The 10 Most Gruesome NFL Injuries Ever

Jucătorii de fotbal știu totul despre riscurile de accidentare pe care și le asumă atunci când decid să urmeze o carieră de fotbal la cele mai înalte niveluri. Leziunile vor fi întotdeauna parte din joc și nu este surprinzător să auzim mulți medici descriind fotbalul drept accidente de mașină repetate prin care acești jucători s-au supus. Dar, în timp ce toate accidentările sunt grave, există întotdeauna unele care preiau tortul când vine vorba de groaznicie și costă efectiv un jucător cariera lor în acest sport.

10 cele mai urâte răni din istoria NFL

Cum să faceți față accidentărilor la pariurile pe fotbal

Nu puteți învinovăți pe nimeni că nu vrea să cheltuiască prea mult Timp să retrăim o listă ca aceasta, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai urâte accidentări pe care le-am avut înNFL și câteva dintre ele au fost surprinse sub luminile strălucitoare ale primetime-urilor televizate la nivel național. concursuri. De la degetele tăiate, până la genunchii și picioarele care se sparg ca niște ramuri mici, jucătorii care se află pe această listă și-ar plăcea să uite de acele evenimente care le-au scurtat clar cariera de fotbal.

Pariorii din NFL știu totul despre leziunile cu impact pot avea asupra liniei de pariuri și este întotdeauna important să le acordați o atenție deosebită atunci când vă analizați numerele. În mod evident, rănile la QB-uri cauzează cel mai direct impact asupra unui număr de pariuri, dar când ținta principală sau două ale unui QB scad, acest lucru poate avea un impact la fel de mare pe care mulți parori îl vor trece adesea cu vederea. Rapoartele de accidentare sunt puse la dispoziție publicului cu cât se apropie mai mult de ora jocului, iar ideea că un jucător cheie ar putea rata jocul poate ajuta în mare măsură să vă economisiți banii dacă sunteți unul care ar trebui să aștepte la punct se răspândește puțin mai mult. mai degrabă decât să încerci întotdeauna să învinge linia de închidere.

Rezultate / ProgrameNFL - nfl

Categorie :Mai multe știri