Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best Gambling Movies to Watch on Netflix
Mai multe știri

Cele mai bune filme de vizionat pe Netflix

Întotdeauna a existat o calitate a lumea jocurilor de noroc care este atât sexy, cât și intrigantă. Stilul de viață cu risc ridicat, cu rentabilitate ridicată, totul sau nimic, al unui jucător de noroc profesionistfacă o vizionare convingătoare, un fapt de viață pe care Hollywood-ul îl cunoaște de zeci de ani. Întotdeauna au existat filme foarte apreciate în jurul lumii pariurilor, iar astăzi nu este diferit. Iată câteva dintrecele mai bune filme de jocuri de noroc de pe Netflix care sunt disponibile în prezent pentru vizionare.

Thrillere de jocuri de noroc pe Netflix România

 • Filmele despre jocurile de noroc au fost un element de bază la Hollywood de zeci de ani
 • Titluri precum Casino, The Hustler și The Cincinnati Kid sunt filme emblematice
 • Câteva dintre cele mai bune filme de jocuri de noroc de astăzi sunt disponibile pentru vizionare pe Netflix

Jocurile de noroc sunt stimulatoare. Este intrigant. Este interesant. Fie că este vorba depariuri pe sport, de a te bucura de un joc de cazinou sau de a juca cărți,lumea pariurilor este una care combină toate calitățile unei povesti captivante.

Este de mirare atunci că Hollywood optează frecvent să spună pe ecranul de argint povești despre profundele și ieșirile din această alegere fascinantă a stilului de viață? Există câteva filme spectaculoase care au fost făcute cu pariurile ca temă centrală. Există multefilme bune despre jocuri de noroc pe Netflix. Acestea sunt doar o mostră a ceea ce este disponibil în prezent pentru plăcerea dvs. de vizionare.

Jocul lui Molly

Aceasta estepovestea adevărată a lui Molly Bloom, who moved from the world of elite athletics into the high-stakes realm of underground poker. A world-class moguls skier, Bloom suffered a career-ending injury at the 2002 U.S. Olympic trials. Working as a waitress, she meets a real estate developer who also runs an poker subteran.

Ea începe să ajute el își organizează jocurile. Bloom constată că pokerul aduceadrenalină înapoi în viața ei pe care a pierdut-o când s-a încheiat schiul pentru ea. Ea se mută la New York și își lansează propriul joc cu mize mari, unul care crește pentru a include celebrități și politicieni. În cele din urmă, Bloom se regăseșteprea adânc, în dezacord atât cu mafia cât și cu FBI.

Jessica Chastainstele în rolul principal din filmul regizat de Aaron Sorkin. Kevin Costner, Idris Elba și Michael Cera fac și ei parte din distribuție.

Trilogia Oceanului

George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon conduc o distribuție plină de stele, iarfondul multor cazinouri celebre atât din Las Vegas, cât și din Europa oferă peisajul. Ocean's Eleven a fost un remake al filmului Rat Pack din anii 1960 cu același nume, care a fost considerat unul dintrecele mai bune filme cu jocuri de noroc din toate timpurile.

Complotul Ocean's Eleven este asamblat în jurul unui grup de prieteni de-o viață care planifică furturi la trei cazinouri importante din Las Vegas. În continuarea, Oceans' Twelve,proprietarul cazinourilor grupul victimizat îi amenință cu șantaj dacă nu îi restituie banii furați. Echipa se îndreaptă în Europa pentru a efectua furturi în cazinourile de acolo.

În al treilea film, Ocean's 13, gașcacăută să provoace pierderi proprietar de cazinou care chinuie un membru al grupului lor.

21

Altul dintrefilmele cu jocuri de noroc de pe Netflix care se bazează pe o poveste adevărată, 21 este povestea basată de fapte a șase studenți MIT care au fost instruiți de profesorul lor pentru a deveniexperți în numărarea cardurilor. Ulterior, au luat cazinourile din Las Vegas pentru milioane de câștiguri.

Kevin Spacey, Jim Sturgess și Laurence Fishburne evidențiază distribuția .

Bugsy

Este posibil să nu existe o bandă Las Vegas fără viziunea lui Bugsy Siegel. Gangsterul din New York a avut o viziune despreLas Vegas ca mecca a jocurilor de noroc a Americii și și-a propus să folosească banii mafiei pentru a construi primul cazinou din orașul deșert.

Warren Beatty înfățișează rolul principal. Annette Bening, Ben Kingsley și acelproduse de bază ale filmelor cu mafioți, Harvey Keitel, oferă o distribuție stelară.

Win It All

Un original Netflix, scris de Jake Johnson și joacă rolul lui Eddie în acest film despre unde scurtă durată jucător de noroc căruia un tip pe nume Rony i-a cerut să țină o geantă pentru el, deoarece este pe cale să meargă la închisoare.

Când se uită în geantă , Eddie descoperă că este plin de numerar. În mod neînțelept, el decide să folosească fondurile pentrufinanțarea obiceiului său de jocuri de noroc. Pe măsură ce pierderile sale cresc, Eddie trăiește cu teamă că Rony va ieși din închisoare și va veni să-și caute banii.

Cum să pariezi pe un site online

Acum că ai fost intrigat de vizionarea lumiifilme cu jocuri de noroc pe ecran, de ce să nu încerci? Există o serie desite-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilor șansa de a plasa un pariu, fie făcând un pariu sportiv, fie jucând un joc de cazinou. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați pachetul de top înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiPowerPlay Sports și SportsInteraction ca exemple.

 • Joacă online acum
  PowerPlay| ||806 Review
  BONUS 500 USD
 • Oferăbonus de înscriere că sunt disponibile pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce să nu evaluați toate ofertele și să găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

  Doriți unprimul pariu fără risc ca un bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

  Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunt eligibili pentru bonusuri mai bune atunci cânddepun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați de sfaturile de pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop case de pariuri sportive unde poți pariază online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive