Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bet365 Relaunches its Affiliate Program under the name Bet365 Partners
Mai multe știri

Bet365 își relansează Programul de afiliere sub numele Bet365 Partners

După multă muncă grea, || |642Bet365 își relansează în sfârșitprogramul de afiliere sub noul nume – Parteneri Bet365.

Cât mai mulți Cine pariu știe, Bet365 este unul dintre liderii în pariuri sportive online și cazinouri online. Pentru a atinge niveluri atât de înalte în industrie - este necesară inovația continuă. În timp ce se adaptează pentru a răspunde tendințelor în schimbare ale industriei în ceea ce privește pariorii sportivi și jucătorii de cazinou, aceasta nu este singura modalitate de a continua construirea unui brand de renume mondial, motiv pentru careBet365 își relansează programul de afiliere sub numele Bet365 Partners..

Ce este Bet365 Partners?

Bet365 este o versiune rebrandata si actualizata a vechiului program de afiliat al casei de pariuri sportive online –Bet365 Afiliați. Scopul rebrand-ului este de a oferi un serviciu mai bun pentru parteneri, cu acces la mai multe informații și analize (precum și alte instrumente) pentru a maximiza productivitatea dintre partener șiBet365 sportsbook.

De ce este importantă rebrandingul pentru Bet365 și partenerii săi?

Când Bet365 și-a lansat programul inițial de afiliere – Bet365 și lumea pariurilor sportive online și a cazinourilor erau într-un loc mult diferit. Industria era încă în faza incipientă, cuo selecție mai mică de site-uri de pariuri online și un accent mai semnificativ pe anumite regiuni geografice.

Avans rapid. până în 2021. Pariurile sportive online și cazinourile sunt acum una dintre cele mai mari industrii de divertisment din lume – cu Bet365 fiind cel mai vizitat pariuri sportive online din lume. O perspectivă globală asupra pariurilor a mutat concentrarea șioperațiunile lui Bet365 în peste 60 de țări (unde au în prezent peste 63 de milioane de clienți).

Cu diferențele geografice care distrug eficiența datelor cu o singură abordare, Bet365 trebuia să relanseze acest program. Acum că s-a lansat, putem vedeadespre ce este noul parteneriat și de ce Bet365 a depus mult efort în modernizarea vechiului său program de afiliere.

Care sunt unele dintre noile aspecte ale programului de parteneriat Bet365?

Evident, o schimbare de nume nu este nici pe departe la fel de semnificativă ca ceea ce se află în spatele schimbării. Este vorba despre ceea ce oferă noul produs și de ce este mai bine decât versiunea anterioară la care companiile, investitorii, partenerii și toți ceilalți, în general, țin cel mai mult.Mai jos sunt câteva dintre modificările la programul de afiliere Bet365.

 • Cele mai bune funcții noi ale programului de parteneriat Bet365
 • Date geografice pentru a ajuta la îmbunătățirea marketingului afiliat
 • Tablouri de bord personalizabile pentru parteneri
 • Mai multe date analitice, inclusiv instrumente de date vizuale
 • Statistici în timp real pentru a ajuta la optimizarea strategiilor de afiliere cât mai repede posibil
 • Informații mai mari și mai actualizate despre contul unui afiliat (sau partener)
 • Instrumente pentru a naviga prin regulile locale și naționale
 • Mai mult ajutor pentru a combate jocurile de noroc problematice|| |713

These, împreună cu mai multe funcții și comunicare îmbunătățită, ajută la obținerea unui scor ridicat al programului rebranded cu partenerii lui Bet365 (după cum spun unii parteneri, vechiul program începea pentru a rămâne în urmă cu ceea ce era disponibil de la alte case de pariuri sportive online). Programul este disponibil pentru partenerii existenți și va fi oferit, de asemenea, noilor parteneri interesați să facă echipă cu Bet365.

Programul rebranded beneficiază pariorilor?

La suprafață, mulți ar crede noul program Bet365 Partners beneficiază doar partenerului. Dar, în realitate,noul program îi ajută și pe pariorii sportivi și jucătorii de cazino la Bet365.

Afiliații sunt sursa multe dintre informațiile pe care le veți găsi pe Bet365. Fie că este vorba despre știri de pe site, linii de pariuri și pronosticuri și lansarea de noi jocuri de cazinou – afiliații sunt sursa principală a tuturor acestor lucruri pentru Bet365.

Cu un sistem mai bun, în special petendințele geografice și statisticile utilizatorilor, informațiile pe care partenerii le obțin de la Bet365 sunt acum mai relevante și mai vizate. Apoi, pot contacta mai precis pariorii sportivi și jucătorii de cazinou și pot menține oamenii mai interesați să se întoarcă la Bet365.

De ce pariorii aleg Bet365?

Bet365 este ferm stabilit ca fiind unul dintrecele mai populare case de pariuri sportive onlineîn România și la nivel global. Ei au construit una dintre cele mai extinse și cele mai bune experiențe de pariuri. Ei introduc continuu mai multe resurse în produs (puteți vedeaactualizări lunare Bet365 aici) pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă. Dacă nu ați încercat încă Bet365, vă puteți înscrie prin intermediulbonus de bun venit link-ul de mai jos.

 • Joacă online acum
  Bet365 Recenzie
  BONUS 200$
 • Ce urmează pentru Bet365?

  Nu este ușor să speculăm ce urmează pentru cea mai mare pariuri sportive online din lume. Este posibil să-și extindă acoperirea în mai multe țări – deoarece majoritatea (dar nu toate) casele de pariuri sportive online cautăcrește în regiunile în care nu funcționează, iar competiția nu este atât de semnificativă .

  Au început să facă asta în Statele Unite – unde mai multe state legalizează pariurile sportive, deschizând ușa operatorilor să intre pe noi piețe. Bet365 a făcut recent acest lucru,semnând un acord cu Century Casinos pentru a opera în Colorado.

  Ar putea căuta să achiziționeze alte case de pariuri sportive, deși aunu au făcut asta în aproape 15 ani.

  Cine știe ce urmează pentru Bet365. Resursele turnate înprogramul de parteneriat rebranded sunt probabil concentrarea lor chiar acum. Ei vor dori să continue să construiască relații puternice cu parteneri care să dureze și să reziste și să beneficieze ambele părți pentru o lungă perioadă de timp.