Ranking The Blue Jays 10 Best Players Ever

De când au devenit o echipă de expansiune în 1977, Toronto Blue Jays au avut mulți ani de succes în MLB. Fanii Blue Jays ar fi preferat să fi văzut mai multe, dar atunci când succesul și, în cele din urmă, campionatele World Series au venit doar de două ori pentru o organizație în cei aproape 40 de ani de existență, jucătorii implicați în acei ani vor fi întotdeauna amintiți în tradiția Blue Jays.|| |638

Best Toronto Blue Jays Players Ever

Această listă numără în jos cei mai buni 10 jucători Blue Jays pe care i-a avut vreodată organizația, indiferent dacă au făcut parte din anii de glorie la începutul anilor 1990 sau nu.| ||650

10 cei mai buni Toronto Blue Jays

Nu se poate nega faptul că toate cele 10 jucătorii de pe această listă vor ocupa întotdeauna un loc special în inimile fanilor Blue Jays de pretutindeni. De la Dave Stieb și George Bell care au pus bazele unei culturi câștigătoare în Toronto în anii 1980, anii de glorie cu Alomar și Carter la începutul anilor 90 cu campionate consecutive, până la toți anii slabi în care Delgado și Halladay încercau să reînvie franciza, toți acești 10 tipi nu vor fi uitați niciodată în Toronto.

Cu cel mai recent succes al aparițiilor consecutive în ALCS din 2015 și 2016, fanii Blue Jays din România au căzut în Îmi place din nou această organizație și va fi interesant de văzut dacă acest succes recent este un precursor al unei alte victorii în Seria Mondială, cum ar fi durerea în playoff pentru Toronto la sfârșitul anilor 1980 a fost pentru campionatele din 1992 și 1993.

Baseball bettors who have a soft spot in their hearts for Toronto are very interested to see what kind of shape the team takes in 2017 and beyond. Toronto has shown that they are ready to be an annual contender again, but with the possibility of Jose Bautista and Edwin Encarnacion leaving for other cities in the winter of 2016 means that the Blue Jays that everyone has fallen in love with again the past two years could look drastically different in the very near future.

Acesta nu a fost neapărat un lucru rău la începutul anilor 90, când Bell și Stieb fie au plecat, fie au plecat. au început să aibă o tendință descendentă la sfârșitul carierei, iar Blue Jays din 2017 va avea în continuare un nucleu solid, cu oameni ca Troy Tulowitzki, Russell Martin, o rotație profundă de start și MVP-ul AL din 2015 Josh Donaldson. Chiar dacă Bautista și Encarnacion pleacă, lucruri speciale ar putea fi pregătite în curând pentru Toronto, iar pariorii MLB nu vor avea nicio problemă să susțină această echipă pe parcurs.

Rezultate / ProgrameMLB - Regular

Categorie :Mai multe știri