Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Can România win the 2019 Rugby World Cup?

Poate România să câștige Cupa Mondială de Rugby 2019?

România va concura din nou laRugby Cupa Mondială în ciuda calificării pe cel mai lung traseu posibil. Au ajuns acum la toate cele nouă evenimente de la turneul inaugural din 1987, dar marea întrebare este - pot câștiga?

România la Rugby 2019 Cupa Mondială

Cea mai bună performanță a României

România s-ar fi calificat ca a 20-a cea mai bună echipă din ieșire dintr-un total de 20 pentru Cupa Mondială 2019, deși nu vor lipsi de optimism.Au ajuns până în sferturile de finală la turneu, făcând acest lucru în 1991 terminând înaintea României și Fiji într-o grupă care conținea șiFrance.

Opoziţia

Dar de data aceasta nu va fi deloc uşor. În 2019, au fost reuniți alături de cea mai bună echipă din lume -Noua Zeelandă. All Blacks ar putea avea cel mai rău an din istoria recentă, dar asta nu va face decât să adauge focul favoriților clari la câștigarea turneului.

Celelalte echipe din grupă sunt la fel de provocatoare.Africa de Sud au fost excelente în 2018 și vor fi favorizate să treacă în runda eliminatorie, în timp ceItalia va fi întotdeauna oferă un test dur, având în vedere statutul lor în turneul Six Nations. Poate că singura șansă pentru România este să învingăNamibia, și chiar și ei vor fi puternici.

Doar două din cele cinci echipe din fiecare grupă vor progresa. la runda eliminatorie, așa că pare dificil pentru națiunea cu cel mai jos clasament la eveniment.

Cotele

Cotele de pariere definitive pentru turneu îi văd pe All Blacks ca favoriți, cu prețuri între -120 și +100.

Irlanda sunt acolo sus ca challenger numărul unu, la un preț de aproximativ +350, deși acest lucru se datorează probabil câștigului mare împotriva căruia irlandezii au reușit. Noua Zeelandă la sfârșitul anului 2018.

Anglia și Africa de Sud sunt următoarele pe listă, la un preț de aproximativ +800, în timp ce există șanse externe în | ||700WalesAustralia și Franța - deși nu vă așteptați ca vreuna dintre aceste echipe să ridice trofeul.

Șansele ca România să ridice trofeul sunt mici și în prezent se situează între +50000 și +500000, în funcție de dvs. casa de pariuri. Este greu să-i vezi câștigând turneul la acele cote, dar nu ezitați să răsfoiți cele mai bune site-uriaici.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde ai pot paria online și să-l aleagă pe cel mai potrivit pentru dvs.:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Obiective realiste pentru România

  România răzuită prin calificare - ei au pierdut prima șansă de a se califica pierzând în fața rivalilor SUA, apoi li s-a acordat oa doua șansă de a progresa împotriva Uruguayului și, de asemenea, au rămas scurt. În cele din urmă, au trebuit să învingă Germania, Kenya și Hong Kong pentru a ajunge la eveniment - nu tocmai nume cunoscute în lumea rugby-ului.

  Cea mai bună șansă a României este să învingă Namibia și să-i supăreze pe italieni să termine pe locul al treilea. grupul. Acest lucru în sine ar fi un mare șoc, iar recompensa pentru terminarea la mijlocul mesei este calificarea directă la turneul din 2023. Asta ar fi ceva cu care România rugby să fie mândru.

  Dar în ceea ce privește câștigarea evenimentului - nu există nicio șansă în lume.

  România Pentru a câștiga cotele la Cupa Mondială de Rugby 2019
  până la +500000
  Sports Interaction