Klay Thompson's Ex Hannah Stocking

Echipa națională de baschet masculin a SUA a câștigat a treia medalie de aur consecutivă - a 15-a la 18 Olimpiade în general- în această vară, zdrobind Serbia cu 96-66 . Un mare succes, parțial datorită faptului că gardianul lui Golden State Warriors, Klay Thompson, a avut una dintre cele mai proaste performanțe de tir din cariera sa. All-star-ul este considerat a fi unul dintre cei mai buni trăgători dinNBA iar criza se va termina la un moment dat, la fel ca relația sa cu modelul senzațional, a făcut Hannah Stocking în 2015.

După Beijing în 2008 și Londra în 2012, favoriții pereni au descoperit cum era să fie încoronați Rio în acest an, în ciuda luptelor echipei SUA și a lipsei de coeziune. Stocking și Thompson nu au lucrat cu adevărat împreună, iar Golden State Warriors a fost destul de dezamăgitor.

A trecut de mult jocul de acțiune care a transformat ultimele două finale ale turneelor ​​olimpice de baschet în clasice. Totuși,Echipa SUA a reușit să-și intensifice jocul la momentele potrivite pe tot parcursul drumului, la fel cum a făcut Thompson în semifinala disputată împotriva Spaniei (82-76), cu 22 puncte. În cele din urmă, gardianul Warriors a înregistrat o medie slabă de 9,9 puncte pe joc, cu un procent oribil de goluri de teren de .363 (28 de puncte la 77 de încercări în 8 jocuri).

Veștile bune sunt că Thompson poate crește doar de la aici și va găsi o modalitate de a-și recăpăta atingerea de punctaj pentru a-i ajuta peGolden State Warriors să recupereze titlul NBA în următorul sezon 2016/17. Casele noastre de pariuri recomandate oferă cele mai bune cote de pariuri NBA atât pentru jucătorii pasionați, cât și pentru fanii baschetului. Înregistrarea acum vă poate beneficia de câteva bonusuri de înscriere ingenioase!

Rezultate/ProgrameNBA
 

Categorie :Mai multe știri