Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Bet99 will Sponsor Senators' Helmets
Mai multe știri

Bet99 va sponsoriza căștile senatorilor

Some history was made this winter, and sportsbook Bet99 is the one getting things done here. In case you missed it, it was announced in December that Bet99 va sponsoriza căștile Senators pentru restul sezonului 2021-2022. Acesta este ceva ce nu s-a mai făcut niciodată, Bet99 devenind într-adevăr prima companie de pariuri care va fi prezentată pe căști. Cine în lume a văzut asta venind?

Ottawa Senators au făcut istorie mergând cu Bet99 ca sponsor 

Desigur, aceasta este o veste mare, nu doar pentru România, dar NHL în ansamblu, întrucâtOttawa Senators au făcut istorie mergând cu Bet99 ca sponsor pentru căștile lor. Încă nu am văzut acest lucru să scadă pentru sport, dar senatorii au reușit într-adevăr să depășească limita și să pună lucrurile în mișcare aici. Știi ce înseamnă asta, nu? Ar putea deschide ușa pentru alte echipe NHL să urmeze exemplul și să lucreze cu companiile de pariuri.

 • Joacă online acum
  Bet99 Recenzie
  BONUS $ 600
 • Cu senatorii făcând acest anunț la începutul lunii decembrie, a avut un răspuns mixt din partea fanilor. Mai mulți au fost încântați, deoarece au verificat diferitele cote de pariuriNHL și au plasat pariuri pe echipă încă de la începutul noului sezon. Pe de altă parte, totuși, mulți nu s-au simțit prea încântați căBet99 ar fi reclamă pe casca echipei. Nu a existat totuși prea multă reacție.

  Cu toate acestea, este important să ne amintim că decalcomanii pentru căști sunt doar pentrujocurile de acasă de la Ottawa. A existat o oarecare confuzie în rândul fanilor că acest lucru ar fi atât pentru jocurile acasă, cât și pentru deplasare, dar sigla Bet99 nu va fi prezentă pe căștile pentru concursurile rutiere. Aceste decalcomanii și-au făcut debutul pentru o confruntare cu Colorado Avalanche și vor fi prezente pentru restul meciurilor de acasă în 2022. 

  Pentru fanii Senators, sunt sperând că echipa poate încerca să schimbe sezonul, deoarece a fost un început dur pentru echipa din Conferința de Est. În situația în care stau lucrurile, Ottawa este pe penultimul loc al Diviziei Atlantic. Ottawa este doar în fața celor de la Montreal Canadiens în Atlantic. A fost dezamăgitor, dar echipa speră că urmează o a doua repriză puternică. Fanii potconsulta cele mai bune site-uri de pariuri ale noastre NHL pentru a face pariuri pe Ottawa.

  "Oriunde joc, încerc să-mi fac rolul... Am crezut că a fost un efort bun de jur împrejur."

  După o pereche de goluri în seara asta împotriva Flames, Nick Paul comentează | ||683#GoSensGo pic.twitter.com/5BGTeujf3b

  — Ottawa Senators (@Senators)14 ianuarie 2022

  Alte case de pariuri sportive offshore continuă să facă zgomot în toată România

  Este important să ne amintim că altecasele de pariuri sportive offshore continuă să facă zgomot în toată România , cu lucrurile devenind cu adevărat interesante pe toate planurile. Odată cu popularitatea NHL, companii precum FanDuel, DraftKings, BetMGM și altele și-au făcut cunoscută prezența în nord. Cu Bet99 făcând acest lucru cu decalcomanii pentru cască, acest lucru a deschis ușa pentru alte oportunități de marketing.

  Nu este doar în NHL, deoareceLiga Română de Fotbal și România Premier League de fotbal sunt, de asemenea, gata să facă niște oferte. În timp ce NHL este fără îndoială regele sportului în România, pur și simplu nu se poate nega că CFL devine și un jucător important și în lumea sportului. Asta pentru că liga a reușit să aducă atât de multe vedete diferite din SUA pentru a juca acolo.

  Deși este obișnuit ca cei mai buni jucători să se îndrepte către NFL, există încă o mulțime de talente, în special din rândurile de top din fotbalul universitar, care semnează contracte și se potrivesc pentru diferite echipe CFL. Desigur, acest lucru va deschide ușa pentru încheierea din ce în ce mai multe oferte de marketing.Am putea vedea mai multe căști și tricouri cu companii de pariuri mai devreme decât mai târziu?

  #GoSensGo +210 sunt în creștere cu 2-0 pe#Flames în Calgary!

  Piețe live disponibile lahttps://t.co/kfHCiUwhfD tot jocul!

  Fiecare joc începe la BET99
  🛑 Suntem responsabili cu jocurile de noroc

  pic.twitter.com/Olt4j5NV28

  — Bet99 (@Bet99Sportsbook)14 ianuarie 2022

  la Ottawa sezonul a fost plin de adversitate 

  E de la sine înțeles, dar sezonul din Ottawa a fost plin de adversitate și multe. Din cauza complicațiilor legate de COVID, Ottawa a stat 14 zile fără a juca un joc. Au avut un focar complet în vestiar, ceea ce a dus la faptul că echipa a fost în afara gheții pentru o perioadă de timp. Din fericire, au reușit să fie sănătoși și să revină la acțiune.

  Acum, senatorii vor căuta într-adevăr să închidă puternic sezonul 2021-22. Odată cu victoria lor recentă în fața lui Calgary, un joc pentru care au fost cei mai defavorizați, le-a oferit un pic de încredere jucătorilor. Ei vor trebui să mențină acel joc mental puternic pentru a continua să facă unele supărări și pentru a face această echipă să înregistreze niște victorii atât de necesare.

  Numit ca 2022@NHL All-Star astăzi mai devreme,#Sens atacantul Drake Batherson a câștigat al cincilea gol din carieră împotriva lui Calgary, cel mai mare gol împotriva oricărui adversar al Conferinței de Vest.| ||737

  — Sens Communications (@Media_Sens) 14 ianuarie 2022