Meet Eric Decker's Wife Jessie James

Jocurile Olimpice de vară de la Rio s-au încheiat, lumea sportului își îndreaptă acum atenția către cea care vine rapid2016 NFL season. Cel mai popular sport al Americii este la doar câteva săptămâni distanță de întoarcere și una dintre echipele la care trebuie să fii atent esteNew York Jets, care îl prezintă pe starul Eric Decker. caut să mai avem un sezon impresionant. Minnesota Golden Gopher intră în al treilea an ca jet și vine de la al treilea cel mai bun sezon al său. Îl va încuraja soția sa talentată și frumoasă, Jessie James Decker.

James Decker este o vedetă în devenire a celebrității cu acoperire în muzică, modă și rețele sociale. Nici lui Eric Decker nu se descurcă rău pentru el însuși. În ciuda faptului că sezonul său de seniori a fost scurtat până la o intervenție chirurgicală, Decker a fost selectat pe locul 87 în runda a treia de către Denver Broncos. El a avut un sezon erupție în 2012 când a condusConferința de fotbal american în primirea de touchdowns și a avut primul sezon de primire de 1.000 de iarzi. După cel mai bun sezon din 2013 din carieră, el a semnat un contract profitabil cu New York Jets în 2014 și a avut al treilea sezon de primire de 1000 de iarzi în 2015, o performanță pe care va căuta să o dubleze pe măsură ce noul sezon se apropie.

Decker and the Jets pot fi găsite pe liniile de pariuri fotbal/NFL din casele noastre de pariuri sportive, care oferă cele mai bune prețuri de pariere, pe lângă o mulțime de elemente de recuzită și un bonus de înscriere pentru a începe. NFL continuă să fie incitantă și imprevizibilă și, fiind unul dintre cele mai urmărite sporturi din lume, este, de asemenea, unul dintre cele mai jucate de noroc. Nu ratați o mulțime de oportunități de a câștiga bani împreună cu (sau împotriva) Decker și Jets.

Rezultate / ProgrameNFL

Categorie :Mai multe știri