Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
New Esports Stadium in Vancouver

Noul stadion Esports din Vancouver

România își deschideprimul stadion Esports. Este un concurent formidabil pentru alte arene construite în China, Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii.

Ce este stadionul de esports din Vancouver

Stadionul Gaming va deschide porțile pentru facilitățile sale temporare pe 26 aprilie 2019, cu extinderea la o facilitate de dimensiune completă finalizată în vara anului 2021. În prezent, spațiul găzduiește până la 250 de spectatori , un minim de 40 de configurații de jocuri, posturi de mâncare și băuturi, o zonă de agrement și un studio complet de transmisie și streaming.

Această facilitate dedicată eSports debutează în Richmond BC, care face parte din Greater Vancouver Area. Părțile interesate din spatele acestei aventuri includ membri ai departamentelor de eSports UBC și Simon Fraser University, organizatori de multă vreme de turnee și fondatori de succes ai saloanelor eSports.

Jucătorii din Vancouver și Columbia Britanică se bucură acum de un spațiu pentru a crește nivel alături de colegii veterinari eSports. care aspiră să urce pe rând în competițiile internaționale. La scurt timp după deschiderea facilității, vor avea loc o serie de turnee pe tot parcursul verii, inclusiv premii în bani semnificative pentru câștigători.

Oricine se poate alătura, oferindu-le începătorilor ocazia să-și facă primele lisări într-un cadru de turneu, oferind în același timp profesioniști experimentați au o șansă de a câștiga venituri și de a crește notorietatea. Primul set de turnee va include Fortnite, Overwatch, CS:GO și League of Legends, toate fiind printre primele zece eSporturi în ceea ce privește câștigurile și popularitatea.

Asemănător oricărei urmăriri competitive, ascensiune individuală deasupra rivalilor prin grinding extins, antrenament și luptă împotriva altor jucători de top. Stadionul Gaming va oferi un spațiu superb pentru eSporturile de elită pentru a stabili un punct de sprijin în România.

Alte sporturi din întreaga lume

Stadionul de jocuri va fi prima facilitate dedicată de acest gen în România, oferind un centru de gaming de elită pentru talentul din România pentru a-și dezvolta abilitățile și strategia. Concurenții ocazionali se pot juca alături de jucători de top, în timp ce fanii eSports se pot bucura de spectacol din tribune sau din lounge.

The United States, South Korea, China (picture) and England already feature large, impressive stadiums dedicated to eSports. Arlington hosts the biggest facility in North America, joining Las Vegas and Santa Ana as early eSports influencers.

De peste ocean, Centrul Sportiv Oriental din Shanghai a găzduit recent 15.000 de spectatori pentru Honor of Kings, un hit local de eSports.

Coreea de Sud, o putere tradițională în industria eSports, a fost prima care a înființat eSports stadioane din Seul, dând StarCraft ocazia de a intra în conștiința mainstream.

România s-a bucurat de eSporturi încă de la primele competiții LAN pentru hituri precum Quake și originalul Counter-Strike, dar tendința nu a explodat așa cum rapid ca scena din Coreea de Sud, Statele Unite si China. De-a lungul timpului, locații precum The Gaming Stadium vor evolua pentru a găzdui un public mai mare, pe măsură ce numărul fanilor din România și al vedetelor de elită crește.

Fapts despre Vancouver's Gaming Center

Căutați mai jos câteva informații despre noua arenă:

  • Înființată: Dan Cybak
  • Ușile deschise: 26 aprilie 2019
  • Deținut de:MyEsports Ventures ltd.
  • Liber pentru a participa și a participa la turnee
  • Jocuri: Fortnite, Overwatch, CS:Go , League of Legends, Smash Brothers  
  • Adresa:Lipont Place, 4211 No 3 road, Richmond, BC.
  • Informații de contact: [email protected]

Dacă sunteți în căutareacote privind competițiile Esports, ar trebui să consultați secțiunea noastră dedicată acestora. Apoi, poți alege unul dintrecele mai bune case de pariuri sportive de mai jos și să pariezi.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive