The 10 Greatest NFL Wonderlic Scores in History

Testul Wonderlic Cognitive Ability sau Wonderlic pe scurt este un test de inteligență utilizat pentru a determina învățarea și problema- aptitudinea de rezolvare a subiectului. Constă din 50 de întrebări cu răspunsuri multiple, care trebuie finalizate în 12 minute. Un scor de 20 indică inteligența medie și, deși nu este un indicator al succesului jucătorilor, oferă o perspectivă asupra priceperii lor de a lua decizii.

Cele zece cele mai mari scoruri minunate din istoria NFL|| |640

Some notable players bombed the Wonderlic and on the flipside, these ten passed their Wonderlic tests with flying colors.

Pariază pe fotbalul NFL

Fie că este un absolvent de la Harvard precum Ryan Fitzpatrick sau un joe obișnuit ca majoritatea celorlalți oameni, toți înțeleg că NFL este regele sportului american profesionist. În fiecare sezon, liga se bucură de zeci de milioane de telespectatori săptămânal, în timp ceSuperbowl primește Cartea Recordurilor Guinness pentru a-și continua actualizarea secțiunii de sport. Pe măsură ce sezonul 2016 se apropie de încheiere, Fitzpatrick's Jets încearcă să salveze un record respectabil, în timp ce Baltimore Ravens încă speră să ajungă în playoff.

Totul s-ar putea schimba în ultimele trei săptămâni.

Urmând acțiuneaNFL acțiunea este ușoară ca și pentru a paria pe ea. În fiecare săptămână, tot mai mulți fani vin la casele de pariuri legitime bookmakers pentru a-și pune banii pe echipele lor favorite. Milioane de dolari curg prin NFL în fiecare săptămână și nu sunt doar de la agenți de publicitate, corporații mari sau rechini, ci și de la nenumărații pariori. Casele de pariuri oferă cele mai bune prețuri de pariuri, cu o mulțime de opțiuni de pariere, pe lângă actualizările constante ale jocurilor live.

Bonusuri de înscriere ajung la 200 USD în numerar pentru oricine dorește să se alăture pe distracție.

Rezultate / ProgrameNFL - nfl

Categorie :Mai multe știri