Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Floyd Mayweather's Five Most Memorable Quotes
Mai multe știri

Cele mai memorabile cinci citate ale lui Floyd Mayweather

Drumul bărbatului în interiorul ringului a fost de neegalat, la fel și fantezia lui în afara aceasta. Într-adevăr, există doar unFloyd Mayweather, care și-a etalat talentele de boxer și milioanele și milioanele sale la care ar fi plecat acasă după fiecare luptă.

Nu va exista niciodată un alt animator ca el. Și, deși s-a pensionat, Mayweather rămâne astăzi unul dintre cei mai gălăgioși sportivi din lumea noastră sportivă.

Dar, care dintrecitatele sale vor rămâne în istorie as the best from Money Mayweather? In this piece, we honour the boxing legend by breaking down the best Floyd Mayweather Quotes. To no surprise, this includes Floyd Mayweather's quotes on the money.

Este greu de crezutFloyd Mayweather rămânepensionat| ||663, but the fact is he has nothing left to prove. With a perfect 50-0 record, where he always had the cele mai bune cote de box pentru a ieși în frunte, chiar nu mai are nimic de demonstrat.

În același timp, sportul nu va mai fi niciodată la fel fără ca el să nu mai fie în acțiune. Întrearoganța și talentele sale, ori de câte ori se pregătea de luptă, era ceva spectaculos de văzut. Întrebați-o pe Conor McGregor, Canelo Alvarez, Oscar De La Hoya și mulți alții despre asta. Și oricât de mult s-ar putea să nu-ți placă Floyd, mai bine crezi că nu va suporta niciodată niciun fel de gunoi de la NIMENI.

 

"Tragător drept”, pentru a-l cita pe Floyd Mayweather dintr-un | ||684HBO documentary. "Abordez totul in viata asa: daca imi spui (impleti), eu zic pe tine. Nu ma placi, nu imi place de tine. Nu lipsi de respect daca nu vrei sa primesti lipsit de respect. Punct."

Da, nu există lucruri grozave din toate timpurile, iar ceea ce ai văzut mai sus este unul dintre clasiceleCitate despre Floyd Mayweather Jr.. Și înainte de lupta sa cu McGregor din august 2017, Money a spus clar că nu-i place deloc irlandezul.

De câte ori cele două superstaruri se întâlneau pentru una dintre conferințele lor de presă, lovituri verbale au fost lansate în stânga și în dreapta. Hei, amândoi sunt oameni de spectacol, nimeni nu va pune la îndoială asta. Spre meritul lui,McGregor a făcut câteva săpături bune pe Mayweather. Cu toate acestea, Floyd nu l-ar lăsa niciodată să râdă.

În timpul uneia dintre luptele lor UFC, îl aducea în discuție pe McGregor în timp ce-l făcea pe Nate Diaz.El ar pretinde că McGregor a renunțat, iar un citat Mayweather-McGregor îl includea pe Floyd spunând că „ar flutura steagul alb” împotriva lui. El a adăugat insulta și răul cu acest citat perfect.

"Dumnezeu nu face greșeli", a spus el într-unul dintre citatele minunate despre viață ale lui Floyd Mayweather. „Dumnezeu a făcut doar un singur lucru perfect și acesta este recordul meu de box.”

 

Având lucrurile înapoi în 2011, care în lumea boxului a uitat deMayweather's lupta controversata cu Victor Ortiz? Aceasta se va considera cu ușurință una dintre cele mai ciudate victorii ale lui Mayweather din cariera sa.

În noaptea aceea, Ortiz l-a lovit pe Floyd cu o lovitură de cap ieftină. După ce meciul a fost oprit temporar, cei doi s-au întâlnit în mijlocul ringului, Ortiz și-a cerut scuze.Floyd și-a recunoscut scuzele, apoi a procedat să-l lovească cu stânga, urmată de o dreapta puternică care l-a trimis pe Ortiz să se prăbușească la podea.

Cumve mai târziu. , lupta s-a terminat și Floyd a câștigat printr-un TKO. În timp ce mulți l-au spus pe Mayweather pentru că și-a „trișat” drumul spre victorie, el a văzut lucrurile puțin diferit.

"(expletive) se întâmplă în sportul boxului”, a spus Mayweather despre loviturile sale „murdare” asupra lui Ortiz. „Voiai să vezi un KO și asta ți-am dat.”

 

Mâna în jos, omul în jos. Și Ortiz a învățat asta pe calea grea. A avut-o și el după ce i-a dat o lovitură de cap stupidă campionului. Nimeni nu face asta și scapă. Fii real, Victor. Ortiz ar merge unul pentru a-și termina cariera cu un record de 41-6. În ciuda talentului său extraordinar, el a devenit și mai faimos de Floyd, care a început să-l doboare naibii.

Mayweather nu s-a terminat acolo, totuși, să-l dea pe Ortiz. La scurt timp după lupta lor, Ortiz a continuat să facă câteva interviuri și a susținut că Floyd a câștigat dreptul într-un „manier nesportiv”. După cum probabil ați ghicit deja,Mayweather era furioasă din cauza asta.

Pentru a adăuga combustibil la foc, Oscar De La Hoya a venit în sprijinul lui Ortiz și a lovit mai multe și lui Floyd pentru modul în care a câștigat lupta.Mayweather i-a învins atât pe Ortiz, cât și pe De La Hoya în ring, dar apoi a decis să-i încheie cu cuvintele sale ca reacție la ceea ce au avut de spus cei doi.

"Am părăsit lupta în ring, dar Oscar și Ortiz continuă să facă interviuri plângând ca o fată de aur (plângeală)", a spus Mayweather într-un mod aprins. „Vă voi (înjurii) pe amândoi sus.”

 

Ultimul nu în ultimul rând, nu aveam să uităm cândFloyd a refuzat un contract de 12,5 milioane de dolari de la HBO în 1999. Trebuia să fie un acord de șapte lupte pentru marele din toate timpurile. La o vârstă atât de fragedă, i s-a părut foarte mult. În schimb, Floyd a spus mulțumiri, dar nu, mulțumesc în cel mai mare mod posibil de Mayweather.

"De ce aș semna un astfel de contract? Sunt salarii pentru sclavi", a spus el într-unul dintre cele mai ireale citate Mayweather despre bani.

Oh, da, iartă-ne, Floyd. Am uitat că în 1999 că aproape 1,8 milioane de dolari pe luptă era considerat salariul unui sclav. În același timp,Mayweather a continuat să demonstreze că acele numere erau o prostie pentru el. De-a lungul carierei sale, el a câștigat mai mult de 1 miliard de dolari și a fost plătit doar cu 275 de milioane de dolari pentru lupta sa din 2017 cu McGregor. Imaginează-ți toți banii pe care i-a generat și în jocurile de noroc.Pari sportive în toată țara l-a iubit pe acest tip.

Nu primiți porecla „Money Mayweather” degeaba, oameni buni.