Meet Dee Devlin, Conor McGregor's Girlfriend

În decurs de trei ani, McGregor a ajuns în vârfulUFC| ||638 scene combining his dazzling fighting abilities with his entertaining demeanor. Now he's set to rake in his biggest payday by starring opposite the greatest boxer of his generation, Mayweather Jr., in a mega fight. It's unheard of and McGregor has a laundry list of people to thank but his partner, Dee Devlin should be the first. 

Doamna lui McGregor

Yin-ul lui McGregor. Devlin se remarcă prin subtilitatea ei și este un contrast puternic cu spectacolul neplăcut al partenerului ei. Devlin nu este un WAG sportiv tipic.

Pariază pe Conor McGregor

În timp ce ea prinde departamentul de aspect, ea este cu Notorious încă de la începuturile lui. Ea și-a păstrat un profil scăzut, în ciuda faptului că conturile ei de pe rețelele sociale au explodat și probabil că a fost abordată să facă mai multe ședințe foto și concerte, dar Devlin este ferm în a fi jumătatea mai bună a lui McGregor, mai ales acum odată cu nașterea fiului lor. Povestea lor de dragoste a fost simplă, dar profundă.

Nu este greu de înțeles cum Devlin poate fi atât de luat de McGregor și invers. Dar farmecul lor se extinde unul dincolo de celălalt și este cel mai notabil modul în care hoardele de fani ale irlandezului roiesc în apărarea lui. McGregor are doar această capacitate de a inspira încredere în oameni și îi determină chiar și pe cei mai raționali bărbați și femei să devină emoționali.

Acești fani se îngrămădesc lapariuri online site-uri și fie că este o luptă de mega box sau o luptă UFC, ei sunt la curent. Unbonus de înscriere este cireașa de pe tort. Fii atent la pariuri pe McGregor sau pe orice alt superstar. Chiar și adversarul lui McGregor, Mayweather poate să piardă.

Pariul pe emoție este una dintre cele mai comune moduri de a paria. Este, de asemenea, cel mai comun mod de a pierde. McGregor se va lupta cu cel mai bun boxer în calitate de începător și s-a dovedit a greșit de atâtea ori cei negativi, dar într-un sport diferit. Deși s-au întâmplat lucruri mai nebunești, aruncarea cu bani la McGregor din credință oarbă poate fi nesăbuită. Faceți diligența dvs. așa cum o face el pe a lui.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

    Categorie :Mai multe știri