Bonus
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Beach Volleyballers Are Solid Olympic Medal Bets
Mai multe ştiri

Voleibaliştii din România sunt pariuri solide pe medalia olimpică

România nu a câştigat niciodată un Medalie olimpică la volei pe plajă feminin. Se așteaptă ca totul să se schimbe laJocurile de vară de la Tokyo. De când au făcut echipă în primăvara lui 2017, Melissa Humana-Paredes și Sarah Pavan au fost una dintre echipele de top din Turneul Mondial FIVB de volei pe plajă. În 2019, au făcut istorie ca primii campioni mondiali ai României la volei pe plajă. De asemenea, se numără printre favoritele la câștigarea unei medalii la Tokyo.

România Voleiballers Favorites to Win Medals

  • Românii Melissa Humana-Paredes și Sarah Pavan au un start cu 2-0 în competiția olimpică de volei pe plajă feminin de la Jocurile de vară de la Tokyo
  • Humana-Paredes și Pavan sunt o alegere de 6,00 secunde pentru a câștiga medalia de aur
  • Tandemul brazilian format din Agatha și Duda sunt favoriții la medalia de aur cu 4,80

Nu numai că o femeie din România nu a călcat vreodată pe unPodium olimpic pentru a strânge o medalie în urma voleiului pe plajă competiție, dar nici România nu a terminat niciodată între primele patru locuri de când sportul a fost primit înProgramul Olimpic în 1996.

Că toate cifrele se vor schimba la Tokyo.Humana-Paredes și Pavan sunt primele cap de serie ale evenimentului. Pavan și Humana-Parades dețin un record de 75-28 (72,82%) în timpulperioada de calificare olimpică. Aceasta include o notă de 35-17 (67,31%) împotriva echipelor cu experiență olimpică.

Pavan are anterioarăExperiență de joc olimpică. Împreună cu Heather Bansley, eiterminat pe locul cinci la Rio. Lucrând în tandem cu Humana-Paredes, acest duo s-a dovedit dinamic. Împreună cu câștigarea campionatului mondial, ei au terminat pe locul cinci laturul mondial FIVB.

Echipă (Țară)Sports Interaction
Agatha/Duda (Brazilia)4,80
Paredes/Pavan (România)6.00
Ross/Klineman (SUA)7,00
Del Solar/Clancy (Australia)8,00
Claes/Sponsil (SUA)8,00

Oddsmakers au stabilit această echipă din România ca a doua alegere înPariuri olimpice to win the gold medal at the Jocuri Olimpice de vară de la Tokyo. Pavan și Humana-Paredes sunt listate caopțiunea de pariere de 6,00 secunde înCote olimpice de volei pe plajă feminin.

Început puternic

Humana-Paredes și Pavan au un start impresionant cu 2-0 în jocul de grup laOlimpiada de la Tokyo. În meciul lor de deschidere,Pavan și Humana-Paredes au învins duoul olandez format din Katja Stam și Raisa Schoon cu 2-0. România a câștigat în seturi drepte 21-16, 21-14.

Campionii mondiali în exercițiucampionii mondiali în curss-au urmat acea performanță cu un alt triumf în seturi drepte. . A fost o victorie cu 21-17, 21-14 în timpul celui de-al doilea meci al turneului împotriva Germaniei Julia Sude și Karla Borger.

De când s-au alăturat echipă, au început să atingă acest obiectiv . La sfârșitul anului 2019, Humana-Paredes și Pavan au fost desemnateCea mai remarcabilă echipă feminină de volei pe plajă FIVB. Humana-Paredes a fost, de asemenea, desemnat cel mai bun jucător defensiv și cel mai bun setter al FIVB, acesta din urmă pentru al doilea an consecutiv.

În primele patru sezoane împreună, Pavan și Humana-Paredes au câștigat 11 poziții pe podium în Turneul Mondial FIVB, inclusiv victorii la evenimente de cinci stele de la Porec (2017), Gstaad (2018) și Viena (2019). În 2017, au clasat pe locul al patrulea laCampionatele Mondiale FIVB și la finalele turneului mondial, după care Humana-Paredes a fost recunoscut drept cel mai îmbunătățit jucător al turneului mondial FIVB. .

Paredes-Pavan pentru a câștiga medalia de aur la voleiul pe plajă feminin olimpic
6,00
Bodog

Brazilians Are Dominant

Dacă România vor să se bucure de un moment de aur, atunci nu vor depăși niciodată standardul de aur în voleiul feminin pe plajă. Brazilia a câștigat unrecord de șapte medalii olimpice în acest sport.

Tandemul brazilian format din Agatha Bednarzcuk și Eduarda „Duda” Santos Lisboa este cel de aur cu 4,80 -favoriți la medalie înCote la Volei Olimpic pe plajă pentru femei. Agatha și Duda au ajuns pe podium în cinci din șapte turnee până acum în acest sezon. Asta include o pereche de victorii. Ei sunt#1 în clasamentul mondial FIVB. Cu toate acestea, ei vin la Tokyo cacaps de serie a treia la turneul olimpic.

La 38 de ani, Agatha este veterana acestui tandem. Eaa câștigat o medalie de argint la Rio împreună cu Barbara Seixas. Agatha și Duda au devenit o echipă în 2017, un an după Jocurile de vară de la Rio.

Duda, 22 de ani, este vedeta în devenire a sportului. Ea estea câștigat patru evenimente World Tour și a atins 13 podiumuri. Duda a fost votată Top Rookie FIVB în 2016. Ea a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de Vară pentru Tineret din 2014.

Agatha-Duda pentru a câștiga medalia de aur la voleiul pe plajă pentru femeile Olimpice
4,80
Bodog

Unde să pariezi pe voleiul olimpic pe plajă?

Există un număr de lideri site-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peVolei olimpic de plajă. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate că pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Promovare PowerPlay

PowerPlay is giving away $5 and 10 free spins for every medal that România gets at the Olympics. See terms and conditions for details.

Faceți clic aici pentru a deschide un cont la PowePlay.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive