Meet Matt Barnes Ex-Wife, Gloria Govan

Ea a făcut obiectul multor controverse, deoarece fosta vedetă de reality TV a fost prinsă între o rivalitate aprinsă între Matt Barnes și Derek Fisher. Govan, care a jucat pentru VH1 Basketball Wives și Basketball Wives: LA a fost prinsă recent întâlnindu-se cu Fisher, la care fostul ei soț, Barnes, a făcut excepție. Govan este superbă și o persoană pasionată care face tot ce vrea. În afară de a fi un interes amoros pentru doi jucători de baschet proeminenți, ea și-a construit o viață respectabilă pentru ea însăși.

Gloria Govan's Gets Fabulous

Povestea West Side a NBA

Dacă Barnes joacă cu Kings în Sacramento sau cu Clippers în Los Angeles,Conferinţa de Vest is moving quickly. Barnes’s Kings are still struggling and looking to return to the playoffs for the first time in over a decade. The Clippers meanwhile are killing the season sitting atop the NBA with the league’s best record. As for the other LA team, the Lakers, they are playing a lot better than projected. The NBA season is still just shaping up as some teams are still shaking off the preseason rust while some are coming out hot.

SezonulSezonul NBA este aproximativ 15 jocuri adâncime și, deși este încă devreme, este deja un indiciu al cât de bine pot juca echipele pe termen lung. Pe măsură ce pariorii continuă să vină la casele noastre de pariuri de încrederecasele de pariuri, care oferă cele mai bune prețuri de pariere cu o mulțime de opțiuni de pariere, merită să urmăriți cât de repede și cât de des cotele la echipele NBA Schimbare. Kings ar putea continua să fie o echipă sub 500, dar seria fierbinte a lui Clippers s-ar putea zgudui în orice moment. Înscrieți-vă pe site-urile noastre de pariuri și obțineți un bonus exclusiv de 200 USDbonus în numerar.

Rezultate/ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri