Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
More than 2 million people are actually planning to search for aliens at Area 51

Peste 2 milioane de oameni intenționează să caute pentru extratereștri din Zona 51

Cu septembrie chiar după colț, cei mai mulți dintre noi am plecat se numără zilele pentru ca sezoanele de fotbal din NFL și colegiu să ajungă oficial aici. Este probabil cel mai bun moment al anului. Toamna este atât de frumoasă.

Fanii non-sport așteaptă cu nerăbdare schimbarea frunzelor și multe altele, în timp cemilioane de oameniplănuiesc să atace Zona 51 în Lincoln County, Nevada pentru a încerca să dezgroape secrete ascunse despre extratereștri și OZN-uri.

Stai, ce naiba? Da. După cum mulți dintre voi ați văzut, mai mult de două milioane de oameni s-au înscris pentru a merge în Zona 51 pe 20 septembrie. Totul a început cu un eveniment pe Facebook intitulat „Storm Area 51, They Can't Stop All of Us.”

 

Pe lângă cele două milioane de oameni care și-au promis intențiile de a se îndrepta spre Lincoln County, mai mult deun milion de oameni au spus că sunt interesați să participe la eveniment.

Nimic nu țipă la mijlocul lunii septembrie ca să vâneze informații despre OZN/extratereștri. Uitați de fotbal, este timpul să vă înfruntați cu extratereștrii? Wowzer.

„Nu pot să cred că a primit atât de multă atenție”, i-a spus șeriful din comitatul Lincoln, Kerry Lee, pentru Lauren M. Johnson de la CNN. „Ne ocupăm de asta săptămânal, dar nimic la această scară.”