Meet Sydney Leroux : Dom Dwyer's Wife

Jocurile Olimpice de la Rio 2016 sunt în desfășurare, iar una dintre atracțiile vedete este fotbalul feminin, cu indomnibila echipă națională feminină a SUA. Totuși, echipei îi va lipsi una dintre piesele sale cheie: atacantul Sydney Leroux, care va aduce pe lume primul ei copil cu Dom Dwyer de la Sporting Kansas City. Atacantul câștigător al Cupei MLS este englez, dar este eligibil ca jucător național pentru SUA. În timp ce Leroux va sta pe margine, ea își va aplauda cu fervoare colegii de echipă.

Sydney Leroux va fi înapoi cu echipa națională feminină a SUA cândva în viitorul apropiat. Dar chiar și fără ea, Echipa SUA ar trebui să se rostogolească. Echipa este una dintre cele mai dominante echipe de fotbal din istoria sportului american și este favorită la Jocurile Olimpice de vară din 2016. De asemenea, îi puteți surprinde în turnee internaționale majore sau în jocuri precum Cupa Mondială sau CONCACAF.

Următorul meci al echipei meleSUA (W)

Dom Dwyer șiSporting Kansas City se află în acțiunea actuală MLS în a doua jumătate a sezonului. Sporting KC este în competiție în playoff, dar are un drum greu în față. Puteți paria atât peMLS, cât și pe jocurile internaționale de fotbal din secțiunile fotbal sau fotbal din cărțile noastre sportive, care vă oferă cote competitive și bonusuri de înscriere

My Team's Next MatchSporting KC

Categorie :Mai multe știri