Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Canelo Alvarez fights Rocky Fielding in Historic Boxing Fight

Canelo Alvarez se luptă cu Rocky Fielding în lupta istorică de box

Canelo (-2000) va fi un favorit masiv atunci când se va lupta cu Fielding (+900) pe pământ neutru american. Aceasta este prima dată când Canelo este un favorit atât de mare de când s-a luptat cu Josesito Lopez în 2012. Fielding este campioanul apărător dar face un pas mare în competiție.

Sfaturi de pariuri la box

Ce trebuie să știți

Fielding va avea unavantaj de dimensiune, mai ales în ceea ce privește acoperirea. El va fi cel mai mare adversar pentru Canelo, care luptă pentru prima dată la categoria super-medie. Peste tot, Canelo este favorizat. Are mai multă experiență și a luptat concurență de nivel superiorcu o rata de knockout mai bună.

Canelo

VS

Fielding

-2000 Cote +900
Mexico Țară Anglia

50-1-2

Record

27-1- 0

34 KO 15
28 Vârsta 31| ||731
5'8" Înălțime 6'1"
Ortodox Poziție Orthodox
70.5" Reach 75"

Așteptați-vă la artificii, deși unilateral unu. Atât Canelo, cât și Fielding sunt luptători ofensivi. Canelo va fi mai mic, dar mai rapid. El va avea un dezavantaj de atingere și va trebui să reducă efectiv distanța și să evite stânga puternică a lui Fielding. Dar dacă o face, îl va lumina ca pe un copac.

Fielding este un luptător calculat și are suficientă putere pentru a-l face pe Canelo să-l respecte, mai ales când trage de la o rază mai mare decât cea mai mare parte din trecutul lui Canelo. adversarii. Poreclit „Rocky din Stocky” (după Stockbridge ABC, unde a început pentru prima dată), stânga lui este un fight-ennder și are o mână de KO.

Canelo nu numai că a supraviețuit, dar l-a împins pe Golovkin, cu atât mai mult. boxer puternic. Asta nu poate decât să-l facă mai încrezător pe măsură ce îl presează pe Fielding și îl contrazice atunci când încearcă să-l țină pe Canelo departe. Fielding va fi expus și va fi pregătit pentru o contra-stânga, care ar putea sigila înțelegerea.

Odată ce Fielding simte puterea lui Canelo, el va fi pus în ape netestate. A fost eliminat în prima împotriva lui Callum Smith, dar nu a fost trecut prin râșniță așa cum va face Canelo.

Predicție: Fielding îl va determina pe Canelo să-l respecte în primele runde. El ar putea chiar să facă o rundă de Canelo dacă mexicanul decide să-l simtă afară. Dar odată ce Canelo primește o mărgea pe el, îl va desprinde cu ghișeele și îl va îndepărta în primele opt runde.

Recordul nostru: 20-11

Canelo Alvarez Pentru a învinge Cote Rocky Fielding
-2000
Sports Interaction

Cote la box: Canelo vs Fielding Trends & Tidbits

Bani mari au venit pe Fielding imediat după deschiderea șanselor, dar liniile s-au înăsprit în ultimul timp, susținătorii venind în ambele părți.

  • Canelo a deschis la -2500 și linia lui a fost pariată cu 1,3% de când
  • Fielding a deschis la +800 și linia sa a fost pariată cu 10,4% de când
  • Canelo are 4-0 cu trei eliminări împotriva luptătorilor britanici din 2011
  • Fielding a câștigat ca un underdog +330 în ultima sa luptă (contra Tyron Zeuge)
  • Canelo a trecut de runda 8 în șapte din ultimele nouă lupte ale sale

Cele mai bune pariuri sportive online pentru box

Boxul rămâne unul dintre cele mai bune și mai profitabile sporturi pe care să pariezi. Deși nu primește în mod constant hype mainstream, cărțile sunt întotdeauna pline atât de fani ocazionali, cât și de pariori experimentați. România utilizează aceste cărți de pariuri sportive onlinecare se deschid rapid linii, oferă oferte excelente (cum ar fi o ofertă de înscriere) și au un serviciu pentru clienți util.

Am compilat cele mai bune case de pariuri sportive în acest widget, ceea ce vă face mai ușor să revizuiți fiecare carte înainte de a vă angaja:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive