Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Coaches with Most Super Bowl Wins
Mai multe știri

Anrenorii NFL cu cele mai multe câștiguri în Super Bowl

Câștigarea unui Super Bowl este bijuteria coroanei moștenirii oricărui antrenor și în timp ce puțini antrenori mari au câștigat, chiar puțini au câștigat mai mult de unul. Aruncăm o privire laantrenorii NFL care au cele mai multe victorii în Super Bowl.

S-ar putea ca sferți să primească toate titlurile, dar un bunNFL antrenorul este ceea ce face sau distruge o echipă. Antrenorii cu cele mai multeSuper Bowl victorii sunt puțini, ceea ce doar subliniazăcât de greu este să câștigi (mai ales când te uiți la cotele la Super Bowl) și cât de grozavi au fost acești antrenori.

 • Joacă online acum
  Cote la Super Bowl sunt disponibile aici| ||675
 • The Top Coaches Who Have the Most Super Bowls

  Aceasta este o listă scurtă a antrenorilor care au câștigat mai mult de un Super Bowl. PrivindRecuzita Super Bowl, nu este de mirarepoți câștiga cel puțin dublul pariului tău chiar dacă pui e pe echipe puternice. Este unul dintre cele mai greu de făcut în sport, ceea ce îi face pe antrenorii de pe această listă și mai legendari.

  Bill Belichick - 6 (6-3)

  Belichickșase Super Bowl-uri (și nouă apariții în Super Bowl) ar putea fi o performanță pe care niciun antrenor nu o va putea egala. Personajul deseori încruntat a fost sinonim cu dinastia Patrioților și este unul dintre puținele nume de antrenor de uz casnic din NFL.

  După despărțirea de Brady în 2020, zilele sale la soare sunt limitate. Dar el va coborî fără îndoială drept „CAPRUL”.

  Chuck Noll - 4 (4- 0)

  Simbolul lui Steelers a antrenat Pittsburgh timp de 23 de ani, între 1969 și 1991. El a fost creierul din spatele apărării „Cortina de oțel” care a câștigatpatru Super Bowl-uri în șase ani, o performanță pe care niciun alt antrenor nu a reușit să o egaleze. Nici măcar Belichick.

  Noll a devenit, de asemenea, unul dintre primii antrenori care a oferit mai multe oportunități afro-americanilor, printre care Franco Harris devenind primul afro-american care a câștigat MVP-ul Super Bowl în 1975.

  Bill Walsh - 3 (3-0)

  În doar zece sezoane ca antrenor principal NFL, Walsh s-a impus ca unul dintre cei mai buni din toate timpurile. El și-a folosit emblematic „West Coast Offense” pentru a-i conduce pe cei de la 49ers la trei Super Bowl-uri, în timp ce a compilat un record de 10-4 în postseason. Walsh a produs legende NFL în Joe Montana și Jerry Rice.

  Cel mai impresionant este că Walsh are unul dintre cei mai bogați arbori de antrenori NFL, care a fost mentor viitori campioni de la Super Bowl în George Seifert și Mike Holmgren.

  Joe Gibbs - 3 (3-1)

  Înainte de Belichick, ai putea face un argument puternic pentru Joe Gibbs ca cel mai mare antrenor al NFL. Ela câștigat trei Super Bowl-uri cutrei diferiți fundași titulari, dintre care niciunul nu a devenit membru al NFL Hall of Famers.|| |718

  Gibbs coaches the Redskins in three different decades and compiled a 154-94 regular season record along with a 17-7 playoff record.

  Vince Lombardi - 2 (2-0)

  Antrenorul după care au numit trofeul Super Bowl a devenit primul antrenor care a câștigat Super Bowl. Deși a câștigat „doar” două în total, a câștigat și cinci campionate NFL și le-a făcut toate acestea în zece ani. Înainte de Belichicks sau Walsh, Lombardi a fost cu ușurință cel mai mare antrenor al epocii sale.

  Lombardi a devenit primul antrenor care a început să provoace bariera de culoare în fotbal, ceea ce a deschis calea pentru un joc mai divers.

  Tom Flores - 2 (2-0)

  Unul dintre puținii antrenori de pe această listă care nu sunt în sală, Flores a câștigat o pereche de jetoane cu Raiders. El a făcut istorie devenind atât primul quarterback titular hispanic din ligă, cât șiprimul antrenor non-alb care a câștigat un Super Bowl.

