Meet Adriana Lima, Marko Jaric's Ex-Wife

Când a fost dezvăluit că Marko Jaric s-a logodit cu Adriana Lima în 2008, cei mai mulți fani ai sportului au fost prinși cu garda jos. Aceasta a fost, până la urmă, cea mai sexy femeie din lume, o femeie care a devenit chipul Victoria's Secret și marile companii internaționale precum Maybelline și Vogue, iar Jaric a fost un gardian NBA în cel mai bun caz. Dar ceva despre sârbul a fermecat Lima și au continuat să se bucure de cinci ani de căsnicie înainte de a se despărți în 2014 și de a divorța în 2016.

Adriana Lima este adevăratul MVP

Pariază pe baschetul NBA

Jaric nu avea statutul de superstar pe care îl avea Lima, dar și-a făcut o carieră decentă în NBA. Două dintre fostele sale echipe,Los Angeles Clippers și Minnesota Timberwolves || |662are now at different stages in their NBA lifespan. The Clippers led by Chris Paul and Blake Griffin have their contender status fading as they try to finally get over the playoff hump before it's too late. The Wolves are a young and promising team but still have a long way to go. Now coached by Tom Thibodeau and anchored by two budding superstars in Andrew Wiggins and Karl-Anthony Towns, the Wolves maybe championship contenders soon.

Aceasta este frumusețea cu NBA baschet și lumea pariurilor. Liniile vor fi stabilite de către cei care fac cote, în funcție de modul în care consideră că publicul apreciază fiecare echipă. Echipe precum Clippers sunt pariuri populare „de cretă” pentru statutul lor de top, în timp ce Wolves pot fi niște alegeri ascuțite, având în vedere avantajele lor bune. Mergeți la Bodogo casă de pariuri de top apreciată este doar un exemplu dintre numeroasele de încredere pariuri sportive online|| |672 disponibil pentru pariuri NBA.Bonusuri de înscriere de până la 200 USD în valoare în numerar îndulcește oferta pentru orice fan NBA pasionat care dorește să facă niște monede.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri