#nmnm21
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Winter Sports Markets offered at Bet365
Mai multe știri

Piețe pentru sporturi de iarnă oferite la Bet365

Unii ar putea vedea iarna ca pe o perioadă de cocon. În schimb, Bet365 consideră cel mai rece sezon ca parte a anului, cândproiectele de pariuri abundă la sporturile de iarnă. Pe măsură ce zăpada zboară, sunt cei care se îndreaptă spre interior, sau pentru climă mai caldă. Apoi sunt cei care se îndreaptă spre pârtii. Temerarii pârtiilor, schiorii și săritorii cu schiurile sunt cei care intrigă atât fanii sportului, cât și pariorii sportivi deopotrivă.

 • Bet365 oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri la sporturi de iarnă
 • Liniile de pariuri sunt disponibile. la coborâre, slalom și schi fond, precum și biatlon și sărituri cu schiurile
 • Când cade zăpada, cele mai bune pariuri sunt pe cei care se întrec pe pârtii

Există oameni pentru care iarna este alegerea anotimpurilor. La Bet365, ei văd frigul iernii ca pe o șansă de aaccesa la niște alegeri de pariuri fierbinți la cele mai tari sporturi de iarnă. Pentru cei cărora le place să coboare un deal de schi, nimic mai bun decât o zăpadă proaspătă. Pentru ei, schiul este o vacanță. Pentru cei care concurează pe circuitele de schi alpin sau nordic, este o vocație. Aceștia suntatleți de clasă mondială, cei mai buni dintre cei mai buni în activitățile alese și sunt bine demni de un pariu.

 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie
  BONUS 200$
 • De asemenea, asta este cum îl vedeBet365. Bet365 oferă linii de pariuri pentru toatesporturile de iarnă de elită care domină Europa în lunile mai reci ale anului. Pariorii pot avea acțiuni de pariere pe schiul alpin, slalom și slalom uriaș.

  De asemenea, există linii de pariuri pe temerarii circuitului de sporturi de iarnă,săritori cu schiurile care alergă în jos pe o rampă, zburând spre cer în timp ce prind aer, căutând să mențină aterizarea și să câștige un titlu.

  Testul de anduranță care este || |707cross country skiing este oferit și pentru pariuri. De asemenea, există linii de pariuri pesportul unic de biatlon, acea competiție rară care combină schiul fond și tirul la țintă.

  Schi alpin

  Piețele de pariuri sunt oferite la Bet365 petoate trei evenimente de schi alpin - coborârea, slalomul și gigantul slalom. Există pariuri în marjă câștigătoare, în care cei mai buni plasează un pariu pe diferența care va fi găsită pe cronometru între primul și pe locul doi.

  Apodium da/nu pariu cere unui parior să identifice dacă un anumit schior va câștiga sau nu un podium în competiția din acea săptămână. Cupotrivirile evenimentelor, pariorii fac un apel între doi schiori despre care dintre ei cred că va înregistra timpul mai rapid pe acel anumit hipodrom.

  De asemenea, existăpariuri directe în care pariorilor li se cere să aleagă câștigătorul fiecărui eveniment, precum și opțiunea de a alege pariază pe un campion general al sezonului.

  În cursele de slalom, parorii pot paria pe ce schior va ficonduce competiția după prima etapă a evenimentului .

  Biatlon

  Românias a devenit conștientă de semnificația biatlonului cândRomânia Myriam Bedard a câștigat două medalii de aur în cadrul evenimentului la Jocurile Olimpice de iarnă de la Lillehammer din 1994. Bedard rămâne singurul nord-american care a câștigat aurul olimpic în acest sport.

  Există o varietate de oportunități de pariere când vine vorba depariul pe biatlon la Bet365. There are outrights on who will win each race, as well as the season title. Bettors can place winning margin wagers.

  There are options to bet on care atlet va conduce competiția după prima lovitură și după prima manșă a probelor de ștafetă. Jocurile pe podium da/nu, precum și primele șase apeluri de final, sunt alte opțiuni de pariere. O altă posibilitate este să jocimatchup wagering între doi concurenți anumiți în cadrul evenimentului.

  Schi de fond

  Parierea totală este | ||781available on each competition și în clasamentul general al sezonului. Existămijerii de pariere disponibile între schiori în evenimente individuale și țări în curse de ștafetă.

  Pariorii pot lua măsuri și pentruleader în cursele de ștafetă și podium da/nu recuzită pentru fiecare cursă.

  Sărituri cu schiurile

  Acești Evel Knievel de pe dealurile de schi nu sunt uitați de Bet365.

  Site-ul oferă pariuri în marjă de puncte câștigătoare la toate evenimentele de sărituri cu schiurile din sezon.

  Cum să pariezi cu Bet365

  There are a number of leading site-uri online de pariuri sportive care le vor oferi pariorilor șansa de a pune un pariu la evenimente sportive sau de a încerca unele jocuri sau de a juca sloturile din lor. cazinou online. Să aruncăm o privire la ceea ce Bet365 are de oferit pariorilor pe site-ul lor.

  Oferta de bonus de înscrierela Bet365 va aduce jucătorilor noi până la 200 USD în credite de pariu pe site-ul lor. Pur și simplu deschideți un cont cu Bet365 și apoi depuneți 5 USD sau mai mult în cont.Bet365 va egala depozitul de calificare în creditele de pariuri pe site odată ce pariurile calificate egale cu aceeași valoare au fost plasate și decontate, până la un maxim de 200 USD.

  Românii care au 18 ani de vârsta sau mai mare și deține o adresă de e-mail validă, precum și o adresă validă în România, se pot înscrieînregistrați-vă la Bet365. Singura altă cerință de care veți avea nevoie este accesul la o formă de depunere și retragere care este acceptată de Bet365. Acestea ar include cardurile de credit și de debit Visas și Mastercard, iDebit, transfer bancar și PaySafeCard.

  Vrei să verificicum se compară Bet365 cu celelalte site-uri de pariuri? Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive