Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Sham Stakes 2019 Odds

Sham Stakes 2019 Odds

Dacă vorbimKentucky Derby 2019 și sfidanții de pe coasta de vest, discuția începe evident cu orice mânz talentat antrenat de Bob Baffert. Vrăjitorul cu părul alb va trimite o pereche de mânzi la post pentru Sham, conduși de Coliseum, care a obținut o victorie rapidă și fără efort în singurul său start.

Betting Tips

Analizarea field

În ciuda talentului evident al lui Coliseum (6/5), pariorii vor trebui să decidă dacă potențiala vedetă cu prețuri scurte și cu curse ușoare merită să parieze în timp ce abordează o concurență mai bună și două ture.

Iată părerile mele despre grupul de 7, enumerat în ordinea postării:

 1. Sueno 20/1: Stagiarul Desormeaux sa îmbunătățit la fiecare început, dar ar trebui să fă încă un pas mare înainte pentru a lua în considerare aici
 2. Magicianul Gri 8/1: Unul din cei doi din hambarul Peter Miller care se vor potrivi. I-a plăcut ultima sa cursă, dar va avea nevoie de și mai mult pentru a lua în considerare.
 3. Savegery 6/1: A doua intrare a lui Miller a concurat în competiție împotriva concurenței de top, dar cifrele trebuie să fie arse. din nou lider
 4. Easy Shot 25/1: Un alt stagiar Desormeaux care va merge la cote mari. El este depășit și ar fi un șoc total.
 5. Coliseum 6/5: Talentul prodigios va fi cu siguranță suprapariat pe baza debutului și a conexiunilor sale. Va trebui să-și facă griji că Magicianul Gri îl va testa mai devreme.
 6. Gunmetal Grey 2/1: Acest tip a dat dovadă de mult talent ca tânăr și ar trebui să se întoarcă la forma după un biet Breeders. Prezentarea Cupei Juvenile. El este concurentul principal, după cum indică șansele.
 7. Mult mai bine 5/1: Colegul de grajd mai puțin apreciat al lui Coliseum se îndreaptă spre pământ și arată ca un cal al doilea pentru Baffert.| ||694

See below the top sportsbooks where you can wager online and choose the best one for you:

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Alegeri și gânduri finale

  Nu văd nimic ciudat să se întâmple în această cursă și aș pune combinația Coliseum/Gunmetal Grey la aproximativ 90% probabilități de câștig. Acestea fiind spuse, acei contrarianți care caută să deranjeze căruciorul cu mere în pariurile verticale ar putea încerca să adauge Sueno lung în partea de jos a exacta sau trifecta pentru a condimenta puțin lucrurile. Acest cal pare că va alerga toată ziua și ar putea foarte bine să câștige premii minore.

  În ceea ce privește onorurile de câștig, voi lua Coliseum deoarece cred că este pur și simplu mai talentat decât Gunmetal Grey și departe. mai talentat decât restul terenului.

  Gunmetal Grey Cote pentru mize simulate
  2/1
  Sports Interaction