Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
College Football Recruiting 10 Prospects
Mai multe știri

Recrutare de fotbal universitari 10 perspective

Nu ratațitop 10 potențiali de recrutare de fotbal universitari.

În ciuda faptului că COVID-ul a șters sezonul 2020, centrul atenției este încă pecele mai mari perspective de fotbal universitari ca sezonul de recrutare este la doar câteva luni distanță. Ne scufundăm pe cei mai buni potențiali de top și îi enumerăm pe cei mai buni zece în funcție de probabilitatea ca ei să reușească la facultate și să devină o viitoare alegere de bună credință din primul tur al draftului NFL.

Top 10 Recruți de fotbal universitari pentru 2021|| |659

Narrowing down this list to just ten was infuriatingly difficult as judging these fotbal universitar este ca și cum ai judeca frizerii în timp ce încă își fac treaba. Ca atare, ne-am stabilit cu cei zece pe care i-am simțit cei"cel mai probabil" să reușească la facultate și să ajungă în NFL. Totuși, iată câțiva care doar a ratat tăierea.

  • Terrence Lewis, OLB (Tennessee)
  • Tristan Leigh, OT (Indecis)
  • Jeremiah Trotter Jr., OLB (Clemson)
  • Keeshawn Silver, DE (Carolina de Nord)
  • Brock Vandagriff, PRO (Georgia)

Cu acestea spuse, aceste clasamente sunt dominate de linemen, opt dintre primii zece fiind implicați în linia de joc de fiecare parte a mingii. S-ar putea ca quarterbacks să primească toată atenția, dar liniarii sunt acum la un nivel superior și atât echipele de la facultate, cât șiEchipele NFL întotdeauna au nevoie de arbitri promițători.

10. Emeka Egbuka, WR (Indecis)

 

Egbuka estereceptorul larg consensual și face adesea comparații cu cei de la Steelers JuJu Smith-Schuster. Este un atlet cu două sporturi, care joacă atât fotbal, cât și baseball și are o dexteritate uimitoare de a merge împreună cu o dimensiune și o forță solide.

Deși este indecis, se așteaptă ca Egbuka să semneze cu Ohio State, unde va ajuta la formarea unuia dintre cele mai redutabile infracțiuni cu colegii de top recruți de fotbal din colegiu TreVeyon Henderson (RB) și Donovan Jackson (OG).

9. Leonard Taylor, DT (Miami)

Leonard Taylor 😳

(Sunt foarte conștient de faptul că Asociația de arbitri Twitter va contesta această piesă. Nu-ți pasă.)pic.twitter.com/9iBUUxBSqp

— Andrew Ivins (@Andrew_Ivins)6 noiembrie 2020

Unul dintre | ||710fastest rising recruits, Taylor se conturează rapid a fi unul dintre cei mai buni în poziția aglomerată. Are inteligența și abilitățile de a fi un tackle de elită chiar și în NFL. Singurul lucru care îl reține ar fi starea de fitness, care ar trebui să se schimbe odată ce va intra într-un program de facultate de elită.

Tackleul din Miami s-a angajat în „The U” și va face parte din noul val de jucători promițători care vor remodela programul pentru a deveni o altă putere.

8. Sam Huard, PRO (Washington)

 

Huard poate fi doar opt pe această listă, dar ar putea ajunge pe primul loc la general într-unviitorul draft NFL.| ||721 The top quarterback prospect this year, Huard compares to the Rams' Jared Goff and is notable for his quick release and high football IQ. 

Fiul unui fost titular al NFL, Huard are toate elementele unui viitor quarterback star NFL și va continua să uimească cercetașii în timpul taberelor de potențial de fotbal din colegiu.

7. Amarius Mims, OT (Georgia)

COMIT!!! GO DAWGS❤️🖤pic.twitter.com/sXbvXTPKmd

— 〽️ I 〽️ S (@amarius_mims)14 octombrie 2020

The | ||736goliath that is Mims se listează la 6'7" 315 lbs. cu o anvergură masivă a aripilor. Angajându-se în Georgia, se gândește că va face ravagii în apărările inamice prin întinderea și flexibilitatea sa. | ||739

Mims is still raw and needs some polish, but nothing a great program like Georgia can't improve. He projects to be a future first-round NFL pick easily.

6. JC Latham, OT (Alabama)

 

Probabil cel mai bun prospect OT, Latham îl va ajuta pe „Bama să-și recâștige dinastia prin consolidarea liniei lor ofensive. Latham are toate instrumentele pentru a fi un tușier de top, cu cadrul său mare și brațele lungi. El s-a dovedit, de asemenea, împotriva celor mai buni jucători de top din țară.

Ca atlet de două sporturi, Latham are încă destul loc să crească pe măsură ce se aclimatizează să fie tușier ofensiv cu normă întreagă. Dacă reușește, ar putea chiar să fie unul dintre primele cinci alegeri ale draftului NFL în viitor.

5. Ca leb Williams, QB/DT (Oklahoma)

 

Huard poate fi cel mai bun prospect QB, dar Caleb Williams este un prospect general mai bun. Recruta de 6'1" 210 lb. s-a angajat la Sooners pe 4 iulie și se va alătura altor potențiali de top din fotbalul universitar, cum ar fi Camar Wheaton (RB) și Billy Bowman (WR).

Williams le amintește multora despre atânărul Russell Wilson datorită constituției sale mici, dar dure. Este un creator de joc genial, cu un braț puternic și lucrurile care îi lipsesc: acuratețe și prezență de buzunar, pot fi dezvoltate la nivelul următor.

4. Tommy Brockermeyer, OT (Alabama)

2021 OT Tommy Brockermeyer (@TBrockermeyer) ziduri de piatră DL și apoi o face din nou. Dominant. Legănând#HookEm pantaloni scurți.pic.twitter.com/Gi8ZCqMRqp

— Will Baizer (@WillBaizer) 3 martie 2019

Brockermeyer este acum peste tot, datorită faptului că și-a ratat sezonul de juniori din cauza unei accidentări la labrum. este, 6'6" 283-lb. Texan are uncaz de a fi cel mai bun jucător de aliniament ofensiv pentru clasa 2021 fiind atât masiv, cât și atletic, cu suficientă abilitate tehnică pentru a domina.

Alăturându-se în Alabama, Brockermeyer va avea o mulțime de tutelă dintr-un program care trimite un lineman ofensiv la draftul NFL de câte ori Roger Goodell este huiduit.

3. J.T. Tuimoloau, DE (Nehotărât)

 

Tuimoloau estedefiniția unui ciudat atletic așa cum ucide și starul celor două sporturi pe lemn de esență tare. Făcând comparații cu Cameron Heyward de la Steelers, Tuimoloau se poate alinia ca un jucător de pasă, o siguranță sau chiar ca un final în atac. fi o clasă de recrutare legendară pentru soții Buckeye. El va fi cu ușurință o alegere de top la draftul NFL în viitorul apropiat.

The Washingtonian is likely to commit to Ohio State further bolstering what could be a legendary recruiting class for the Buckeyes. He'll easily be a top NFL draft pick in the near future.

2. Jack Sawyer, DE (Ohio State)

Jack Sawyer este un om rău pe acea linie defensivă@jacksawyer40pic.twitter.com/0o2NFaIlM7|| |797

— 270 Gridiron 🏈 (@270Gridiron) 3 septembrie 2019

Un alt talent multisport cu mai multe poziții, Sawyer esteîn mod constant unul dintre cei mai buni patru recruti pentru 2021 datorită versatilității sale. El este puternic, agil și, cel mai important, necruțător, cea mai importantă trăsătură pentru orice alergător de vârf care caută un impact de lungă durată la orice nivel.

Sawyer se va număra printre tinerii lideri pentru Buckeyes, ai lui. echipa orasului natal. Fii cu ochii pe el, deoarece va fi cu siguranță prezentat în draft-urile simulate ale NFL Draft și are o șansă externă de a fi primul jucător luat în afara quarterback.

1. Korey Foreman, DE (Indecis)

 

Cea mai bună perspectivă defensivădin California de Sud de mult timp, Foreman nu sa angajat în nicio școală, dar este sprijinindu-se pe îmbrăcarea culorilor USC. Aparatul de 6'4" și 265 lb este pachetul complet al cărui singur dezavantaj este accidentarea la genunchi.

Foreman poate să nu fie încă un home run garantat pentru draftul NFL, dar dacă completează și se îmbunătățește, el va fi cel mai bun jucător defensiv într-un viitor draft NFL. 

Căutați aceste perspective de top de fotbal în colegiu pentru a avea un impact în facultate și să fie un element de bază într-un viitor draft NFL, pe care îl puteți chiar puneți pariuri de la oricepariuri sportive online de top. Deși ofensiva tinde să fie evidențiată mai mult, jucătorii defensivi și-au văzut stocul crescând în general, pe măsură ce echipele caută mai multe răspunsuri la oprirea ridicată infracțiuni bazate pe putere. Ați putea să vă uitați laviitoarele superstaruri NFL de la acești băieți. 

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive