Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bets on the Springboard Mile 2018

Pariuri pe Springboard Mile 2018

Acest câmp de 11 oferă o mulțime devaloare de pariere într-o cursă în care sunt încrezător că mai multe linii de dimineață sunt departe de marcaj. Pe scurt, există valoare de pariuri care trebuie avută aici și este treaba noastră să o deblocăm. Să înceapă distracția.

Sfaturi de pariuri

Analiza și cote

Epic Dreamer (8/5) este favoritul în linia dimineții pentru antrenorul Kelly Breen, după ce a înregistrat o pereche de curse rapide la Belmont Park în toamnă.

Fiul câștigătorului KY Derby-ului din 2013, Orb, și-a pierdut debutul cu puțin peste o lungime, dar acea cursă s-a dovedit a fi plină de viață, deoarece caii de pe locul întâi și al treilea s-au întors imediat pentru a câștiga. Epic Dreamer ar reveni, de asemenea, victorios, surprinzând următorul său start cu un scor de 2 1/2 de lungime împotriva maidens-ului mergând la 1 1/16 mile peste pista principală de la Belmont.

Iată o privire asupra terenului:

 1. Epic Dreamer 8/5
 2. Kaziranga 15/1
 3. Marquee Prince 10/1
 4. Six Shooter 8/1
 5. Long Range Toddy 12/1
 6. Tone Broke 15/1
 7. Dobbins G 30/1
 8. Bankit 3/1
 9. Tobacco Road 15/1
 10. Dunph 10/1
 11. D Toz 20/1

Epic Dreamer Pentru a câștiga Springboard Mile Odds
8/5
Sports Interaction

Alegări și greșeli în linia de dimineață

Pentru a începe cu ceea ce cred că este evident, Dunph reprezintă o valoare extraordinară la, sau aproape de prețul său de dimineață de 10/1. Succes în obținerea asta la momentul postării. Stagiarul Michael Maker a fost neînvins, cu două victorii explozive la creditul său, înainte să se pregătească pentru ultimul joc Kentucky Jockey Club Stakes de gradul 2. Evenimentul respectiv a fost disputat pe o pistă de curse neglijentă, care poate să nu fi fost pe placul lui. Aș spune că pariorii vor face acest mânz undeva în jur de 3/1 sau 7/2 până când porțile se vor deschide.

La fel ca Dunph, Long Range Toddy (12/1) reprezintă o valoare extraordinară dacă este permis să du-te la postare lângă prețul liniei de dimineață. Acest stagiar Steve Asmussen se îmbunătățește rapid și a arătat că progresia în fiecare dintre cele trei ale sale începe cu cifrele Beyer Speed ​​crescătoare de 49, 63 și 77.

Cum să pariezi pe ele'

Ca întotdeauna, a alege cai este doar jumătate din luptă. Pariarea lor este cu totul o altă chestiune și simt că sunt binecuvântat cu opțiuni în această reînnoire a Springboard Mile. Un pariu pe care îl voi juca cu siguranță este un 1,5,10 Exacta Box folosind Epic Dreamer, Long Range Toddy și Dunph în egală măsură. Voi juca această combinație ca o trifectă pentru o sumă mai mică și, de asemenea, voi înregistra un pariu câștigător pe Dunph.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive