Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Athletes Qualified to Tokyo 2020
Mai multe știri

România Sportivi calificați la Tokyo 2020

În timp ce Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo 2020 au fost amânate din cauza coronavirusului, sportivii din peste tot în lume va fi gata de rock în această vară. Jocurile OlimpiceOlimpiade vor începe pe 23 iulie.Ce atleți din România s-au calificat la Tokyo 2020?

În această piesă, aruncăm o privire asupra celor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice din această vară. Există peste 200 de participanți care vor fi pregătiți să concureze în speranța de a aduce înapoi o medalie în țara lor de origine. Cine va fi capabil să-și facă treaba mai târziu în acest an? Abia așteptăm să aflăm.

Un număr de 239 de sportivi uluitoare vor reprezenta România la Jocurile Olimpice

Cu jocurile chiar după colț, fanii din nord cu siguranță sunt încântați să știi căun 239 de sportivi care întorc capul vor reprezenta România la Olimpiada. Nu este o greșeală de tipar acolo. Într-adevăr, un număr imens de sportivi talentați vor fi gata să dea totul pentru a aduce acasă medalii în România. Cu cei 239 de bărbați și femei pregătiți să concureze, acest număr mare este răspândit în 24 de sporturi.

În momentul scrierii acestui articol, sportivii din România vor fi pregătiți să participe la tir cu arcul, înot artistic, atletism, baschet, canotaj, ciclism, scufundări, echitație, hochei pe gazon, scrimă, fotbal, gimnastică, canotaj, rugby, navigație, tir, softball, alpinism sportiv, înot, tenis de masă, taekwondo, volei, polo pe apă și lupte. După cum puteți vedea, nu lipsesc evenimentele pentru ca România să lupte pentru glorie.

Această știre nu face decât să adauge entuziasmul pentru ca jocurile de vară să ajungă aici. După cum știm cu toții, România nu este străină de succesul la Jocurile Olimpice de vară sau laOlimpiade de iarnă, care desigur vine la fiecare patru ani. De-a lungul istoriei, România a cucerit 302 medalii. Aceasta se descompune cu 64 de medalii de aur, 102 de medalii de argint și 136 de medalii de bronz. În această vară, cei 239 de sportivi care concurează vor căuta să crească acest număr.

Andre De Grasse are mari speranțe de a câștiga aurul la Tokyo

Deși sunt multe de emoție pentru toți superstarurile României de a se îndrepta spre Tokyo și de a concura, nu putem ignora faptul că sprinterul Andre De Grasse va avea nenumărați ochi asupra lui în această vară. De Grasse este cel mai cunoscut în întreaga lume de la Jocurile Olimpice din 2016, când videoclipul a devenit viral cu Usain Bolt zâmbindu-i în a doua semifinală a celor 200. Acum,Andre De Grasse are mari speranțe de a câștiga aurul la Tokyo.

Da, acesta a fost un moment grozav, dar nu uitați că De Grasse a luat argintul acasă medalie la 200 și a câștigat, de asemenea, bronzul la 100. Cu Bolt retras oficial din sprinting, mai bine crezi că De Grasse are speranțe să câștige aurul la Tokyo. Se așteaptă să se întâlnească cu sprinterul american Justin Gatlin pentru a-și îndeplini treaba. Va fi capabil să facă asta?

Andre De Grasse 🇨🇦 a debutat în acest sezon la 100m cu 9.99s

▪️Este@De6rasse din întreaga sa carieră

2012 - 10.77
2013- 10.44
2014- 10.38
2015- 10.11
2016- 9.99 (+3.3m/s)| ||691
2017- 10.21
2018- 10.15
2019- 10.09
2020- 10.15
𝟐 𝟎𝟐𝟏- 𝟗.𝟗𝟗𝐬 (+𝟏.𝟒)

Prevestire de#Tokyo2020 ?pic.twitter.com/GBl71xgAPk

— Victor K Almeida 📰 ( 9,98). În 2019, înainte de pandemia de COVID-19, De Grasse a câștigat medaliile de argint și bronz la campionatele mondiale din Qatar din 2019. Speedster-ul este acum gata să facă istorie în Japonia.April 20, 2021

Leading up to the Summer Olympics, De Grasse will have the confidence of posting a 9.99 in the 100 meters recently, barely losing to Gatlin (9.98). In 2019, before the COVID-19 pandemic, De Grasse won the silver and bronze medals at the 2019 world championships in Qatar. The speedster is now ready to make history over in Japan. 

Toată lumea vrea să știe dacă va putea face acest lucru. Dacă sunteți încrezător că De Grasse va putea să-l învingă pe Gatlin la 100 de metri și să câștige aurul, mergeți mai departe și puneți un pariu pe el. Deși șansele nu au fost încă eliberate, ar fi bine să crezi că aceasta va fi o cursă dublă. Abia așteptăm să aflăm cine ajunge să câștige aurul.

Echipa de baschet masculin a României mai are de lucru pentru Olimpiada

Înainte de cerc fanii pot visa că ar putea doborî SUA într-o supărare majoră,Echipa de baschet masculin a României mai are de lucru pentru Jocurile Olimpice. Asta pentru căEchipa România va participa la o calificare la Tokyo care este programată să aibă loc la Victoria în perioada 29 iunie-4 iulie. În această calificare, șase echipe au speranța de a avansa spre Japonia. Doar o echipă din cei șase va merge mai departe.

În cazul în care România iese din grup, ar urma să-i întâlnească pe americani pe 31 iulie. Aceasta ar fi o confruntare uriașă și nenumărați suporteri de baschet le-ar plăcea să vadă acest tip de confruntare scăzând. . Cu toate acestea, din nou, România va trebui să se ocupe mai întâi de afaceri în calificare. Grecia se va număra printre cele șase echipe, ceea ce ar putea crea probleme pentru România dacă MVP-ul NBA Giannis Antetokoumpo se va potrivi.

Indiferent de asta, bărbații din România visează nu doar să călătorească la Tokyo, ci și să doboare echipa SUA. Vom vedea dacă vor câștiga la calificări și se pun în situația de a face acest lucru.

România Basketball face all-in pentru a aduce noroc echipei România la calificarea lor olimpică 🇨🇦

(via@ nytimes +@TheSteinLine)pic.twitter.com/FQkDeOwe9m

— Olimpiada CBC (@CBCOlympics)12 aprilie 2021

Pariurile pe Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice sunt un scenariu perfect pentru a paria pe multe discipline sportive diferite. Casele de pariuri sportive, cum ar fiBodog, oferă deja linii foarte neobișnuite despre pariuri sportive netradiționale, cum ar fi softball, canotaj, badminton și BMX. Sporturile tradiționale și populare, cum ar fi baschetul, fotbalul și handbalul sunt, de asemenea, acolo. Știți cine va câștigafinala de 100 m masculin?

Nu uitați că sunt disponibile o mulțime de pariuri de prop, cum ar fi țara care va câștiga cele mai multe medalii și țara să câștige cele mai multe medalii de aur.

  • Joacă online acum
    Bodog Recenzie
    BONUS 400$
  • Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și alege cel mai bun pentru tu:

      Vezi toate site-urile de pariuri sportive