Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
ICC Cricket World Cup Odds 2019

Cote la Cupa Mondială ICC Cricket 2019

Am negociat exclusiv ofertă de înscriere pentru Românias: Primiți oPARIU GRATUIT până la 500 C$ (față de 200 C$ în altă parte) când te înscrii  Spin Sports prin RomâniaSportsBetting.ca dând clic aici! Nu ratați această ofertă limitată! Pariurile gratuite pot fi folosite pentru a paria pe acțiunea Cupei Mondiale de Cricket.

Felicitări Cricket World 2019 Campionul Cupei Angliei! Cel de-al 13-lea turneu de cricket ICC este programat pentru 9 februarie - 26 martie 2023, India fiind singura națiune gazdă.

Cupa Mondială de Cricket ICC este evenimentul emblematic al calendarului internațional de cricket și are loc la fiecare patru ani. Evenimentul din 2019 a fost găzduit de Anglia și Țara Galilor  între 30 mai și 14 iulie 2019. Mai jos sunt Final FourCote la Cupa Mondială de cricket. Urmăriți cotele pentru 2023, odată publicate de cele mai bune case de pariuri sportive de pariuri Cricket.

Cote ICC World Cup Odds Spin Palace Sports BetWay PowerPlay
India 2,60 2,80 2,75
Anglia 2,75 3,00 3,00
Australia 3.50 3,80 3,50
Noua Zeelandă 9,00 9,50 10.00
Pakistan OTB OTB OTB
Bangladesh OTB OTB OTB
Sri Lanka OTB OTB OTB| ||771
West Indies OTB OTB OTB
Africa de Sud OTB| ||785 OTB OTB
Afghanistan OTB OTB OTB
 

Care sunt cotele de pariere pentru Cupa Mondială de Cricket 2019

The 2019 edition of the Cricket World Cup will feature ten teams, and you will see crcote icket disponibil pentru fiecare participantlistat în tabelul nostru de mai sus.

In the outright Cricket World Cup odds market, Anglia apare ca favorită și există o serie de motive pentru care sunt privite de mulți ca fiind cele mai importante crete de turneu. Avantajul acasă este uriaș în sportul de cricket, poate mai mult decât în ​​alte sporturi, deoarece vremea, dimensiunile terenului și terenului se potrivesc națiunii gazdă. Pot britanicii să suporte presiunea de pe terenul de acasă?

Valoare bună: Anglia deschide cu 3.00 cretă pentru a câștiga Cupa Mondială ICC!

Anglia pentru a câștiga Lumea Cricketului Cote de Cupă
3,00
Betway

Există și o mulțime de alte piețe disponibile, așa că nu trebuie neapărat să-ți faci griji cu privire la alegerea câștigătorului general . Primele patru piețe de finisare vă permit să alegeți cine credeți că va ajunge în semifinale la turneu, în timp ce veți primi și o zi de plată uriașădacă puteți selecta jucătorul turneului (favoritul , căpitanul Indiei Virat Kohli, plătește 8,00 la această categorie).

Cine sunt favoriții pentru a câștiga Cupa Mondială ICC 2019

Avantajul Angliei pe teren propriu nu este singurul motiv pentru care sunt considerați favoriți de data aceasta. Echipa gazdă se află pe primul loc în lume în formatul ODI, așa că ar fi o șansă grozavă să ia acasă trofeul chiar dacă nu ar juca pe terenul lor.

Echipa engleză a dominat timp de cel puțin doi ani în această versiune a jocului. Căpitanul Eoin Morgan și Joe Root rareori marchează sub 50 în meciurile ODI, iar adâncimea lor la bataie este pur și simplu incredibilă.

Deși nu au ridicat niciodată trofeul Cupei Mondiale, ei sunt, fără îndoială, cei mai aproape de a face vreodată. asa de. Dar tocmai acesta este motivul pentru care nu credem că Anglia poate câștiga Cupa Mondială din 2019.Națiunea a suferit întotdeauna sub greutatea așteptărilor, iar oportunitatea de a câștiga acasă va face ca o echipă altfel solidă să-și piardă nervii.

Așadar, în timp ce cotele de pariuri la Cupa Mondială de cricket sugerează că Anglia va câștiga,credem că este mai probabil ca un outsider va câștiga turneul din acest an.

India reprezintă cea mai mare amenințare pentru Anglia, iar mulți prevăd o finală între aceste două națiuni de top, deși în ciuda dominației echipei lui Virat Kohli, credem că și ei vor ceda presiunii așteptărilor și, în cele din urmă, nu vor atinge ținta lor. Nu vă lăsați păcăliți de șansele de 4,50 pentru ca India să câștige Cupa Mondială de Cricket.

În mod similar, Australia s-au întors în dispută acum că Steve Smith și David Warner s-au întors din suspendarea lor de un an. Ei au fost ultima echipă care a câștigat Cupa Mondială din Anglia (1999) și sunt de cinci ori campioni.

