These Guys Blew Their Chance In The NFL

Când jucătorii sau antrenorii din NFL fac referire la NFL ca fiind „Nu pentru mult timp”, ei nu sunt glumesc. O carieră de fotbal profesionist este de obicei scurtă în cele mai bune circumstanțe, dar această listă de Top 10 analizează 10NFL jucători care și-au explodat șansa în ligă prin luarea proastă a deciziilor. în afara terenului care de cele mai multe ori a dus la acuzații penale de un fel.

10 talente NFL Cea mai mare risipă

Pariază pe stele în ascensiune NFL

Istoria NFL-ului este plină de povești despre băieți care nu au reușit să egaleze hype-ul talentelor lor din numeroase motive, dar băieții de pe această listă care au reușit și au avut banii și simțul dreptului le-au venit în cap. , a nu se ridica la înălțimea talentelor lor și a irosi o carieră de fotbal profitabilă devine trist. Tipii ăștia au ajuns la NFL și au aruncat-o până la capăt din cauza unor decizii foarte proaste în afara terenului și sunt acele acțiuni care aruncă o umbră uriașă asupra ligii.

De la consumul de droguri, la jocuri de noroc, la crimă. , acești jucători NFL și-au irosit cu adevărat oportunitatea în ligă. În timp ce cineva ca Michael Vick a reușit să se întoarcă și să câștige din nou bani buni, toate aceste cazuri pot fi folosite ca povești grozave de avertizare pentru ceea ce aspiranții jucători NFL nu ar trebui să facă în afara terenului.

Problemele de caracter este întotdeauna unul dintre acele cuvinte la modă pe care toată lumea le folosește atunci când descrie un prospect NFL talentat, dar cu probleme și probabil că va rămâne așa pentru totdeauna. În calitate de parior NFL, săptămânal și săptămânal în ligă, urmărirea titlurilor din știri cu privire la problemele în afara terenului pentru jucători se poate dovedi a fi valoroasă dacă o prinzi suficient de devreme. În caz contrar, să-i vezi pe băieți care se autodistrug, așa cum au făcut-o cei de pe această listă, este doar o altă poveste tristă despre a fi fan NFL.

Rezultate / ProgrameNFL

Categorie :Mai multe știri