Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bet365 Among Companies that Believe in Growth for eSports Betting Market
Mai multe știri

Bet365 Printre companiile care cred în creștere pentru piața de pariuri eSports

ESPariurile sportive sunt în creștere|| |642 since 2020 – and Bet365, împreună cu alte companii, crede că va continua și anii următori.

Odinioară considerat unul dintre cu cât sunt mai multe de nișăpiețe de pariuri disponibile pe Bet365 și alte site-uri de pariuri online, eSports este acum în creștere.Bet365 și alte companii consideră căcreșterea pariurilor eSports este sustenabilă și pe termen lung, transformând ceea ce odată a fost mic. parte a jocurilor online în ceva mult mai mare.

De ce este în creștere piața pariurilor eSports?

Există mai multe motive în spatele exploziei din ultimii câțiva ani a pariurilor eSports și de ce creșterea va continua puternică în viitor.

 • Joacă online acum
  Pariază pe eSports
 • Închideri și pandemie Popularitatea sporită a eSporturilor

  Cel mai important motiv pentru care pariurile eSports au crescut în popularitate în ultimul an estedin cauza blocajelor și a operațiunilor de oprire a sporturilor fizice. Cu sporturile tradiționale și cele mai mari ligi din lume blocate de câteva săptămâni sau luni, oamenii și-au dorit ceva de pariat – iar viitorul nu s-a oprit.

  Deoarece eSporturile pot fi jucate cu ușurință competitiv în locații îndepărtate, nu sa oprit în la fel au făcut-o și alte sporturi. Acest lucru a permis eSporturilor – după o mică problemă pentru a-și da seama de logistică – să continue să funcționeze,permițând pariorilor să parieze pe ceva în timp ce nu existau alte sporturi (și probabil cheltuind un mult timp acasă).

  Pe măsură ce pariorii au început să se bucurepariurile pe cote eSports, revenirea altor sporturi nu a afectat publicul, deoarece multe case de pariuri sportive online sunt de așteptat – care joacă unfactorul important în motivul pentru care Bet365 crede în creșterea fezabilă până în 2025.

  Creșterea numărului de jocuri competitive

  When eSports launched, the number of games played competitively played was low. Most games appealed to a core type of gamer – with casual players and bettors showing little to no interest in watching or betting on eSports. De-a lungul timpului, deși numărul de jocuri video jucate în mod competitiv a crescut – iar acum include și câteva jocuri mainstream.

  Un joc popular – care este accesibil pentru majoritatea – estefranciza NBA 2K. Milioane de oameni cumpără cea mai recentă versiune de 2K în fiecare an. Este, de asemenea, ușor de înțeles (este doar baschet virtual), motiv pentru care este o introducere accesibilă pentru mulți oameni în eSporturile competitive.

  Pe măsură ce oamenii se apucă din ce în ce mai mult de eSports și pariuri eSports, se ramifică în mai multe jocuri. Unele jocuri vor rămâne întotdeauna puțin complicate. Dar amintiți-vă, privim eSporturile ca un întreg – nu suma părților sale. Același lucru este valabil și pentru sporturile fizice, în care unii oameni pariază doar pe unul sau două sporturi, în timp ce alți pariori lansează o căutare mai largă atunci când caută cele mai bune linii de pariere.

  Creșterea echipelor și competițiilor regionale

  Un motivun sport crește este atunci când un oraș sau o regiune își are propriile echipe sau găzduiește o competiție importantă. Vă puteți uita la Statele Unite care găzduiesc Cupa Mondială din 1994 și Cupa Mondială feminină din 1999 ca exemplu.

  Înainte de Cupa Mondială din Statele Unite, numărul de înscrieri la fotbal în țară era sub 10 milioane de jucători. În anii următori, după ambele Cupe Mondiale, totalurile au crescut vertiginos, numărulatingând 24 de milioane până în 2006 și continuă să crească constant în următorii 15 ani.

  Pe măsură ce echipele eSports concurează în ligile nord-americane, România și Statele Unite găzduiesc evenimente semnificative, iar orașele construiesc noi stadioane(Se așteaptă ca Toronto să construiască un stadion de eSports de 500 de milioane de dolari până în 2025) numerele vor crește doar.

  Sponsorizări și parteneriate

  În 2017, MSLE (Maple Leaf Sports Entertainment – ​​proprietarii Toronto Maple Leafs, Toronto FC, Toronto Raptors, Toronto Argos și altele) au lansat o echipă de eSports. Faptul că cea mai mare companie de sport și divertisment din România s-ar asocia cu jucătorii de eSports demonstrează că jocul are o creștere.

  Alături de parteneriate cu alte companii de sport/media, sponsorizările din industrie sunt în creștere.T1 – una dintre cele mai mari echipe League of Legends din lume – a semnat un contract pe mai mulți ani cu Red Bull. Alți sponsori mari în eSports – care nu sunt companii de computere sau jocuri video – includ Coca-Cola, Bank Mandiri (în colaborare este VISA) și USAA Insurance.

  Pe măsură ce aceste oferte cresc,more money flows into eSports. Mai mulți bani înseamnă mai multă dobândă – mai ales pentru cei care doresc să joace competitiv. Pe măsură ce mai mulți oameni privesc eSporturile ca pe un loc de muncă viabil, calitatea produsului crește și, odată cu acesta, interesul general al publicului.

  Necunoscutele pentru viitor care ar putea afecta creșterea

  Există câteva întrebări la care încă nu știm răspunsurile, căar putea avea un impact asupra creșterii pe termen lung și a succesului în eSports.

  • Ar putea cădea eSporturile. victimă a atacurilor cibernetice?
  • Este posibil ca relaxarea și sfârșitul restricțiilor pandemiei să încetinească creșterea generală?
  • Există riscuri în eSporturile pe anumite piețe? Este o abordare națională mai bună decât o abordare regională?
  • Pot eSporturile să își comercializeze stelele suficient de bine pentru a le face nume cunoscute?

  Multe dintre aceste întrebări nu vor avea răspuns până în 2025 – fereastra Bet365 și alte companii prevăd că pariurile eSports vor continua să crească. Deocamdată, dacă îți place (sau ai început să te bucuri de pariurile eSports în ultimul an), știi cât de distractiv poate fi. Dacă încă nu ați verificat pariurile pe eSports, este momentul potrivit pentru a intra în acțiune. Puteți consultacele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe eSporturimai jos.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive