Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Meet LaLa Anthony, Carmelo Anthony Wife
Mai multe știri

Faceți cunoștință cu LaLa Anthony, soția lui Carmelo Anthony

Cu o carieră de succes în televiziune, programe prin cablu și în filme,La La Anthony este mai mult decât soția ta tipică a unui jucător NBA. Și chiar dacă relația lui La La și Carmelo este uneori tumultoasă, ei rămân împreună astăzi, după ce s-au întâlnit în urmă cu aproape două decenii.

Cine este La La Anthony?

La La Anthony (născută Alani Nicole Vazquez) esteactuala soție a lui || |63910x NBA All-Star Carmelo Anthony. DeșiNBA fanii o cunosc doar pentru că este căsătorită cu Carmelo, La La Anthony este un succes și este binecunoscută fanilor reality și televiziunii prin cablu. Acum este un moment grozav pentru a afla cine este soția lui Carmelo Anthony.

La La’s Start

Înainte de a apărea la televiziunile din America de Nord, La La și-a început activitatea la radio. Succesul ei timpuriu co-gazduitorThe B-Sydea atras atenția.

În 2001, La La a părăsit Los Angeles 92.3 și s-a alăturat MTV.

În timp ce lucra la MTV (cu rolul ei cel mai notabil de gazdă a filmuluiDirect Effectdin 2002 până în 2006), La La și-a cunoscut viitorul soț.

Relația ei și a lui Melo

Relația dintre La La Anthony și iubitul ei, Carmelo, este cu mult înapoi. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată ca tinere vedete în 2003, când Carmelo tocmai intra în draftul NBA, iar La La găzduiaThe Real World: Paris.

Cei doi au început rapid o relație după întâlnire, iar în ziua de Crăciun din 2004 cei doi s-au logodit. Logodna a durat cinci ani și jumătate, cuplul căsătorindu-se în vara lui 2010. În timpul logodnei, cuplul l-a întâmpinat pe primul lor (și în prezent singurul lor copil) Kiyan Carmelo Anthony în 2007.

Cu toate acestea, după șapte ani de căsnicie și aproape un deceniu și jumătate împreună, relația lor a intrat în apă tulbure.

Challenges of La La and Carmelo

Carmelo Anthony și soția sa au trecut prin unelepolemici în timpul || |685marriage. Primul zvon cu care s-au confruntat Carmelo și La La a implicat un alt superstar NBA și o cereală faimoasă.

În 2014,Kevin Garnett i-ar fi spus lui Carmelo Anthony că soția sa a gustat ca Honey Nut Cheerios. În timp ce acest zvon a fost în cele din urmă risipit, când a apărut vestea despre el, a stârnit oală atât în ​​NBA, cât și în media de divertisment.

În 2017, La La Anthony a cerut despărțirea de Carmelo (circulează zvonuri că Carmelo ar fi tată un copil cu o altă femeie).

Totuși, după aproape un an de separare, cei dois-au întors împreună. În timp ce zvonurile despre infidelități din trecut rămân, La La și Carmelo continuă să lucreze la relația lor și părinți copilul împreună. Dacă lucrurile merg din nou pe o parte, La La ar fi bine din punct de vedere financiar.

În timp ce averea netă a soției lui Carmelo Anthony este mai mică decât a lui, cei 120 de milioane de dolari estimați ai La Lai sunt cu siguranță suficiente pentru a-și continua stilul de viață actual.

E timpul pentru unele noi eforturi

După o carieră care a început mai ales cu televiziunea reality și cu roluri minore la televiziune, La La Anthony a reușit în anii 2010, obținând multe roluri recurente proeminente la televiziunea populară programe. Cel mai important rol al ei de până acum esteîn rolul Lakeisha Grant în drama populară StarzPower. Pentru ultimele patru sezoane ale emisiunii, La La a fost unul dintre membrii distribuției principale.

Cu toate acestea,Sezonul final al lui Power s-a încheiat în februarie 2020 și cu reboot-ul luiBeverly Hills 90210 (numit corectBH90210) anulat după doar un sezon, este timpul pentru câteva mișcări noi în carieră dacă vrea să fie mai mult decât soția lui Carmelo Anthony, La La, pentru fanii NBA.

On the Move

Carmelo Anthony și soția lui au fost foarte mult în mișcare în ultima vreme. . În timp ce Melo a fost vedeta pentruDenver Nuggets(2003-2011) șiNew York Knicks (2011-2017) ), și-a petrecut ultimele sezoane sărind în jurul echipelor. Desigur, având o carieră la Hollywood, este greu să-i vezi pe soția și copiii lui Carmelo Anthony instalându-se în locuri noi când veteranul ar putea fi din nou în mișcare.

Ce urmează pentru La La și Carmelo

Având în vedere că cariera lui Carmelo se apropie de încheiere, acum ar putea fi un moment grozav să se concentreze asupra familiei și asupra viitorului relației lor. Desigur, cu mai puține angajamente contractuale și cu un soț care poate petrece mai mult timp acasă, acesta ar putea fi timpul lui La La să-și asume niște riscuri sau să urmărească un rol într-o franciză de film.