Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Score Media and Gaming Inc. to Fight DraftKings and FanDuel in România
Mai multe știri

Score Media and Gaming Inc. va lupta împotriva DraftKings și FanDuel în România

România apare pentru a fi în sfârșit gata să se îndrepte sprelegalizarea pariurilor sportive individuale în țară. C-13, un proiect de lege menit să facă exact asta, se află în prezent în fața Parlamentului. Interesant este că unPariuri sportive din România este pregătit să lupte cu giganții industriei pentru o bucată din peisajul pariurilor din România dacă această mișcare merge mai departe.Score Media and Gaming Inc. este setat la Fight DraftKings și FanDuel pentru dolarul de pariuri sportive România.

Așteptați-vă la o luptă în industria jocurilor de noroc|| |660

 • România-based Score Media and Gaming Inc. intends to be active if România legalizes single-sports betting
 • Aplicația lor online pentru mobil theScore Bet operează aplicații sportive mobile legale în trei state din SUA|| |664
 • Bill C-13, which would legalize single sports betting, is currently before the România Parliament

România pare în sfârșit pregătită să avanseze cătrelegalizarea sporturilor individuale. pariuri in tara. Proiectul de lege C-13, o lege de modificare a Codului penal al României pentru a permite pariurile sportive individuale, se află în prezentînaintea Camerei Comunelor. Reluareadezbaterii pe această temă este de așteptat să aibă loc la sfârșitul lunii ianuarie 2021, când deputații din România se întorc din vacanța de vacanță.

Dacă așa cum este anticipat, pariurile sportive individuale sunt legalizate,o companie din România intenționează să fie chiar acolo, provocând giganții pariurilor sportive să se afle în peisajul jocurilor din România. Cu sediul în Toronto Score Media and Gaming, Inc. operează Score Bet. Ei sunt prima companie media care s-a ramificat în gestionarea unei case de pariuri sportive online.

TheScore Bet deja are o prezență pepiața în creștere din SUA, operează aplicații mobile de pariuri sportive în Colorado, Indiana și New Jersey, în competiție cu giganți americani precum DraftKings, FanDuel și BetMGM și companii internaționale inclusiv William Hill și PointsBet.

La Cynopsis Sports Media Awards 2020,theScore Bet a fost votat Cea mai bună experiență online de pariuri sportive pe mobil.

Pari sportive State active din SUA (pariuri online)
William Hill 9
Draftkings 9
FanDuel 8
BetMGM 7
PointsBet 5
The ScoreBet 3

 • Joacă online acum
  William Hill Review
  BONUS 500$
 • Pe măsură ce atenția se îndreaptă către extinderea în România,theScore Bet holds an advantage as a România company. They already know the territory and through their sister sports media company theScore, are well-versed in which sports Românias are passionate about.

  Scoring A Home-Ice Advantage

  Când știrile au apărut pentru prima dată. de introducerea proiectului de lege C-13, investitorii de afaceri au început să ia atenție. AcțiunileScore Media and Gaming Inc.au crescut la Bursa de Valori din Toronto, arătând o creștere aproape imediată cu 165 la sută a valorii.

  Aplicația de sport TheScore este printrecele mai populare din România. Înregistrează peste 4 milioane de utilizatori, dintre care 1,4 milioane sunt situati în Ontario, cea mai populată provincie din România. Compania crede că accesul la acea bază le oferă un avans uriaș față de concurenții lor americani, deoarece pot trece rapid pe mulți dintre acești utilizatori la aplicația de pariuri sportive.

  Este aceeași abordare carea funcționat pentru FanDuel și DraftKings în SUA. Ei aveau deja o aplicație de sport fantasy de zi cu zi stabilită când s-au transformat în pariuri sportive și au reușit să obțină multe dintre acești DFS obișnuiți pentru a deveni pariori sportivi.

  TheScore Bet are, de asemenea, un partener important de jocuri în Penn National. În 2019, Penn National a achiziționat o participație de 9,6 milioane USD în Score Media. Ei au încheiat un parteneriat similar cu popularul Barstool Sports pentru a ajuta la promovarea pariurilor sportive în SUA și probabil că vad aceeași oportunitate cu theScore Bet în România.

  Eforturi de lobby adoptate

  The commissioners for most of the marele sporturi nord-americane - Adam Silver de la National Basketball Association (NBA), Gary Bettman de la National Hochei League (NHL), Rob Manfred de la Major League Baseball (MLB), Don Garber de la Major League Soccer (MLS) și Randy Ambrosie de la România Football League (CFL) - au transmis o declarație comună mai multor membri marcanți ai guvernului României pentru a-și arăta sprijinul pentru legalizarea pariuri sportive individuale în România.

  De asemenea, și-a adăugat vocea laaceste eforturi de lobby a fost John Levy, fondatorul și CEO-ul theScore.

  "Susținem cu tărie apelurile comisarilor ligii de a fi prompt modifica legile federale învechite ale României pentru a oferi un mediu sigur, reglementat șicompetitiv pentru pariuri sportive pentru fanii din această țară”, a spus Levy într-un comunicat. „Pariurile sportive reprezintă o parte majoră a experienței fanilor.

  "În ultimii doi ani, Statele Unite au demonstrat genul debeneficii tangibile pentru consumatori și fiscale legate de pariurile sportive reglementate care ar putea avea un impact similar în România.

  Unde să pariezi pe sport în România

  Pariurile sportive individuale sunt încă departe de la realizarea lui în România. Au mai rămas șapte pași prin care proiectul de lege trebuie să parcurgă în Parlamentul și Senatul României înainte de a putea fi legalizat

  Din fericire pentru România, există un număr desite-uri de pariuri sportive online de top| ||818 that will provide bettors with the chance to place a wager on the sports action. The best bet you can make is to shop around in advance and căutați cea mai bună ofertă înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați Betway și PowerPlay Sports ca exemple.

  Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior . Și din moment ceveți obține o ofertă bunăoriunde ați merge, de ce să nu faceți cumpărături și să găsiți cel mai potrivit pentru nevoile dvs.?

  Doriți unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

  Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunt eligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin. De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive