Meet Nick Young's Ex-Girlfriend, Iggy Azalea

Amethyst Amelia Kelly, mai cunoscută ca Iggy Azalea, este fosta flacără a lui Nick „Swaggy P” Young. Mai bine, este un rapper, cântăreț, actriță, compozitor, model și regizor apreciat internațional. Mutandu-se in Statele Unite din Australia la varsta de 16 ani pentru a urma o cariera in hip hop, Azalea a devenit de atunci una dintre cele mai recunoscute artiste muzicale feminine de astazi.[+]

Ea a fost nominalizată de mai multe ori pentru premii în cadrul unor ceremonii prestigioase precum Premiile Grammy, MTV Video Music Awards și Teen Choice Awards.

Swaggy P L-a întors pe Iggy Azalea

Pariu pe Nick Young and the Young Lakers

În afară de camerele și scandalurile snitching-ului, Los Angeles Lakers arată ca un candidat de top pentru cea mai surprinzătoare echipă NBA din acest sezon. Cu 10 victorii în buzunar deja, Lakers sunt la doar șapte distanță de a egala sezonul lor abisal de anul trecut. Întineriți de adăugarea fostului Laker Luke Walton ca antrenor principal și de plecarea lui Kobe Bryant, Lakers au o nouă identitate și nu au turul de adio de la Kobe care să le distragă atenția. Conduși de starul în ascensiune DeAngelo Russell, Lakers au o mulțime de tineri talente, de la Jordan Clarkson la Julius Randle la Larry Nance Jr.

Atenție la Lakeshow!

Pe măsură ce Lakers continuă pentru a-i uimi pe fani, pariorii ii privesc ca pe un pariu nefavorabil, cu conditia ca cei care fac cote sa le citeasca cu prudenta. Odată cu schimbarea constantă a Conferinței de Vest a NBA, echipe în ascensiune precum Lakers sunt un semn binevenit.Sezonul NBA continuă spre sărbători, unde o mulțime de meciuri cheie vor determina ordinea. Mergeți la casele de pariuri recomandate pentru a intra în acțiune. Cotele sunt cele mai bune și există o mulțime de opțiuni de pariere.Bonusuri de înscriere de până la 200 USD îi așteaptă și pe noii jucători.

Rezultate / ProgrameNBA

Category : Mai multe știri