  Dar în afară de perechea sa de Super Bowl. Bowls, cariera de antrenor a lui Flores nu a fost prea mare. În cele 12 sezoane ale sale ca antrenor, el a jucat doar de cinci ori în postsezon și are un record de antrenor de 97-87.

  Jimmy Johnson - 2 (2-0)

  "Scurt, dar dulce-amar” ar descrie cel mai bine perioada lui Johnson ca antrenor NFL. Membrul Hall of Famer a devenit proeminent printransformându-i pe odată nefericiți Cowboys în „Echipa Americii” conducându-i la Super Bowl-uri consecutive în 1992 și 1993. 

  Had Johnson not been unceremoniously dismissed by Jones, he may have added to his resume and would be regarded as one of the all-time greats. Still, his brief run still culminated in the making of a dynasty.

  George Seifert - 2 (2- 0)

  La momentul retragerii sale, Seifert avea recordul pentrucel mai bun procentaj de câștiguri dintre antrenorii NFL. În cele șapte sezoane ale sale cu cei de la 49ers. , i-a antrenat la două Super Bowl-uri și șase apariții în playoff.

  Seifert ar putea avea un caz pentru Hall dacă nu a avut o cursă atroce ca antrenor al Panthers, care și-a văzut echipa din 2001 câștigând un singur meci. Cum căzuseră cei puternici.

  Mike Shanahan - 2 (2-0)

  Cel mai mare antrenor din toate timpurile lui Broncos nu era cunoscut doar pentru Super Bowl-urile sale consecutive , dar pentru menținerea consistenței echipei pe parcursul a 13 sezoane. Din 1995 până în 2008, Shanahan i-a antrenat pe Broncos la11 sezoane fără pierderi, care au inclus șapte apariții în playoff.

  Perioada lui oribilă cu Redskins poate ține-l de la sală, dar ar trebui în cele din urmă să intre.

  Tom Coughlin - 2 (2-0)

  Deși este la patru Super Bowl-uri distanță de a-l egala pe Belichick, Coughlin este singurul om care s-ar putea lăuda cuînvins-o pe GOAT de două ori în Super Bowl. Victoria sa în Super Bowl XLII în fața Patrioților cu 16-0, probabil, își cimentează deja moștenirea ca viitor membru al Hall of Fame. .

  A urmat acea supărare din toate timpurile supărând în mod repetat Patrioții patru Super Bowl-uri mai târziu, într-un mod similar.

  Bill Parcells - 2 (2-1)

  Speaking of the Giants, Parcells became the first coach to lead them to a Super Bowl in 1986. He would later lead them back to the promised land in 1990 then float around different teams becoming the pentru a conduce patru echipe diferite în play-off.

  Parcells b a devenit cunoscut ca un antrenor care a reușit să reînvie francizele bolnave, așa cum demonstrează isprava sa menționată mai sus.

  Tom Landry - 2 (2-3)

  Perechea de Super Bowl-uri a lui Landry nu face nimic pentru a sublinia cât de important era el pentru NFL. Legenda Cowboysa popularizat defensivul 4-3 împreună cu sistemul de „apărare flexibilă” care a dus la infama „Apărare apocalipsa” a echipei.

  Landry deține un record NFL de 29 de ani ca antrenor al unei echipe, împreună cu 20 de sezoane de câștiguri consecutive, care poate fi unul dintre cele mai imbatabile recorduri ale sporturilor profesionale.

  Don Shula - 2 (2-4)

  E posibil ca Shula să fi pierdut mai multe Super Bowl-uri decât a câștigat, dar el va fi unul dintre cei mai mari, cu multitudinea de realizări, inclusiv deținerea recordului NFL pentru cele mai multe victorii.

  De patru ori antrenorul anului AP, un alt record NFL, de asemeneai-a condus pe Dolphins la doar sezon perfect în istoria NFL. Numai această performanță îl plasează în Mt. Rushmore al antrenorilor NFL.

  Antrenorii de calibru Super Bowl sunt la fel de greu de obținut ca și fundașii care modifică franciza. Dacă echipa ta le are, fii foarte recunoscător. De fapt, poți paria pe antrenorii NFL în multe feluri, fie că este vorba de a câștiga Super Bowl ca parte a recuzitei Super Bowl sau de a câștiga Antrenorul anului.

  Puteți găsi aceste cote din || |798top NFL betting sites.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive