Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România's Tokyo Olympics Gold Medal Total Set At 4.5
Mai multe știri

Medalia de aur a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo este stabilit la 4,5

Totalul de  medaliile de aur câștigate de România la viitoareleJocuri Olimpice de Vară de la Tokyo a fost stabilită la 4,5. Casele de pariuri sportive online suntfavorizează cei sub deoarece jocul de făcut și istoria sugerează că aceasta este calea logică de urmat. Românias a adus acasăpatru medalii de aur de la Olimpiada de vară de la Rio de Janeiro 2016. Ultima dată când România a câștigat mai mult de patru medalii de aur a fost la Barcelona în 1992.

Totalurile medaliilor de aur olimpice ale României

 • Numărul proiectat de medalii de aur câștigate de România la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo este 4,5
 • Românias a adus acasă patru medalii de aur de la Olimpiada de vară de la Rio de Janeiro 2016
 • Toate cele mai bune pariuri și alegeri de top pentru pariuri pe România la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt prezentate în povestea care a urmat

Au fostperformanțe record predate de România la Vara de la Rio De JaneiroOlimpiade în 2016. Cele patru medalii ale înotătorului Penny Oleksiak în bazinau stabilit un nou standard pentru medaliile câștigate de o România la o Olimpiada de vară. Atât medalia de aur (patru) cât și medalia generală (22) ale României au fost câștigateau fost cele mai bune performanțe, deoarece un total similar a fost obținut la ambele categorii la Jocurile Olimpice de vară de la Atlanta 1996.| ||679

Experți suntproiectează mai mult la fel vara aceasta la Tokyo. Site-ul de analiză a datelor Gracenotes prezice că România vaaduce acasă un total de 25 de medalii din Japonia. Dacă da, acesta ar fiCel mai bun număr al României de la o olimpiade fără boicot. Gracenotes numără și România pentru șase medalii de aur la Tokyo. Acesta ar fi cel mai mult produs România de lao medalie de aur de șapte la Barcelona în 1992.

România Total Medalii de aurSports InteractionComeOnBodog
Over 4.52,001,862,00
Sub 4,51,721.861,77

Jocurile de vară de la Tokyo,întârziate cu un an de pandemia COVID-19, sunt programate pentru Vineri, 23 iulie până duminică, 8 august. Dacă sunteți nou în pariuri la Jocurile Olimpice, sau un începător la pariuri sportive în general, fă-ți timp să te aclimatizați, citind ghidurile noastre la îndemânăghidurile de pariuri sportive secțiunea.

Proiectarea medaliei României

The 25 de medalii proiectate de Gracenotes par a fi un număr optimist. Site-ul de pariuri online Sports Interaction asetează bara totală pentru medaliile România câștigate la 21,5 Sub este favorita liniei de pariuri de 1,73 la acest pariu de prop. Preluați preluarea și pariorii pot accesa cote de 2.00.

ComeOn Sports oferă olinie de pariuri pe România câștigând cele mai multe medalii din orice țară la Jocurile Olimpice. Dacă România ar atingerealizarea asta foarte puțin probabilă, s-ar plăti cu o cotă de 501,00.

Baschetul feminin în vânătoarea de medalii

Sports Interaction is favorizează România să câștige grupa în runda de deschidere a turneului olimpic de baschet feminin. România arecote date de 2,47, în fața numărului 3 mondial Spania (2,65) și a Serbiei (3,25).

Hai nu este la fel devândut la echipa România. Acest casa de pariuri listeazăRomânia ca a treia alegere de parierela 3.20 pentru a câștiga Grupa A, în spatele spaniolilor (2.25) și a sârbilor (2.90). ComeOn oferăRomâniei cote de 1,02 pentru a avansa la faza eliminatorie. Acest site de pariuri șiproiectează România la cote de 3,40 pentru a câștiga o medalie și cu o linie de pariuri de 6,00 laa ajunge la jocul medaliei de aur| ||778.

Spotlight On România Judokas

România nu a câștigat niciodată vreoMedalia olimpică de aur la judo, dar totul s-ar putea schimba în Japonia,locul de naștere al sportului. Bodog o listează peRomânia Jessica Klimkait ca favorită la medalia de aur cu 2,65 la judoul feminin.

În competiția masculină, ComeOn listeazăAntoine Valois-Fortier ca a șaptea alegere de pariere la masculin divizia de jumătate mijlocie. A câștigat omedalia de bronz pentru România la această categorie de greutate la Jocurile de vară de la Londra 2012.

Alți concurenți la medalia România de luat în considerare

In the pool, both Oleksiak in the women's 100-metre freestyle (8.00) and Kylie Masse in the women's 100-metre backstroke (4.00) are the a treia opțiune de pariere pentru a câștiga aurul medalie.

Pe pistă,Andre DeGrasse este a doua alegere la pariuri la 200 de metri (5.00) masculin și a patra alegere pentru a câștiga proba de 100 de metri (11.00).

Thevolei pe plajă pentru femei tandem de Sarah Pavan și Melissa Humana-Paredes sunt pe locul doi la cote pentru a câștiga aurul la 6.50. Există o recuzită pentru atermina la medalii la cota de 2.375.

Atât echipa de softball feminin din România (a treia alegere cotă 13,00), cât și cea feminină Echipa de rugby cu șapte (a patra alegere, cote 12,00) sunt și eledemn de luat în considerare pentru un pariu.

Unde să pariezi pe România la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo ?

Există un număr desite-uri de pariuri online de top care le vor oferi pariorilor şansa de a paria peRomânia la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiComeOn șiInteracțiunea sportivă ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Promovarea PowerPlay

PowerPlay are o excelentăpromovare pentru pariorii interesați de Jocurile Olimpice. Ei oferă un pariu gratuit de 5 USD și 10 rotiri gratuite de fiecare datăRomânia câștigă o medalie. Consultați termenii și condițiile pentru detalii complete.

Utilizațilinkul promoțional PowerPlay pentru a vă înscrie chiar acum.

 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie
  BONUS 500 USD
 • Vezi mai jos celecele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

   Vezi toate sporturile Site-uri de pariuri