Cele mai recente cote îi văd la 3,50 pentru a câștiga, deși adâncimea lor la bowling și bătaia de ordin mijlociu. pare mult prea fragil lângă părțile superioare. Nu-i vedem învingând șase victorii.

Australia Pentru a câștiga Cupa Mondială de Cricket Cote
3,50
Bet365

În schimb, alegerea cotelor pentru Cupa Mondială de Cricket 2019 este Noua Zeelandă, care sunt în prezent la cote de 10.00 pentru a câștiga turneul. Căpitanul Kane Williamson este unul dintre cei mai buni bătăiști din lume, iar formația actuală de bowling a Kiwi este una dintre cele mai bune de la turneu.

Mulți experți au sugerat că cea mai bună șansă a Noii Zeelande de a câștiga turneul a venit în 2015, când a ajuns în finală, dar credem că formația lor actuală are o șansă reală.

Noua Zeelandă Pentru a câștiga Cupa Mondială de Cricket Cote
10,00
Betway

Formatul turneului este, de asemenea, unul care ar trebui să se potrivească Noii Zeelande, care în mod tradițional se descurcă bine în faza de deschidere a turneelor ​​de Cupa Mondială. Dacă reușesc să obțină un al patrulea loc consecutiv în semifinale, au o șansă uriașă de a câștiga.

Deci, Noua Zeelandă este alegerea noastră pentru Cupa Mondială de Cricket ICC 2019. Pentru mai multe alegeri experți, consultațiselecția de alegeri gratuite la CSB pentru cele mai recente.

Cum să înțelegeți cotele la pariuri la cricket

Cricket may seem complicated to the untrained eye, and you're probably wondering how to understand betting odds in cricket. Well, just like any sport, Cea mai simplă modalitate de a plasa un pariu este prin selectarea unui pariu pe linie monetară directă.

Într-un joc dintre Africa de Sud și Bangladesh, de exemplu, veți vedea căSouth Africans are the favorites, paying around 1.36 and Bangladesh the outsiders la 3,03. Este atât de simplu.

Dacă nu ești atât de sigur de rezultat și vrei pur și simplu să pariezi pe un rezultat 50/50,una dintre cele mai populare piețe labet365 este linia de câștig la aruncare. În fiecare meci de cricket, există o aruncare a monedei care determină care parte de bâte și bowle sunt prima și există cote de cricket Bet365 disponibile pentru fiecare meci de la turneu.

Pentru cei mai pricepuți jucători de cricket, există o serie de alte piețe populare din care să aleagă. Când pariezi cu William Hill, fiecare meci îți oferă posibilitatea de a paria pe cricket selectând performanțe ale jucătorilor de top .

De exemplu, în meciul de deschidere dintre Anglia și Africa de Sud,Joe Root este favoritul care înscrie cele mai multe puncte pentru Anglia. Puteți obține cote de cricket William Hill de aproximativ 3,60 pentru acest rezultat, deși este o piață dificilă de ales având în vedere ceilalți bătăiști de top din formația Angliei.

Alte piețe de jucători includ bowler de top și omul meciului| ||978, while you can also look into team specific lines such as majoritatea șase. Există o mulțime de opțiuni disponibile și știți că CSB va prezenta întotdeauna cele mai bune case de pariuri sportive cu cele mai cele mai bune cote la pariuri pe cricket.

Aici sunt cele mai bine cotate Cupa Mondială ICC caruri sportive - Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Istoria Cupei Mondiale ICC|| |1455

  The ICC Cricket World Cup was first held in England in 1975 and was contested by eight teams. A fost înființat pentru a sărbători succesul formatului de joc de 50 de peste și a fost ținut de 12 ori până în prezent.

  Deși există multe turnee organizate ICC, cum ar fi ICC Champions Trophy și Twenty20 Cupa Mondială, Cupa Mondială de Cricket este cea mai veche și mai prestigioasă.

  Australia este de departe cea mai de succes echipă din istoria Cupei Mondiale, după ce a ridicat trofeul de cinci ori. They also managed to win three consecutive tournaments between 1999 and 2007, and have won four out of the last five events. They are the defending champions in 2019.

  Indiile de Vest și India sunt singurele alte echipe care au ridicat Cupa de mai multe ori, în timp ce Pakistanul și Sri Lanka au câștigat turneul o dată fiecare. Așteptăm cu nerăbdare acțiunea palpitanta ICC Cricket World Cup 2019!

  Anul Campion

  2019

  Anglia

  2015

  Australia

  2011

  India

  2007

  Australia

  2003

  Australia

  1999

  Australia

  1996

  Sri Lanka

  1992

  Pakistan

  1987

  Australia

  1983

  India

  1979| ||1564

  West Indies

  1975

  West Indies