Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
EGR North America Shortlists Sports Interaction for 'Operator of the Year' Award
Mai multe știri

EGR America de Nord selectează Interacțiunea sportivă pentru premiul „Operatorul anului”

Sport Interacțiune primeștePremiul EGR pentru Operatorul Anului din America de Nord - cel mai prestigios premiu al ceremoniei din 26 mai.

The tireless efforts of Mohawk Online, the B2C licensed operator of România online sportsbook Sports Interaction, have not gone unnoticed in 2021 – as the group is up for „Operatorul anului” EGR America de Nord 2021 ”.

Ceremonia virtuală de decernare a premiilor – considerată Premiile Academiei ale industriei de eGaming și jocuri de noroc online din România și Statele Unite ale Americii este programată pentru 26 mai – cuSports Interaction|| |659 facing other online sportsbooks for the show’s top prize. It is o categorie profundă anul acesta, dar Sports Interaction este pregătită pentru provocare și merită premiul.

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS $ 500
 •  

  De ce interacțiunea sportivă merită această onoare

  De la lansarea în România în 1997 (făcându-le cele mai vechi pariuri sportive online din România), acest Pariurile sportive online România exemplifică excelența și punctele forte și valorile România. Echipa din spatele lor la Mohawk Onlinecontinuă să inoveze, pentru a răspunde cerințelor tot mai mari și în schimbare ale pariorilor din România. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care Sports Interaction ar trebui să ia acasă onoruri de top la ceremonie.

  Actualizarea, creșterea și îmbunătățirea continuă a produsului lor

  Dacă doriți să aveți succes în industrie , trebuie să vă adaptați și să vă îmbunătățiți continuu pentru a reține pariorii și a atrage alții noi. Sports Interaction știe foarte bine acest lucru șiactualizări ceea ce oferă – indiferent dacă estenoi piețe de pariuri, promoții distractive și îmbunătățiri ale site-ului – veți găsi întotdeauna noi motive pentru a vă place să pariați pe sport la Sports Interaction.

  Experiență spectaculoasă de pariuri pe dispozitive mobile

  Deoarece inovația este una dintre cheile succesului Sports Interaction în România – nu este de mirare că sunt lider înpariuri sportive mobile. Echipa lor de inovație și tehnologie a dezvoltat unul dintre cele mai atractive și cele mai bune site-uri de pariuri mobile – nu doar în România, ci în întreaga lume.

  Cel mai bun serviciu pentru clienți din afacere

  Deoarece majoritatea caselor de pariuri sportive online operează în alte locuri decât România – este greu să găsești un serviciu de clienți excelent care să cunoască și să aprecieze pariorii din România. De aceeaserviciul clienți de la Sports Interaction este cel mai bun. Situat în România – echipa lor de asistență exemplifică ceea ce face Românias grozav. Sunt prietenoși, politicoși, răbdători și cunoscători. De asemenea, este ușor să îi contactați, cu live 24 de ore din 24, e-mail și telefon. Ei sunt întotdeauna bucuroși să vă ajute.

  Mai mult decât o pariuri sportive online

  Când vă alăturați Sports Interaction – primiți mai mult decât o pariuri sportive online, aveți o experiență completă de pariuri online. Cazinoul onlineSports Interaction este plin de toate jocurile de cazinou preferate – de la blackjack și baccarat la bingo și sloturi, precum și poker. Sports Interaction adoră să ofere jucătorilor cazinourilor rotiri gratuite și alte bunătăți – ceea ce face doar ceva grozav și mai bun. Ele oferă, de asemenea, un număr competitiv deopțiuni de pariuri la cursele de cai – un plus extraordinar pentru pasionații de curse de cai.

 • Joacă online acum
  Sports Interaction Casino Recenzie
  BONUS 1000 USD
 • În avantajul comunităților din Turtle Island

  Spre deosebire de celelalte case de pariuri sportive care au primit premiul – corporații mari care încearcă să facă bani – Interacțiunea sportivă esteo întreprindere operată de comunitate care beneficiază direct de Oameni indigeni din insula Turtle. Inițiativa socio-economică din spatele Mohawk Online și Sports Interaction le-a îmbunătățit viețile și mijloacele de trai.

  Mohawk Online and Sports Interaction le oferă nu numai un loc de muncă semnificativ pentru comunitățile lor, ci și sprijin în timpul pandemiei. Mohawk Online a oferit recent1 milion de dolari pentru Kahnawà:ke Covid-19 Relief Fund. Acestea sunt calități pe care juriul nu ar trebui să le ignore atunci când decide cine câștigă premiul.

  Alte calități care fac Interacțiune sportivă demnă de premiu

  • Cote excelente pentru Liga Națională de Hochei
  • Base săptămânale în Liga Națională de Fotbal
  • Ușor de făcut depuneri și retrageri
  • Si-au redus cerința de rulare a bonusului de bun venit
  • România deținută și operată în România
  • Cote și piețe excelente de pariuri live
  • Face pariurile distractive
  • Bonusuri de recomandare pentru prieteni

  Mult noroc pentru Mohawk Online și Interacțiunea sportivă

  Ar fi cu siguranță o onoare specială pentru Mohawk Online și Consiliul Mohawk din Kahnawà:ke să ia acasă acest prestigios premiu – așa cum, fărăeforturile lor neobosite și devotamentul față de industrie, piața din România nu s-ar simți la fel de înfloritoare și de primitoare ca astăzi.

  Win or not, expect Sports Interaction to continue to strive towards excellence for years to come. They did not set out to win awards and international recognition. They și-au propus să construiască o casă de pariuri sportive din România pentru pariorii din România care să beneficieze comunitatea lor – lucru pe care l-au realizat.

  Consiliul Mohawk din Kahnawà:ke estemândru că juriul a recunoscut ceea ce a creat și speră că va demonstra industriei de jocuri de noroc din America de Nord ceea ce România și indigenii au de oferit.

  Puteți urmări ceremonia din 2021 în direct accesând site-ul EGR (EGaming Review) și înregistrându-vă la eveniment. Evenimentul este pe 26 mai 2021, ora de începere urmând să fie anunțată mai aproape de dată. Ceremonia are peste două duzini de categorii care se concentrează pe toate aspectele legate de eGaming, pariuri online și multele fațete (inclusiv plăți, platforme și furnizori) care o fac să funcționeze și ne permit să pariem pe sport și să jucăm jocuri de cazinou online.