Best NCAA Basketball Coaches 2017

În timpul primelor 78 de turnee NCAA Masculin Divizia I March Madness, 48 ​​de antrenori principali au tăiat ultima șină după o cursă de campionat de baschet universitar. Perfecționând, doar 15 șefi de bancă au făcut-o de două ori și cinci dintre acești bărbați au trei titluri plus. Dintre cei 15 antrenori cu mai multe victorii, Roy Williams va conduce North Carolina Tar Heals în Madness în căutarea celui de-al treilea titlu, în timp ce legenda vie a Duke Blue Devils Mike Krzyzewski urmărește al șaselea său campionat.

March Madness NCAAB Head. Antrenori

Cu excepția câtorva, considerăm că antrenorii principali profesioniști primesc prea mult credit pentru victorii și prea mult vina pentru înfrângeri. Deși poate fi dificil să motiveziNBA milionari, câștigarea campionatelor de sport profesionist este punctul culminant al carierei unui jucător și asta ar trebui să ofere combustibil amplu focului.NCAAB cu toate acestea, antrenorilor li se înmânează în mare parte talent brut și li se cere să câștige ACUM – sau în cel puțin patru sezoane. Această prezentare de diapozitive prezintă unii dintre cei mai buni șefi de bancă March Madness 2017.

Cele mai bune case de pariuri sportive la baschet NCAA

Cinci este un număr destul de limitat de antrenori care trebuie recunoscuți ca fiind 68 dintre cei mai buni generali ai curții din afacerea de baschet NCAA, vor conduce echipele înfometate de titluri în luptă atunci când prima rundă din 2017 va începe pe 14 martie la Dayton, Ohio. L-am menționat pe legenda Carolina de Nord Roy Williams în deschidere, deoarece urmărea să devină doar al patrulea antrenor principal cu patru campionate naționale NCAAB. Williams i-a condus pe Tar Heels la Big Dance în toate cele paisprezece sezoane, cu excepția unuia, inclusiv pe locul secund înMarch Madness finala turneului de anul trecut. Baylor, pilotat de șeful Scott Drew, a ieșit din hibernare, deoarece Bears sunt pe locul 4 în Nation, cu cinci jocuri rămase în sezonul regulat. Baylor a pierdut trei din ultimele cinci totuși. Verificați aceste cote la titlu.

SportsInteraction 2017 March Madness Futures Odds

Arizona este o altă echipă fierbinte, deoarece Wildcats Crew a lui Sean Miller ocupă locul 5 în țară. Cats au un joc subțire pe Oregon și două pe UCLA în cursa Campionatului Pac-12. Câștigătorul titlului din sezonul regulat va intra cel mai probabil în March Madness ca cap de serie numărul 2. Având în vedere că cele mai multe echipe au încă cinci meciuri rămase în program,SportsInteraction are în prezent șapte echipe la egalitate ca cretă de top futures pentru a revendica Campionatul NCAAB 2017 March Madness. Aceste numere se vor schimba odată ce clasamentele de duminică ale selecției vor fi distribuite pe 12 martie 2017, iar Field of 68 este clasat și anunțat. România Pariuri Sportivecasele de pariuri de top enumerate mai jos vor acoperi nebunia din timpul celor 64 de jocuri care duc la concursurile Final Four de la Phoenix pe 1 aprilie. Acesta este urmat de meciul de campionat din 3 aprilie la Universitate. de la Phoenix Stadium din Glendale, AZ. Să mergem!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    Categorie :Mai multe știri