Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Meet Noureen DeWulf, Ryan Miller’s Wife!
Mai multe știri

Faceți cunoștință cu Noureen DeWulf, soția lui Ryan Miller!

Noureen DeWulf și Ryan Miller sunt unul dintre cele maicupluri cu putere semnificativă din NHL, combinându-și celebritatea pentru a face valuri în întreaga ligă și a contribui la cauze caritabile. În ciuda faptului că sunt din vieți complet diferite, Noureen și Ryan se potrivesc extrem de bine. Au ajuns chiar la reality TV prin emisiunea Hockey Wives.

Cu cine este căsătorit Ryan Miller?

Noureen DeWulf sa născut în New York City ca Noureen Ahmed. Familia ei s-a mutat la Stone Mountain, Georgia, la scurt timp după aceea, unde a crescut. A fost acceptată la Boston University School for the Arts și a absolvit domeniul relațiilor internaționale și al teatrului. În mod evident, superbă și ridicol de talentată, Noureen vorbește fluent hindus, urdu și gujarati. S-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actorie.

Cariera ei a început spectaculos, primul ei rol important făcând-o imediat ca vedetă. În scurtmetrajulScurtmetrajul West Bank Story, un scurtmetraj câștigător al Oscarului, Noureen a fost rolul principal al Fatimei. De atunci, ea a apărut în zeci de filme și emisiuni de televiziune ca o actriță care este în mod constant solicitată. Anger Management a fost unul dintre marile ei roluri recurente la TV.

Pe lângă apariția în imagini apreciate de critici,Noureen a făcut și ea parte din hiturile de box office. She appeared in the smooth flick Ocean’s Thirteen as the “Nuff Said Expo Girl” and The Back-up Plan as “Daphne”. She also played the lead with Matthew McConaughey in Ghosts of Girlfriends Past. She’s slated to play in three more movies over the next couple of years.

Inițial,ea a fost căsătorită cu James DeWulf, un artist. După aproape un deceniu de căsătorie, cuplul s-a despărțit și a divorțat oficial în ianuarie 2010. Puțin mai mult de un an mai târziu, Noureen avea să se stabilească cu un bărbat în afara grupului ei obișnuit de cunoștințe.

< /picture>

Când Noureen l-a întâlnit pe Ryan

La prima vedere, se pare căNoureen ocupă mult lume diferită decât un profesionistNHL portar. Mai ales Ryan Miller. În cea mai mare parte, Ryan Miller este considerat unul dintre cei mai liniștiți din jurul hocheiului, preferând să-și lase hocheiul să vorbească.

Cuplul preferă să țină lucrurile în liniște,, așa că nu există o mulțime de detalii în ceea ce privește modul exact în care s-au întâlnit. Cu toate acestea, zvonurile spun că cei doi s-au privit pentru prima dată când ea filma pe platourile de filmare pentru filmul Maneater în 2009. Va dura doar câțiva ani până când cei doi s-ar căsători.

Destul de interesant, asta a fost pe vremea cândRyan Miller era la vârful abilităților sale cu Buffalo Sabres. Miller a câștigat un trofeu Vezina cu Buffalo Sabres și a înregistrat statistici ridicole de 2,22 GAA, .929 SV% și un record de 41-18-8. Toate acestea sunt cele mai bune în carieră, chiar dacă nu s-au tradus în timpul playoff-urilor de laStanley Cup.

În timpul acestei curte cu Noureen, el aproape că a reușit să sprijine echipa olimpică a Statelor Unite până la un obiectiv de o medalie de aur olimpică. În ciuda faptului că a pierdut cu România în finală,Ryan a câștigat premiul MVP pentru turneu. Statisticile lui în timpul acelor Olimpiade au fost și ele ridicole – un record de 5-1 cu 1,35 GAA și 0,944 SV% la Vancouver 2020.

Probabil este o coincidență, darRyan niciodată a atins cu adevărat acele înălțimi după ce s-a căsătorit. Câțiva ani mai târziu, a ieșit din Buffalo și a aterizat în cele din urmă cuVancouver Canucks, la doar o călătorie rapidă cu avionul departe de Los Angeles, pe coasta de vest. Câțiva ani mai târziu, el a semnat cu Anaheim Ducks, la un hop și la o distanță de Hollywood.

Cuplul avea să devinăuna dintre cele mai faimoase cupluri de hochei din lume. NHL, alături de Mike Fisher și Carrie Underwood, și Dion Phaneuf și Elisha Cuthbert. În esență, faima lui Noureen s-ar extinde în lumea sportului.

Soția lui Ryan Miller, Noureen, îmbrățișează viața ca un Hochei Wife

În loc să se ferească de lumea hocheiului,Noureen a îmbrățișat-o din toată inima. Ea a apărut în reality show-ul Hockey Wives, împreună cu soțiile și iubitele lui Dustin Brown, Jonathan Bernier și Brandon Prust. „Era înVancouver. Tocmai am aflat că sunt însărcinată. Am filmat Anger Management toată ziua și m-am gândit că ar fi o idee bună să mă urmăresc și o docuserie”, a spus DeWulf, oarecum în glumă.

În cel de-al doilea sezon al serialului, jumătăți mai bune din Carey Price șialți câțiva jucători NHL s-au alăturat pentru a crește grupul. Pe lângă faptul că este una dintre soțiile de frunte, datorită experienței sale în filme, televiziune și pe scena celebrităților internaționale, Noureen a dezvăluit câteva detalii din spatele înclinațiilor la întâlniri ale jucătorilor de hochei.

Ea menționează că ea credemulți jucători de hochei și vedete ale sportului preferă să se căsătorească tineri pentru că sunt obișnuiți cu un stil de viață structurat. Unii vor să aibă pe cineva la care să meargă acasă după ce au petrecut săptămâni în hoteluri Noureen glumește, de asemenea, că unii cred că sunt mai atractive pentru femei ca tinere vedete de hochei, astfel încât să își găsească cea mai bună soție când sunt tineri.

Ryan și Noureen au îmbrățișat l ife, inclusiv abilitatea de a rezista furtunii unei perechi de cariere profesionale ocupate și a unui copil. De asemenea, cuplul petrece mult timp și resurse donând organizații caritabile. În special, Fundația Steadfast, fondată de Ryan Miller și tatăl său, Dean, ajută copiii și adolescenții care se confruntă cu cancer.

Ryan și Noureen sunt încă căsătoriți fericiți și își cresc fiul Bodhi Ryan Miller, who tends to scream “Let’s Go Kiiiinnngggs!” when he gets angry at his Dad.