Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bet365 will own a big piece of the sports betting pie by 2024
Mai multe știri

Bet365 va deține o mare parte din plăcinta pentru pariuri sportive până în 2024

Cu Piața jocurilor de noroc online se estimează că va crește cupeste 100 de miliarde de dolari în următorii cinci ani,Bet365 este poziționat să devină unul dintre liderii pieței.|| |645 The UK-based company is recording significant growths in recent years and had already taken over the UK in just over ten years since it was created in 2000. Both Bet365 and the online gambling market will keep growing for many reasons.

Este opiață în creștere pentru Bet365 și lumea jocurilor de noroc online, deoarece rapoartele estimează o creștere continuă a veniturilor până în 2024. În ciuda turbulențelor economice provocate Atât de pandemia COVID-19, cât și de automatizare, pariurile online au crescut atât în ​​ceea ce privește veniturile, cât și achiziționarea de clienți dintr-o varietate de motive.

Atât jocurile de noroc online, cât și Bet365 sunt în plină expansiune

În funcție de unde tu l Ok, diverse previziuni au ca jocurile de noroc online să crească cu sute de miliarde. Să luăm, de exemplu,proiecția Business Wire că piața este de așteptat săcrește cu 114,2 miliarde USD din 2020 până în 2024 șiBet365 va avea o cotă de piață semnificativă aici.

 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie
  BONUS $ 200
 • Creșterea pieței jocurilor de noroc online poate fi atribuită multor lucruri, de la pierderea locurilor de muncă tradiționale la dezvoltarea constantă a tehnologiei de pariuri online până la legalizarea continuă pe piețele majore precum Statele Unite.

  Grupul Bet365 operează în trei segmente: sport, în joc (pariuri live) și cazinou. Compania este de multă vreme una dintrecele mai mari mărci de jocuri de noroc online din industrie și are sediul în Regatul Unit (Marea Britanie).

  Marea Britanie a fost una dintre meccale jocurilor de noroc datorită jurisdicției sale bine reglementate. Acesta este un motiv semnificativ pentru careBet365 a fost mult timp considerat una dintre cele mai reputate mărci de pariuri online. Chiar dacă noile reglementări privind jocurile de noroc împing multe case de pariuri sportive în afara țării, Bet365 ar continua să tragi mai departe.

  Bet365 a trecut de la a fi găsit într-o mică cabină portabilă într-o parcare din 2000 la cel mai mare site de pariuri sportive online din Marea Britanie și unul dintre mărcile în ascensiune din lume. O mare parte din aceasta se datorează muncii luiDenise Coates, fondator și CEO al companiei.

  Coates a împinsBet365 să crească și să se îmbunătățească în fiecare an. Au una dintre cele mai mari platforme de pariuri sportive, sunt inovatori în spațiul de pariuri live și sunt, de asemenea, în mod constantîși dezvoltă cazinoul cu jocuri noi și dezvoltatori care se alătură în fiecare an.

 • Joacă online acum
  Bet365 Casino Recenzie
  BONUS $ 100
 • Bet365 a realizat aproape 3 miliarde de lire sterline în venituri într-o perioadă de 12 luni încheiată în martie 2019 conformGambling Insider. Aceasta a inclus o creștere cu 12% a profiturilor operaționale, o creștere cu 18% a veniturilor din sporturile mobile și o creștere cu 23% a clienților activi. Cele 3 miliarde de lire sterline indică, de asemenea, o10% creștere de la an la an pentru companie.

  Pe scurt, Bet365 face o criză. Și nu se opresc imediat, deoarece continuă să se extindă în mai multe teritorii, cum ar fi America de Nord, APAC (Asia Pacific) și restul Europei.

  Compania își păstrează încă sediul în Stok- on-Trent, dar are centre de operare în Gibraltar, Malta, Bulgaria și Australia. Bet365 are acum peste 4.000 de angajați ca parte a operațiunilor lor globale.

  Bet365 este un pariu grozav pentru a fi unul dintre liderii pieței, dacă nu CE  lider de piață în pariuri online.

  De ce jocurile de noroc online cresc rapid, în ciuda crizei economice?

  În ciuda unei recesiuni economice globale și a întârzierii sau anulării mai multor ligi sportive, jocurile de noroc online abia dacă au avut o creștere, deoarece continuă să se accelereze ca o plimbare cu un parc tematic.

  De fapt, blocajele globale generate depandemia de COVID-19 au probabil să crească jocurile de noroc online. Jocurile de noroc online sunt mult mai ușor de accesat acum. Am parcurs un drum lung de la cazinourile fizice situate la kilometri distanță de cartiere sau de a trebui să telefonăm pentru a face pariuri sportive.

  Acum,aplicațiile mobile precum Bet365 suntde vârf și mai ușor de utilizat decât desktopul versiuni.

  Această uşurinţă de acces plus o varietate de alte motive: fiorul de a câştiga, evadarea din lumea reală şi găsirea unei surse potenţiale de venit sunt doar câteva motive pentru care oamenii îşi încearcă mâna la jocuri de noroc.

  Oamenii care își pierd locul de muncă sau li se reduce orele îi face să se distragă de la fluxul constant de știri proaste din mass-media. Unii sunt „creativi” în găsirea unor modalități de a obține un venit.

  Multe dintre jocurile de cazinou, precum jocurile lor de sloturi, au rate substanțiale de plată, sloturile care oferă până la 97% raportul de plată, inclusiv jackpot-urile, care pot transforma oamenii obișnuiți în milionari peste noapte.

  Pariurile sportive online au devenit, de asemenea, din ce în ce mai populare datorită cărților care oferă mai multe piețe, inclusiv eSports și sporturi virtuale. Creșterea pariurilor cu prop a dus, de asemenea, la profituri substanțiale de la oameni.

  Bet365 gata să crească în continuare din cauza gândirii în viitor

  Un motiv important pentru succesul Bet365 a fost capacitatea sa de a se forma parteneriate în locurile potrivite, cum ar fi Playtech. Considerat unul dintre cei mai prolifici designeri de jocuri de cazino,Playtech a lansat peste 700 de titluri de marcă premium inclusiv legături DC Entertainment precum Justice Leagueși Superman.

  Parteneriatul dintre Bet365 și Playtech este în America, în New Jersey, primul stat care a legalizat cazinourile și pariurile sportive. Acest lucru îl plasează pe Bet365 înaintea mai multor concurenți și îi plasează pe un loc principal pentru a conduce piața cu jocuri de cazinou inovatoare.

  În afară de asta, platforma în joc a lui Bet365 continuă să fie lăudată. Au fost unul dintre primele mărci care a popularizat transmisia live pentru pariuri live.

  Bet365 va continua să avanseze pe măsură ce industria continuă să crească. Au crescut enorm în puțin peste un deceniu, când piața nu era la fel de coaptă. Acum, cu piața jocurilor de noroc online care explodează în liniște,Bet365 este setat să fie propulsat la noi culmi.