Meet Keri Hilson, Serge Ibaka's Date

O stea R&B și o stea NBA formează împreună un cuplu puternic. Părea ca un meci făcut în rai când Hilson a început să se întâlnească cu atacantul-puter din Oklahoma City, Serge Ibaka. Omul mare s-a îmbunătățit constant în timpul petrecut în OKC, dar a fost schimbat la Orlando Magic. Hilson și Ibaka s-au despărțit, de asemenea, atunci când Hilson l-a citat pe Ibaka ca „nu este pregătit” să facă următorul pas, dar ar putea fi opusul pentru Ibaka pe terenul de baschet, care este un candidat de evaziune.

Dna. Keri îi doboară pe toți

Pariază pe Baschetul NBA

Flacăra lui Hilson este încă stabilindu-se cuOrlando Magic. Ei vor încerca să intre în divizia sud-est deschisă și vor căuta să revină în playoff-urile NBA pentru prima dată de la ultimul sezon al lui Dwight Howard din 2012. Războinicii au părut să dezechilibreze și mai mult peisajul NBA atunci când l-au achiziționat pe Kevin Durant prin agenție liberă. și sunt mari favoriți pentru a câștiga totul, dar în prezent se luptă pe măsură ce alte echipe precum Spurs, Bulls și Knicks s-au restructurat de asemenea.

The NBA este previzibil în comparație cu NFL și NHL. Pare a fi mai puțină paritate, iar diferența dintre concurenți și restul terenului este semnificativă. Dar supărările apar mai des decât ar putea crede jucătorii. Un fan priceput poate obține un profit considerabil de pe urma caselor noastre de pariuri de încredere, care oferă cele mai bune prețuri de pariuri pentru o varietate de opțiuni de pariuri.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri