Amelia Vega, Al Horford's Wife

Așa cum Al Horford este cel mai bun baschetbalist dominican de pe planetă, soția sa, Amelie Vega a fost la un moment dat în top femeie dominicană. Fosta deținătoare a concursului de frumusețe Miss Universe s-a căsătorit cu atacantul star de la Boston Celtics în 2011 și așteaptă al doilea copil cu el. Vega nu este doar o regină a frumuseții, ci a lucrat și ca cântăreață, actriță și model. Ea va fi în frunte și în centru și-l aplaudă pe iubitul ei, în timp ce el își va ajuta noua echipă să facă o rundă profundă în playoff.

Dominican Dream Girl

Boston Celtics Take The East

Achiziția lui Al Horford de la Celtics i-a aruncat și mai mult în dispută într-o conferință în care a jucat prin catch-up cu Cleveland Cavaliers. LeBron și băieții săi s-au ocupat de afaceri împotriva echipelor lider din Est precum Celtics, Atlanta Hawks și Indiana Pacers pentru a face schimbări semnificative în lista. Chicago Bulls și New York Knicks au făcut și oferte de succes, asigurându-se căEastern Conference arată drastic diferit în acest sezon. Horford îi va ajuta pe Celtics să-și îmbunătățească campania de 48 de victorii de anul trecut.

SezonulSezonul NBA se desfășoară și există deja o mulțime de surprize. Celticii precum Pacers și Knicks se luptă, dar încă încearcă să se transforme în echipă nouă. Acum ar fi un moment oportun pentru a profita de echipele care au performanțe slabe sau superioare, iarcasele de pariuri sunt ghișeul tău unic pentru cele mai recente tendințe de pariuri. 100% verificate, site-urile oferă servicii fantastice pentru clienți, pe lângă cele mai bune prețuri de pariuri și unbonus de înscriere de până la 200 USD în numerar. Nu rata acțiunea și joacă acum.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri