Meet Sam Cooke - Chris Smalling's Stunning Wife

Apărătorul lui Manchester United, Chris Smalling, poate fi puțin subapreciat de fanii fotbalului, dar iubita sa, Sam Cooke, cu siguranță nu va fi! Cooke a modelat în diverse „reviste pentru băieți”, inclusiv FHM, Maxim și Nuts, după ce a început ca câștigătoarea în 2006 a căutării idolilor de la Pagina 3. De asemenea, și-a arătat abilitățile ca DJ house și dance în cluburi din întreaga lume. Tânăra plină de 30 de ani continuă să facă furori în timp ce îi aplaudă pe Chris și pe Man U.

Smalling a semnat un nou contract cu Man U care îl ține în echipă până în iunie 2019. El a fost lăudat de managerul Louis van Gaal pentru conducerea sa și etica de lucru în unitatea defensivă. El a fost căpitanul Man U pentru prima dată pe 17 mai 2015, unde au remizat rivalul Arsenal cu 1-1. Nativul din Greenwich a fost, de asemenea, un element de bază pentru Anglia pe scena internațională, începând cu echipa internațională England Schoolboy până la Euro Cup 2016.

Puteți paria pe Smalling fie cu Man U, fie cu echipa națională de fotbal a Angliei sau cu ambele. Ei joacă pe tot parcursul anului într-o varietate de formate, cum ar fi Premiere League engleză, FA Cup sau UEFA Champions League pentru Man U sauFIFA World Cup sau UEFA Euro Cup pentru echipa engleză de fotbal. Verificați site-urile noastre de pariuri care nu numai că oferăcele mai bune cote la pariuri pe fotbal, dar oferă și bonusuri inițiale pentru înscriere.

Următorul meci al echipei meleManchester United

Categorie :Mai multe știri