Meet Teyana Taylor, Iman Shumpert's Wife

Cu trupul unei zeițe și talentele unui minune, Taylor a ieșit cu ușurință în afara competiției și s-a stabilit rapid ea însăși ca una dintre cele mai tari perspective muzicale din jur. Rocking cu echipa lui Kanye West, ea a lansat un album și a apărut în multe alte melodii de succes. Soțul ei proaspăt căsătorit, Iman Shumpert, nu se descurcă prea rău pentru el însuși, proaspăt de la primul său titlu NBA cu Cleveland Cavaliers. Împreună, cei doi au un copil și sunt un cuplu puternic în plină ascensiune.

Teyana Taylor stomps the Competition

Bet On NBA Basketball

Atât Taylor, cât și Shumpert au mult de lucru pentru ei. Pe măsură ce Taylor revine să-și urmărească ambițiile de vedetă muzicală, Shumpert îi va ajuta pe LeBron James și Cavaliers să-și apere titlulNBA. Shumpert și Cavs au devenit prima echipă care a depășit un deficit de serie de 3-1 în finala NBA pentru a oferi orașului Cleveland primul lor titlu de ligă sportivă majoră. Unii spun că a apăra titlul este mai greu decât a-l câștiga și, cu mai mulți rivali, cum ar fi Golden State Warriors, care se reușesc, ar putea fi un drum mai dificil înapoi spre țara promisă pentru Cavs.

Cu multe echipe NBA care au făcut lifting, liga va fi mult diferită de cea precedentă. Multe echipe din playoff pot ajunge să devină echipe de loterie și invers. Dar Cavaliers au rămas în mare parte la fel și vor avea un avantaj la chimie, iar pariorii știu deja la ce să se aștepte de la ei. Casele noastre de pariuri de încrederecasele de pariuri oferă nu numai cele mai bune prețuri de pariuri, ci și o mulțime de opțiuni de pariuri pentru a ajuta chiar și cei mai noi jucători să profite.

Abonus de înscriere de 200 USD în numerar este doar vârful aisbergului.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri