Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who’s going to be the Designer of the Year in 2019 Fashion Awards?

Cine va fi Designerul Anului în Premiile de modă 2019?

Premiile de modă se sărbătoresc cea de-a 30-a aniversare a acesteia în 2019 șinominalizații pentru cele 10 categorii vor fi anunțați în luna următoare (anul trecut data a fost 23 octombrie).

Ceremonia de decernare a premiilor din acest an va avea locîn Royal Albert Hall pe 2 decembrie. Să aruncăm o privire la cine credem că va fi nominalizat în 2019.

Designerul anului este crema de la Fashion Awards. În 2018, titlul i-a fost dat Pierpaolo Piccioli al lui Valentino (dacă tipul ăsta nu sună ca un designer, nu știu cine, nu?).| ||675

View this post on Instagram

Designerul anului 2018. Grazie❤️ „Dacă citesc acest discurs în seara asta, înseamnă că visele te pot duce în locuri în care nu te-ai așteptat niciodată să fii . Am învățat să renunț la emoții, sentimente, gânduri, am învățat să merg cu fluxul, pentru că îmi poți tăia respirația, dar nu îmi poți lua visele. departe . Pentru că este modul în care ochii tăi privesc lucrurile care poate schimba lucrurile. Nu vreau să uit copilul care am fost, nu vreau să uit cât de departe eram de toate astea și ochii fermecați cu care priveam lucrurile. Vreau să păstrez acei ochi fermecați, acele vise care m-au dus aici și ideea acelui puști străin care nu încăpea în nicio cutie, ci pur și simplu iubea și avea nevoie să viseze. Recunoștința mea în această seară se îndreaptă către BFC care mi-a acordat așa și onoare, apreciez cu adevărat. Mulțumesc domnului Valentino și domnului Giammetti și directorului meu, domnul Stefano Sassi. Aș dori să dedic acest premiu Simonei Benedetta Pietro e Stella, care au fost mereu alături de mine, indiferent de situație. Familiei mele mari și prietenilor care sunt mereu acolo. Tuturor privirilor care visează, tuturor celor din afară și tuturor celor care sunt departe de toate și nu încap în nicio cutie, dar totuși iubesc și au nevoie să viseze. Acest premiu este dedicat echipei mele, oamenilor care visează zi de zi cu mine și îmi oferă în fiecare zi ochii lor fermecați. Stii cine esti. Francei Sozzani care m-a învățat că viața de zi cu zi începe de la capăt, întotdeauna. O simt ca este inca aici in seara asta cu rochia ei roz. “ @britishfashioncouncil The#FashionAwards2018 @maisonvalentino

O postare distribuită de Pierpaolo Piccioli (@pppiccioli) pe

He cool, he foarte tare și la fel sunt șipuloverele de peste 1000$ pe care Valentino le vinde.

  Cine va fi Regele Catwalkului în 2019?

  Alessandro Michele

  Deci cine va fi regele ( sau regina) a podiumului în 2019?Gucci este cel mai tare brand de modă din lume în acest moment. Asta cel puțin dacă credeți trimestrialLyst Index, care clasifică cele mai populare produse și mărci din modă.Alessandro Michele, directorul de creație al Gucci, ar trebui să fie cu siguranță printre nominalizații pentru Designerul Anului în 2019.

  Virgil Abloh

  Virgil Abloh are multe de care să fie mândru în acest moment: el este directorul artistic alLouis Vuitton din 2018, numele lui era peTime Magazine 100 de oameni cei mai influenți din lume în 2018, iar el este CEO-ul propriei case de discuriOff -Alb, numărul curent 2 pe indexul Lyst (în partea de sus după Q1).

  Amintiți-vă aspectul cu dungi zebră pe care îlSerena Williams a purtat înFrench Open? Acesta a fost proiectat de Abloh.

  Off-White'sJitney 1.4 „Cash Inside” geanta este cel mai tare produs de modă din lume. trimestru (din nou, conform indicelui Lyst). În plus, Off-White a câștigatUrban Luxe Award la Fashion awards în 2017 și 2018 - acum este momentul să facem un pas! Toate acestea îl fac pe Virgil Abloh favoritul nostru pentru a fi câștigătorul în decembrie.

  Demna Gvasalia

  Grupul francez de luxKering se descurcă de minune în acest moment. Ei dețin mai sus menționat mai sus Gucci, iar lorBalenciaga estemarca cu cea mai rapidă creștere în couture și articole din piele. Directorul de creație al BalenciagaDemna Gvasalia nu este un nume nou la Fashion Awards - el a câștigat dejaDesignerul de accesorii al anului and Designerul internațional de articole de prêt-à-porter premii în 2018 și, respectiv, 2016. Va fi greu de ținut departe de considerentele câștigătorului Designerului Anului din acest an și ar trebui să fie deffo pe lista scurtă a nominalizaților.

  Rihanna & Beoncé

  Rihanna|| |819 and Beoncé ar putea fi ambele pe lista scurtă. Gândește-te la asta - duo-ul are motive de facto să fie pe listă (Rihanna a devenitLVMH' prima femeie de culoare neagră șiAdidas afișările pe rețelele sociale au crescut cu 61% în 24 de ore după ce au dezvăluit că vor lucra cu Queen B), iar nominalizările lor ar ridica exponențial profilul Fashion Awards. Ok, sunt de acord că acordarea premiului lui Beoncé ar amintește de povesteaPremiul Nobel pentru pace șiObama-povestea , dar hei, nu se știe niciodată.

  Lista noastră scurtă pentru nominalizații pentru Designerul Anului 2019

  Alessandro Michele - Cucci
  Virgil Abloh - Off-White|| |835
  Demna Gvasalia - Balenciaga
  Rihanna - LVMH
  Beoncé - Adidas

  Alte categorii la Fashion Awards 2019

  Designerul anului
  Designerul anului de accesorii
  Lider de afaceri
  Premiul Urban Luxe
  Modelul anului
  Premiul pentru realizare remarcabilă
  Premiul Swarovski pentru schimbare pozitivă
  Premiul Isabella Blow pentru creatoare de modă
  Marca anului
  Special Premiul de recunoaștere pentru inovație
  Trailblazer

  Conținut similar: 
  Va câștiga Game of Thrones mai mult de 12 premii Emmy?
  Cine este persoana timpului al anului 2019?
  Cine este următorul număr 1?