The 10 Best Players To Never Play In The World Series

Cu Seria Mondială din 2016 cu Chicago Cubs și Cleveland Indians, am m-am gândit că cel mai bine ar fi să aruncăm o privire înapoi la unii dintre cei mai buni jucători MLB pentru a nu ajunge niciodată la clasica toamnă. Deoarece Cubs nu au mai fost la World Series din 1945 și Cleveland nu a câștigat nici unul din 1948, mulți bărbați de pe această listă au legături semnificative cu cele două organizații. A nu ajunge niciodată la cea mai mare scenă este adesea un mare regret pentru sportivii de calibru Hall-of-Fame...

10 mari de baseball care nu au jucat niciodată un joc din seria mondială

Sperăm că asta este nu este cazul acestor 10 mari MLB.

Sfaturi de pariuri MLB World Series 2016

Niciunul dintre jucătorii de pe această listă nu va fi uitat vreodată pentru abilitățile lor individuale pe un diamant de baseball, dar este întotdeauna păcat că nu se poate menționa niciodată niciunul dintre aceste nume atunci când discutăm despre jucători MLB care au avut cel puțin o șansă pe cea mai mare scenă. Cu atât de mulți jucători de aici care au legături fie cu Cubs, cu Indienii, fie cu orașul Chicago, fanii de lungă durată ai baseballului din acele orașe sunt pe acoperiș cu ceea ce a devenit sezonul 2016 MLB. Indiferent de partea care își învinge seceta de zeci de ani în campionatul MLB, World Series este întotdeauna unul dintre cele mai interesante mingi de baseball pe care le vom vedea pe tot parcursul anului.

În ceea ce privește sfaturile de pariuri pentru Clasica de toamnă, există mai sunt câteva lucruri de luat în considerare. Primul dintre acestea este faptul că presiunea asupra acestor jucători la cele mai înalte niveluri în timpulWorld Series jocuri și presiune poate face lucruri amuzante uneori. Băieți tineri, mai puțin cunoscuți, fac față acestei ocazii, în timp ce veterinarii experimentați se prăbușesc sub ea. Încercarea de a determina care parte ar putea fi afectată de acele lucruri într-un joc World Series este dificilă, dar face și distractiv procesul de handicap.

În al doilea rând, este doar cel mai bun dintre cei mai buni rămas în această etapă a playoff-ului și, de obicei, echipa care are o bancă mai adâncă și poate fura un joc sau două pe drum, conform regulilor opoziției, va deține trofeu la final. Deficiența lansării de pornire nu este o soluție completă în aceste jocuri din Seria Mondială cu mize mari, deoarece luarea în considerare la bullpen este o necesitate dacă doriți să găsiți succes.

Rezultate / ProgrameMLB - Playoff

Categorie :Mai multe știri