Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Meet Dion Phaneuf's Wife Elisha Cuthbert
Mai multe știri

Faceți cunoștință cu soția lui Dion Phaneuf, Elisha Cuthbert

CândElisha Cuthbert și Dion Phaneuf s-au întâlnit prima dată, mulți au presupus că perechea va merge pe urmele altor meciuri celebre cu jucători de hochei celebri.

Totuși, cei doi s-au dovedit rapid a fi un cuplu ideal. Cuthbert, un star de la Hollywood din serialul 24 de televiziune, și Phaneuf, fostul căpitan al Maple Leafs, au supraviețuit celor defavorizați.

Jucătorii de hochei tind să fie considerațiRomânia regalitate, așa că atunci când o vedetă de la Hollywood se confruntă cu un apărător puternic care s-a pregătit pentrumai multe echipe NHL în România, tabloidele trec repede peste toate știrile.

Elisha Cuthbert și Dion Phaneuf nu sunt la fel de populari ca Justin Beiber și soția sa Hayley, dar au o istorie extinsă de apar în știri dintr-o mare varietate de motive. Ca atare, Dion și Elisha sunt unul dintre cele mai faimoase cupluri din NHL, alături de cupluri precum Mike Fisher și Carrie Underwood și Ryan Miller și Noureen DeWulf.

Prezentarea lui Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert a crescut ca fata ta tipică din România|| |671 next door, just a whole lot more talented. Născut în Calgary și crescut în Greenfield Park,Quebec, Elisei și-a dezvoltat dragostea pentru actorie și modeling când era tânăr. , alături de o dragoste sinceră pentru hochei și sport în general. Ea este deținătoare de abonament la Los Angeles Kings și a fost văzută și la Grey Cup.

Dupălocuind în Toronto pentru o vreme,a lovit-o mare la Hollywood în rolul ei de vedetă ca Kim Bauer în serialul de succes 24. Acest rol a ținut-o în lumina reflectoarelor timp de un deceniu întreg și i-a cimentat statutul ca una dintre cele mai de succes România de la Hollywood.

Ea a fost distribuită în zeci de filme și emisiuni de televiziune de-a lungul carierei sale. Aceasta include câteva credite în producții axate pe hochei, inclusiv Goon: Last of the Enforcers și NHL Winter Classic în 2013. Elisha a strâns, de asemenea, o varietate de nominalizări și câștiguri pentru munca sa de actorie în 24, Lucky Girl, Love Actually , The Girl Next Door și House of Wax.

Desigur,Elisha a ajuns pe numeroase liste ale celor mai atractive și sexy femei de pe planetă and was linked with a few hockey players, including Sean Avery and Mike Komisarek, before her and Dion met. 

Dion Phaneuf își întâlnește meciul

Phaneuf și Cuthbert au fost implicați pentru o vreme înainte ca diverse scurgeri de informații să dezvăluie relația lor, aparent începând să se întâlneascăîn 2008. Unii jucători din NHL au vorbit gunoaie despre Dion și Elisha, dar dragostea a predominat, iar cei doi și-au anunțat logodna în 2012. La mai puțin de un an, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la Biserica Catolică St. James din Insula Prințului Eduard, unde cuplul. își petrece adesea cea mai mare parte a verilor trăind în apropierea pitorească Summerfield.

Cândcei doi au fost căsătoriți, Dion Phaneuf era căpitanulMaple Leafs, așa că evenimentul a fost tratat cu multă fanfară media. Fiind epicentrul universului hocheiului, fanii Toronto urmăresc obsesiv viața jucătorilor din echipele lor, în special a căpitanului.

Dion a fost în cele din urmă schimbat laOttawa Senators în sezonul 2015-16, care a funcționat bine pentru ambii, deoarece ausediul în Ottawa în timpul sezonului de hochei. O mutare la Los Angeles pentru Dion nu a fost mare lucru pentru că, fie pentru căElisha are abonamente de sezon și se simte confortabil cu jet-set-ul, stilul de viață de la Hollywood din California de Sud.| ||714

As a hockey couple, there are few who seem to mesh better than Cuthbert and Phaneuf.

Dion Phaneuf este încă căsătorit?

Dion Phaneuf și Elisha Cuthbert au rămas căsătoriți când se apropie de ultima lor aniversare. Cei doi și-au adus primul copil pe această lume în 2017 și se concentrează pe viața de familie atunci când nu sunt ocupați să lucreze la Hollywood sau la patinoar.

Controverse le-au urmat cu siguranță în jurullumea NHL, ceea ce poate fi neplăcut cu celebritățile care ies în evidență. Sean Avery a fost suspendat pentru șase meciuri de comisarul Gary Bettman după ce a făcut comentarii în presă despre Elisei pe care Gary le-a descris drept „dezgustătoare”. Avery a fost implicat cu mai multe celebrități, batându-și joc de jucători pentru că se întâlnesc cu ei după ce a făcut-o.

Fanii Toronto Maple Leafs și media lor de hochei tind să supraanalizeze și să senzaționalizeze comportamentele mici și să le arunce în aer în controverse mari. Întreabă-l pe Phil Kessel, un membru cheie al echipei Penguins care a câștigat douăStanley Cups la rând după ce Phil the Thrill a plecat.

O poză cu Elisha Cuthbert și April Reimer au făcut turul pentru că un fotograf a făcut o poză care părea că cele două soții își dădeau ochiul împuțit în timpul unui meci dificil din sezonul regulat. Faptul că Dion Phaneuf a fost unul dintre principalii apărători în fața lui James Reimer, cunoscut și sub numele de Optimus Reim, nu a ajutat să înlăture zvonurile.

Celedouă femei au fost chiar schimbându-și părerile despre un fan care se comporta îngrozitor față de soțiile și prietenele din tribune. După ce mass-media s-a jucat cu ideea pentru un timp, Cuthbert și Reimer s-au asigurat că au făcut câteva fotografii și le-au trimis instituțiilor media pentru a rezolva lucrurile odată pentru totdeauna.

În timp ce Dion Phaneuf intră în amurg a carierei sale,perechea este probabil să rămână în centrul atenției prin proiectele de la Hollywood și prezența continuă a lui Dion în sport într-o formă sau alta. O căsnicie de la Hollywood bazată pe dragoste reciprocă, respect și pasiune pentru hochei sună ca un vis devenit realitate pentru orice cuplu din România.