Meet Justin Verlander Fiancee Kate Upton

E posibil să nu fie rudă cu frații Upton, dar supermodelul Kate Upton este cu siguranță legat de asul lui Detroit Tigers, Justin Verlander. Tânărul de 24 de ani va juca rolul majoretei, în timp ce echipa caută să se întoarcă în postsezon, în timp ce se luptă pentru un loc wild card. Verlander nu este la fel de dominant ca când a fost când a câștigat premiul MVP AL și Cy Young Award în 2011, dar încă joacă un rol esențial în șansele Tigrilor. Upton își va folosi carisma pentru a-i stimula pe Verlander și Tigrii.

Cel mai tare Upton din MLB

Cursa Wildcard MLB se încălzește

Pe măsură ce Upton este ocupată cu numeroasele ei proiecte, logodnicul ei, Verlander, va lansa pentru a-i ajuta pe Tigri să cucerească o apariție în playoff, după ce a ratat-o ​​în 2015. Tigrii erau în joc. pe punctul de a câștigaWorld Series în 2012 și a câștigat AL Central timp de patru sezoane consecutive până când au căzut în 2015 și se datorează în principal concurenței crescute în conferință. Prolificii Toronto Blue Jays caută celălalt loc sălbatic, în timp ce Baltimore Orioles, Seattle Mariners și surprinzătorul Houston Astros se află mereu atât de aproape în spatele Tigrilor.

Acum este momentul în care MLB începe să devină foarte interesant, în timp ce echipele joaca pentru poziții în playoff. Puteți urmări Tigrii din Detroit și restul acțiunii cu cei mai buni casei de pariuricasele de pariuri care oferă, de asemenea, cele mai bune prețuri de pariuri, pe lângă o mulțime de opțiuni de pariere.bonusurile de înscriere pe care le primiți sunt, de asemenea, generoase și sigur vă vor pune la dispoziție în timp ce vă recompensați fandomul de baseball cu bani potențiali real.

Rezultate / FixăriMLB

 

Categorie :Mai multe știri