Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Can România get basketball medals in Tokyo 2020?
Mai multe știri

Poate România să obțină medalii de baschet la Tokyo 2020?

Cu vara 2021Olympics chiar după colț, fanii baschetului din România speră ca echipa națională să poată întoarce capetele la Tokyo. Pentru ca asta să se întâmple însă, România va trebui să iasă din grupa de calificare pentru a face zgomot. Într-adevăr, toată lumea speră și se întreabăpoate România să obțină medalii de baschet la Tokyo 2020?

Speranțele lor de a face acest lucru vor începe pe 29 iunie, în turneul dinaintea Jocurilor Olimpice care se va finaliza. locurile finale. Va reuși România să-și facă treaba și să-și țină vie visele de a aduce acasă medalii?

România trebuie să avanseze prin calificările olimpice pentru a ajunge la Tokyo

Așa cum am menționat mai sus,România trebuie să avanseze prin calificările olimpice pentru a ajunge la Tokyo|| |660. That tournament will start on June 29 and is all set to run until July 4. România will be joined in the play-in tournament by Greece, China, Uruguay, Turkey and the Czech Republic. Remember, of all these six teams, only the winner of the tournament will move on to play in Tokyo. 

Acesta este un lucru pe care România îl înțelege pe deplin, motiv pentru care speră să producă o performanță memorabilă pentru a se întoarce la Jocurile Olimpice.România nu a mai apărut la Olimpiada la baschetul masculin din 2000. În istoria țării, ei au apărut doar de două ori pe lemn de esență tare la jocurile de vară. Este ceva ce speră să schimbe în 2021. 

Din păcate, Shai, Jamal Murray și Boucher nu vor juca pentru echipa România... dar echipa va fi în continuare extrem de talentată :

Andrew Wiggins
RJ Barrett
Lu Dort
Dillon Brooks
Nickeil Alexander-Walker
Kelly Olynyk
Oshae Brissett
Khem Birch

Și alții.

Abia aștept să urmăresc 🍁🔒pic.twitter.com/hNiNEa3h1O

— 𝕿𝖗𝖎𝖘𝖙𝖆𝖓 ❄️🇨🇦 (@IcyVanVleet)27 mai 2021

Pentru ca acest lucru să se întâmple,România va trebui să distrugă celelalte cinci țări se pregătesc să se întâlnească la turneul de calificare. Acest lucru cu siguranță nu va fi ușor, dar România speră să răspundă la apel aici. Din fericire, antrenorul principal al Toronto Raptors, Nick Nurse, va antrena echipa României. Știe un lucru sau două despre câștigarea meciurilor mari, deoarece i-a ajutat pe Raptors să câștige finala NBA în 2019. 

"Evident, aceasta va fi o vară cu o mulțime de părți în mișcare și simt că trebuie să ai un lider la cârmă, în Nick Nurse, care a trecut prin toate tipurile de baschet pe care ți-l poți imagina. să-l pregătesc pentru un moment ca acesta”, a declarat Rowan Barrett, directorul general al naționalei masculine a României, într-o conferință de presă recentă.

Echipa România are o listă încărcată gata să meargă la Tokyo

Veștile bune pentru fanii de baschet din nord sunt căEchipa România are o listă încărcată gata de du-te la Tokyo. Invitațiile la cantonament au fost anunțate la sfârșitul lunii mai, oameni ca Andrew Wiggins, Trey Lyles, RJ Barrett, Dillon Brooks, Kelly Olynyk și mulți alți remarcați acceptând invitațiile de a-și reprezenta țara de origine. Din nefericire pentru România, Jamal Murray a suferit ruperea LCA și nu va putea juca.

Cu toate acestea,sunt un total de 14 jucători NBA în cantonament. lista. Desigur, aceasta este o veste incredibilă. Wiggins este unul dintre cei mai interesanți jucători pentru această echipă. Nu s-a mai potrivit pentru România din 2015, dar este gata să încerce să ajute această echipă să facă mult zgomot. Acesta va începe la turneul de calificare, unde ocălătorie la Jocurile Olimpice va fi pe linie.

Mărimea lui Andrew Wiggins pentru a deveni primul jucător NBA născut în România care a ajuns la 10.000 de puncte în carieră 👏pic.twitter.com/VoZErI5xwA

— Golden State Warriors (@warriors)21 aprilie 2021

"Acest lucru are A fost un proces îndelungat pentru a ajunge la această listă, din cauza anului liber și a tuturor chestiilor”, a spus Nurse într-un interviu recent. „Dar în special cu Wiggins și Lyles, amândoi au fost foarte receptivi, ceea ce apreciez. Ca ori de câte ori mă contactam, au răspuns imediat și au fost pozitivi. Asta arată din nou angajamentul lor, respectul pentru program, interesul pentru programul, toate aceste lucruri."

România va deschide turneul cu un meci împotriva Greciei și apoi va urma cu o confruntare împotriva Chinei. Va fi imperativ pentru ei să aibă un început puternic și să nu treacă cu vederea niciuna dintre echipele pe care le întâlnesc pe lemn de esență tare. Din fericire pentru ei, au atât de mulți jucători remarcabili care sunt motivați să reprezinte România cât mai bine.

România va spera să aibă de partea ei un avantaj pe teren propriu

Cu turneul de calificare disputat la Victoria, BC, acest lucru înseamnă desigur că România va spera să aibă un avantaj pe teren propriu înaintea Jocurilor Olimpice2021. Este încă în aer dacă fanii vor fi sau nu lăsați să intre pe stadion pentru marile bătălii, dar Nurse speră că oamenii vor putea să meargă să aplice echipa României. Ar face o mare diferență.

„Vreau să spun că, evident, jucăm acasă și ar fi minunat să avem o mulțime de acasă”, a spus Nurse pentruSportsNet din România. „Gândește-te cum ar fi fost dacă nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat. Ar fi fost electric acolo, nu? Ar fi grozav dacă, cumva, ar putea găsi o modalitate de a face acest lucru în siguranță pentru a aduce unii dintre propriii noștri fani acolo. Știu că jucătorii noștri ar aprecia ridicarea.”

Conținut similar