Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Gabriel Medina is the Favourite To Win The 2018 Men's World Surf League Championship

Gabriel Medina este favorit pentru a câștiga campionatul mondial de surf masculin 2018

Sfaturi de pariuri

Cote WSL Tour Championship 2018

Cote de zbor înalt a lui Italo Ferreira pentru a câștiga MEO Rip Curl Pro din Portugalia organizează o cursă în trei pentru a termina campionatul masculin de turneu al World Surf League. Actualul lider al clasamentului WSL, Gabriel Medina, se află în fruntea clasamentului din 2018, aproape de a-și asigura a doua coroană. Cu toate acestea, Julian Wilson și Filipe Toledo au încă o șansă să-l scoată pe Medina de pe primul loc.Siturile de pariuri sportive îl arată pe Wilson drept surferul cel mai probabil să încheie turneul WSL 2018 cu o victorie spectaculoasă venită din spate.

Turneul WSL 2018. Cote

 • Gabriel Medina -285
 • Julian Wilson +300
 • Filipe Toledo +900

Al lui Gabriel Medina a fost cel mai constant concurent al întregului sezon, terminând ultima jumătate a turului cu o pereche de victorii și două finalizări în semifinale în ultimele patru evenimente. Medina a acumulat o pernă de 4.740 de puncte în partea de sus a clasamentelor, oferindu-i un avantaj puternic înainte de evenimentul final din Hawaii.

Medina a acumulat o pernă de 4.740 de puncte în partea de sus a clasamentelor, oferindu-i un puternic avantaj. avantaj înaintea evenimentului final din Hawaii

Considerat principalul rival capabil să o răstoarne pe Medina,Julian Wilson s-a pus într-o poziție dificilă pierzând în turneul sferturile de finală ale MEO Rip Curl Pro. Presupunând că Gabriel își continuă șirul de rezultate excelente, Wilson va trebui probabil să câștige primul său Billabong Pipe Masters din 2014 pentru a-și oferi o șansă legitimă la campionat.

 

Gabriel Medina|| |691 To Win the 2018 WSL Tour Odds
-285
Sports Interaction

Filipe Toledo este capabil matematic de a-l supăra pe Medina pentru Campionatul WSL, dar s-a estompat considerabil în ultimele două evenimente, eliminat în turul doi de două ori la rând. Cel mai bun rezultat al lui Toledo la Billabong Pipe a fost al cincilea în 2014, așa că este considerat mai puțin probabil să iasă învingător în fața celor mai buni navigatori din lume. Are același număr de puncte ca și Wilson cu triplu câștig, ceea ce îl face pe Filipe un șut lung atractiv.

WSL Championship 2018

Cote Billabong Pipe Masters 2018

 • Gabriel Medina +400
 • John John Florence +450
 • Julian Wilson +700
 • Kelly Slater +900
 • Italo Ferreira +1100
 • Griffin Colapinto +1300

Cunoscut ca unul dintre cei mai mari navigatori de conducte din lume,John John Florence va fi principalul challenger al Medinei la ultimul eveniment din Hawaii. Florence a terminat pe locul secund de două ori la Billabong Pipe și este campion consecutiv WSL în ultimele două sezoane. John John vrea să termine 2018 pe o notă înaltă, după ce o accidentare frustrantă i-a limitat activitatea în cea mai mare parte a turneului.

Kelly Slater de 11 ori campion WSL și GOAT, capabil de a câștiga orice căldură împotriva oricărei competiții. El a câștigat Billabong Pipeline de două ori în Hawaii și nimeni nu vrea să facă pereche împotriva lui Kelly – mai ales în rundele anterioare.

Facerea în semifinale va câștiga campionatul pentru Medina. În ultimii patru ani, el a făcut sferturile o dată și a terminat ca secund de două ori, ceea ce îi oferă o șansă solidă de a câștiga titlul.

Florence, Slater, Wilson și Ferreira îl vor provoca pe Gabriel, care ar putea ia piciorul de pe pedală de accelerație dacă câștigă titlul devreme la eveniment.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  V vezi toate site-urile de pariuri sportive