Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2019 Rugby World Cup - Who Can Beat The All Blacks?

Cupa Mondială de Rugby 2019 - Cine poate învinge All Blacks?

Rugby-ul poate fi sportul pe care îl joacă în rai (sau așa spun ei), dar pentru majoritatea națiunilor care joacă rugby, raiul este conceptul al sportului nu mai este dominat de puterniciiNew Zealand All Blacks. Și poate că au dorința lor; favorita la Cupa Mondială 2019 a avut un 2018 sub normal, așa că este posibil ca o altă echipă să-i împiedice să-și adune al treilea titlu consecutiv?

Un lucru este sigur - Cupa Mondială de Rugby este culmea sportului și, înainte de începerea acestuia, fiecare echipă (inclusiv România) are șansa de a ridica trofeul. Să explorăm șansele și cele mai bune modalități de a paria pe rugbyparii pe rugby.

Paria pe rugby Cupa 2019

Turneul

The Cupa Mondială 2019 va prezenta douăzeci dintre cele mai bune echipe ale lumii, împărțite în patru grupuri de cinci. Primele două națiuni din fiecare grupă se vor disputa în rundele eliminatorii, finala urmând să se joace pe Stadionul Internațional Yokohama pe 2 noiembrie 2019.

Grupele sunt următoarele:

  • Pool A: Irlanda, Scoția, Japonia, Rusia și Samoa.
  • Piscina B: Noua Zeelandă, Africa de Sud, Italia, Namibia și România .
  • Piscina C: Anglia, Franța, Argentina, Statele Unite și Tonga.
  • Piscina D: Australia, Țara Galilor, Georgia, Fiji și Uruguay.

2019 RWC Outright Odds - Favoritele

Cu luni de rugby încă de jucat înainte de începerea turneului, nu există nicio îndoială cu privire la cine este cel mai mare echipa din lume.All Blacks se află în fruntea clasamentului mondial de la sfârșitul anului 2009 și au profunzime în toate pozițiile din parc. În ciuda populației reduse, ei au cele mai puternice cluburi naționale din oricare dintre țările concurente și au o șansă mare de a câștiga al patrulea titlu.

Totuși, au existat sughițuri în ultimele 12 luni, ceea ce este cel mai bun lucru care s-a întâmplat recent în rugby și va fi grozav pentru comunitatea de pariuri. Pierderile față de Irlanda și Africa de Sud în 2018 arată că acestea nu sunt invincibile și, ca urmare, șansele s-au schimbat dramatic.

La un moment dat, Noua Zeelandă avea în jur de -166 pentru a câștiga Cupa Mondială din 2019, deși apariția Irlandei ca un adevărat concurent ia făcut să scadă înapoi la aproximativ +110.

Acesta este sfârșitul cursei pentru rugby-ul din NZ? Nu credem așa, iar sfatul nostru este să sari pe All Blacks acum înainte ca aceștia să domine din nou în 2019 și să câștige turneul.

2019 RWC Outright Odds - The Contenders

Ireland sunt pe locul doi în clasamentul mondial în acest moment, iar acest lucru poate fi atribuit unui 2018 dominant în care i-au învins în cele din urmă pe All Blacks pe terenul propriu. În mod uimitor, este a doua oară în trei meciuri în care se confruntă cu All Blacks, deși celălalt rezultat a fost mai degrabă un meci de expoziție, jucat la Chicago în 2016.

Dar nu este doar învingerea lui New. Zeelandă care te duce pe locul doi în lume. Un campionat al șase națiuni și un Grand Slam în 2018 arată că acestea înseamnă afaceri care vor intra în RWC în 2019. S-au scurtat semnificativ pe piață, acum disponibile pentru aproximativ +350.

Irlanda Pentru a câștiga cotele la Cupa Mondială de rugby
+350
Sports Interaction

Anglia| ||737 are next pe lista de cote, plătind +700 pe majoritatea site-urilor de pariuri sportive online. Deși au câștigat cele șase Națiuni în 2016 și 2017, ei au scăzut din nou recent, rămânând în spatele Irlandei și Țării Galilor în clasamentul mondial. Cu toate acestea, există destul timp pentru Anglia să conducă la turneu și vă recomandăm să așteptați să verificați forma din 2019 înainte de a plasa un pariu.

Același lucru se poate spune și pentru Africa de Sud| ||743, who appear at +800. Once a dominant force, the Springboks recently dropped to seventh in the world, an all-time low. They have bounced back up to fifth, although like England will need to show plenty leading up to the tournament. They also have the disadvantage of having New Zealand in their group, plus an Italian side that could cause them problems.

2019 RWC Outright Odds - Outside Chances

Țara Galilor have climbed from seventh to third in less than twelve months, and should be included as one of the genuine chances to win the tournament. They are arguably a better chance than South Africa, and should easily reach the knockout round with only Australia to cause them any concern in Pool D.

La cote la fel de mari, la +1500 la unele dintre cele mai importante case de pariuri sportive, Țara Galilor este visul unui parior în acest moment.

Nu același lucru se poate spune despre câștigătorii de două ori și finaliștii de patru oriAustralia, care merg din rău în mai rău în acest moment. Și ei apar în cote în jurul valorii de +1500, deși au fost destul de groaznice în ultimele 24 de luni și au alunecat pe bună dreptate pe locul șapte în clasament. Ar fi nevoie de o schimbare uriașă pentru ca această parte să revină în dispută, așa că, chiar și la prețul lor actual, probabil că nu veți obține valoare din ele.

2019 RWC - Alte piețe

While the outright market is the only one available at the moment, you will see more pop up as the tournament approaches. One of the best markets is the 'to qualify' line, which lets you choose whether or not your team makes it out of their group.

Gazde Japonia are a great chance of reaching the knockout round. Although not a traditional rugby-playing nation, they can be quite dangerous at big tournaments (just ask a South African fan about their win in 2015).

Susținut de suportul de acasă, iar Irlanda și Scoția numai echipe cap de serie alături de ei în grupul A, această echipă are șanse foarte mari să ajungă în sferturile de finală și aici ar trebui să căutați pentru a plasa un pariu.

Există și stimulentul suplimentar de auto- calificarea pentru 2023 pentru echipele care termină pe locul al treilea în grupul lor, lucru pe careechipa România vor face tot posibilul să-l realizeze.

Make sure you stay connected, as more opportunities to bet will become available as September approaches.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive de unde poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive