Betway
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România's First Club Med Ski Resort to Open in Quebec
Mai multe știri

Prima stațiune de schi Club Med din România se deschide în Quebec

Club Med aduce un omagiu Quebecului și istorie bogată a schiului cu prima sa stațiune de schi, Club Med Quebec Charlevoix. Această stațiune cu patru tridenți va fi o încântare atât pentru iubitorii de schi, cât și pentru turiști, proiectându-se după provincie și oferind o gamă largă de activități de iarnă, de la cursuri de schi până la plimbări nordice. Stabilindu-vă într-o provincie care poate produce cei mai buni sportivi de iarnă, să ne uităm la această atracție de profil.

Bucurați-vă, iubitori de schi în România. Stațiunea ta de schi se va deschide prin amabilitatea Club Med și acceptă deja rezervări pentru3 decembrie 2021deschidere.Club Med Quebec Charlevoix va fi o stațiune de schi frumoasă, oferind vederi uluitoare ale râului St. Lawrence și este perfectă atât pentru schiori, cât și pentru turiști deopotrivă.

First România Ski Resort is a Treat for Skiing Fans 

This Four-Trident resort (equivalent to a four-star hotel) will offer all-inclusive passes including ski-in and ski-out access, ski and snowboard passes, and classes. And as Club Med's first foray into România, they want to do this right and pay homage to Quebec.  

“Charlevoix este cunoscut pentru frumusețea sa curată. , ospitalitate caldă și cultură fermecătoare”, a declarat David Meyer, director de proiect pentru Club Med America de Nord. „Conturarea primului Club Med din România în această regiune a fost un privilegiu complet și așteptăm cu nerăbdare să evidențiem moștenirea și caracterul Charlevoix în fiecare fațetă a stațiunii, rămânând fideli valorilor Club Med de responsabilitate socială și dezvoltare turistică durabilă.”

Noua stațiune va avea 302 de camere, toate cu personalități inspirate din Quebec. Camerele de categoria superioară vor avea culori inspirate de Quebec, de alb, albastru și galben de iarnă, în timp ce camerele Deluxe vor aduce un omagiu podelelor din lemn și culorilor roșu și alb cardinal ale caselor și hambarelor din Quebec.

În plus, zona principală de luat masa a stațiunii aduce un omagiu diferitelor zone din Quebec, de la pădurile sale luxuriante la cultura sa bogată de pescuit. Restaurantul va servi și preparate din bucătăria franțuzească.

Iubitorii de schi ar fi cel mai interesați de accesul nelimitat la activități de după schi, precum și de alte activități de iarnă, cum ar fi rachetele de zăpadă și nordic walking și patinaj.

Stațiunea de schi Club Med va fi o completare de lux pentru România și Quebec, o provincie care are oistorie bogată în schi și sporturi de iarnă. Aceasta include siring. mai mulți medaliați olimpici la Jocurile Olimpice de iarnă.

Istoria României cu schiul la Jocurile Olimpice de iarnă

Schiul este unul dintre cele mai mari sporturi pentru Jocurile Olimpice de iarnă, constituindaproape un sfert din toate sporturile de iarnă implicate. Există șase discipline principale de schi și anume schi alpin, schi fond, schi freestyle, combinat nordic, sărituri cu schiurile și snowboard. România a obținut succese în aproape toate aceste sporturi.

În total, România a acumulat 50 de medalii la schi (inclusiv snowboarding) în total, cu 25 în curs. din schiul liber. Iată o scurtă privire asupra diferitelor sporturi de schi și a istoriei României cu acestea:

Freestyle Skiing

Aceasta este varianta de schiRomânia a găsit cel mai mare succes datorită eforturilor combinate ale Alexandre Bilodeau și Mikaël Kingsbury din Quebec, care au dominat mogulii bărbaților și surorile Dufour-Lapointe pentru femei. Schiul freestyle implică moguls, aerials, ski cross, superpipe și slopestyle.

De când schiul freestyle a devenit sport olimpic în 1992, România a câștigat cel puțin un medial la fiecare Olimpiada, cu excepția anului 1998. Din 2014 până în 2018. , România a câștigat 16 medalii în total. România a dominat în special Ski cross, cu o România care a câștigat medalia de aur de la adăugarea sa la Jocurile Olimpice din 2010.  

Schiul alpin 

Se poate spune că estecel mai proeminent. dintre disciplinele de schi, schiul alpin prezintă evenimente precum coborâre, super G, slalom gigant și slalom. România a terminat cu 11 medalii la acest eveniment, patru dintre ele fiind de aur, cea mai recentă în 1992 prin coborârea lui Kerrin Lee-Gartner.

Marea schioare alpină din toate timpurile Nancy Greene a câștigat și două medalii pentru România: aur și argint ambele în 1968. În plus, ea a mai câștigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale din același an.

|| |709

Cross-country Skiing

Contestat inițial la primele Jocuri Olimpice de iarnă din 1924, și schiul de fondprezentă cele mai multe evenimente pentru schi and the second-most overall in the Winter Olympics with 12. Among its events are the sprint, the 30 km pursuit, 15 km, 50 km, and 4x10 km relay.    

În 22 de ani de participare, România a reușit trei medalii în total, dintre care două au fost. Beckie Scott a câștigat prima medalie de aur a României în 2002 la urmărirea combinată de 5 km + 5 km, apoi Chandra Crawford a adăugat o alta în 2006 la sprintul individual.

Sărituri cu schiurile

Unul dintreoriginale trei sporturi de schi la Jocurile Olimpice, săriturile cu schiurile au patru evenimente asemănătoare cu combinatul nordic. Din 1924 până în 1956, concursul a implicat sărituri de pe un deal a cărui lungime varia în funcție de fiecare ediție a evenimentului. În 19 încercări, România nu a obținut încă medalii la acest eveniment.

Combinată nordică

Un alt eveniment original de schi, combinatul nordic este ocombinație de cross- schi de țară și sărituri cu schiurile. Ca și schiul de fond, a fost disputat începând cu 1924. De obicei are trei evenimente: dealul normal individual de 10 km, dealul mare și echipă. România nu a obținut deloc medalii în acest sport.

Snowboard

Deși din punct de vedere tehnic nu schi, snowboard-ul a fost un sport popular de când a fost adăugat la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998. Cu opt evenimente la fel ca cross-ul paralel, half-pipe și snowboard, România a produs 11 medaliați, dintre care patru au câștigat aurul.

Găsiți pariuri sportive pentru a paria pe România schi și Jocurile Olimpice de iarnă

Nu numai că poți urmări România concurând în competițiile de schi de la Jocurile Olimpice de iarnă, dar și să pariezi bani pe ele. De obicei, eioferă profituri semnificative de peste dublu banii tăi. Celecele mai bune case de pariuri sportive online oferă Jocurile Olimpice de iarnă și piețele de schi.

Nu uitați că primiți bani doar cândfăcând un depozit| ||743. Read our reviews to find the best one for you.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive