Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 US Open Tennis Semifinals - Men's and Women's Singles

Semifinalele US Open de tenis 2018 - simplu masculin și feminin

S.U.A. Semifinalele masculine Open 2018

Novak Djokovic vs. Kei Nishikori

Nishikori este unul dintre cei mai buni jucători hustle din tragerea la sorți masculin, similar cu fostul număr unu mondial Lleyton Hewitt. Kei urmărește aproape totul, forțându-și adversarul să-și asume mai multe riscuri pentru a crea câștigători. Din păcate, Nishikori își va întâlni nemesisul în semifinale ca un defavorabil greu.

Novak a câștigat 13 meciuri la rând împotriva lui Kei, cu un record de 14-2 față de Nishikori. Singura finală de Grand Slam a lui Kei a fost cea din 2014U.S. Open, unde a pierdut împotriva lui Marin Čilić. Spre deosebire de majoritatea rivalilor, Djokovic îl va forța pe Kei să-și asume riscuri în loc de invers, ceea ce nu este puterea lui Nishikori. Acesta este meciul de pierdut al lui Novak.

Alege: Novak Djokovic (-595)

Rafael Nadal - 2018 U.S. Open Men

Rafael Nadal vs. Juan Martin del Potro

Nadal încearcă să-l urmărească pe Roger Federer marca de 20 de titluri de Grand Slam cu o altă victorie la US Open. Rafael va trebui să depășească o victorie brutală în cinci seturi împotriva lui Dominic Thiem, care a durat până la primele ore ale dimineții de miercuri, în unele dintre cele mai umede condiții observate întenis.

Del Potro a avut nevoie de doar patru seturi împotriva lui John Isner pentru a face semifinalele, oferindu-i lui Juan Martin un avantaj de odihnă. Nadal’s a câștigat trei la rând împotriva lui Del Potro, inclusiv semifinalele de la US Open din 2017, semifinalele de la Openul Francez din 2018 și sferturile de la Wimbledon din 2018. Juan Martin a jucat un tenis superb, în ​​timp ce Nadal a trebuit să sape adânc pentru a depăși un bagel din primul set împotriva lui Dominic. Rafael este pe primul loc dintr-un motiv, dar argentinianul pe locul trei are o oportunitate excelentă de a-l supăra pe unul dintre cei mai mari.

Alege: Juan Martin Del Potro (+135)

S.U.A. Open 2018 - Semifinale feminine

Serena Williams vs. Anastasija Sevastova

Anastasija Sevastova a supărat-o pe Sloane Stephens pentru a-și trage biletul în semifinale, iar recompensa ei va fi o confruntare cu unul dintre cei mai mari sportivi. din toate timpurile pe terenul ei de acasă. Serena Williams și Sevastova nu s-au întâlnit niciodată cap la cap în competiția de simplu, ceea ce adaugă un element de necunoscut pentru această ciocnire.

Williams a jucat bine pe tot parcursul turneului, dând semne de oboseală mai puțin decât un la un an după nașterea fiicei sale. Sevastova s-a descurcat bine pentru a aduna o serie de supărări în timpul US Open 2018, dar Serena Williams o va împiedica pe Anastasija să ajungă în finala feminină. Un joc direct pentru Serena este cel mai probabil rezultat.

Alege: Serena Williams -525

Madison Keys vs Naomi Osaka

Această semifinală pare a fi cea mai competitivă dintre cele patru meciuri, cu Madison Keys și Naomi Osaka relativ bine egalate în comparație cu restul extragerii de simplu masculin și feminin. Keys a învins-o pe Osaka în ambele întâlniri, inclusiv o ciocnire palpitantă în trei seturi în turul de 32 de la US Open 2016.

Osaka a fost solidă pe tot parcursul turneului, iar rangul ei va continua probabil să crească indiferent dacă ajunge sau nu în prima ei finală de Grand Slam. Este pentru prima dată când Naomi a făcut o semifinală într-un slam, în timp ce Madison are experiență anterioară în semifinalele de la Australian, French și U.S. Open. Pariați pe experiența de a duce Madison până la o finală de la US Open integral american.

Alege: Madison Keys -145