Veri 11.08.2017 - 03:53 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 11/08/2017 - 03:53 EDT

Cote pentru marea finală AFL 2017

2017 AFL Grand Final Odds

Aussie Rules Football Grand Final 2017

Marea finală Australian Rules Football (AFL) este unul dintre cele mai mari evenimente sportive din calendarul australian și acum se mândrește cu o audiență globală uriașă. Ediția din 2017 va avea loc sâmbătă, 30 septembrie și va fi asistată de aproximativ 100.000 de persoane care vor participa la meciul de la Melbourne Cricket Ground și alte milioane de oameni din țară și din străinătate.

Marea Finală este jocul final al unui epuizant Sezon AFL care include 18 echipe, 22 de meciuri din sezonul regulat și o serie intensă de finale de patru săptămâni disputate de primele opt echipe. Câștigătorii de anul trecut au fost Western Bulldogs, care și-au sărbătorit prima victorie în meciul mare din 1961, punând capăt celei mai lungi secete în premieră din ligă.

Western Bulldogs 2016 a devenit singura echipă care a câștigat o mare finală din afară. echipele clasate pe primele patru locuri de la începutul secolului și, în timp ce victoria lor strălucitoare dă speranță oricărei echipe care termină în jumătatea inferioară a primelor opt, cotele sunt covârșitoare în favoarea echipelor cel mai bine plasate. Aceasta este cu siguranță o statistică importantă de luat în considerare atunci când încercați să alegeți un câștigător!

AFL Grand Final Pics

Deci cine are cu adevărat șansa să câștige Marea Finală 2017? Tabelul actual al ligii este incredibil de strâns, cu trei runde rămase și oricine poate ghici cine va ajunge pe cei opt, să nu mai vorbim de a câștiga titlul. Mai jos este un rezumat al cotelor actuale, conformBet365, urmat de o trecere în revistă cuprinzătoare a concurenților și a predicțiilor noastre neînfricate de top opt.

Cine Va câștiga Marea Finală AFL 2017? Bet365
al

Favoriții - Adelaide Crows

Adelaide au fost într-o formă excelentă până acum în 2017.

Ei conduc competiția prin șase puncte se îndreaptă spre ultimele trei runde și vin dintr-o victorie puternică asupra rivalilor locali Port Adelaide. Crows s-au dezvoltat încet în ultimele trei sezoane, clasându-se pe locurile al optulea, al șaptelea și, respectiv, al patrulea, și vor avea un ochi pe prima lor premieră de la victoriile lor consecutive în 1997 și 1998.

The Crows have the best points differential in the league by far thanks to an average winning margin of just over nine goals in their fourteen wins so far.

Acest lucru s-a datorat în principal afișărilor lor dominante în atac conduse de căpitanul Taylor Walker (46 de goluri) și de trei ori golgheterul principal Eddie Betts (45 de goluri).

Afișările lor nemiloase îi fac să închidă. în premiera minoră AFL.

În mod interesant, echipa care a câștigat premiera minoră a avut istoric rezultate mixte în finală, cu doar șase echipe pe primele locuri din 2000 care au câștigat Marea Finală. Adelaide a terminat ultima dată vârful sezonului regulat în 2005 și nu a reușit să ajungă în jocul final, așa că fanii Crows vor spera ca istoria să nu se repete.

Putețisari pe favorite la cotă de +225.

Concurenții

Mai mare Western Sydney este următorul pe listă și stau destul de bine așa cum stau lucrurile pe locul doi pe scară. GWS este o altă echipă care s-a construit încet în ultimele sezoane și tocmai a ratat o apariție în marea finală sezonul trecut, deoarece au căzut în eventualele premiere într-o finală preliminară palpitantă. Vor fi înfometați să-și răzbune pierderea și vor avea ocazia să facă acest lucru atunci când se vor înfrunta cu Bulldogs în acest weekend.

Acest meci este primul dintre cele trei meciuri importante pentru Giants, care se vor confrunta și cu West Coast. Eagles, care luptă pentru a-și menține sezonul în viață, și Geelong, care caută să se mențină în primele patru poziții. Aceste jocuri reprezintă un test de pre-finală grozav pentru GWS și ne vor oferi o indicație mult mai clară asupra acreditărilor lor pentru titlu. În prezent, le puteți ridicala cotă de +325.

Următorul pe listă, conform caselor de pariuri, sunt  Sydney Swans la +450, ceea ce este foarte interesant având în vedere că în prezent se află pe locul șase pe scară și nu sunt complet în siguranță în cursa larg deschisă pentru ultimele patru poziții din primele opt. Deși ar putea fi una dintre părțile forma din competiție, ei vor fi totuși împotriva ei dacă nu reușesc să termine în primele patru. al competiției, Sydney ar fi primul pe scară, după ce a pierdut doar de două ori în cele treisprezece meciuri de la începutul lor abisal. Ultimele trei meciuri ale lor includ două împotriva echipelor din treimea inferioară a scării și o ciocnire împotriva Adelaidei, care cu siguranță le va oferi un criteriu bun pentru aspirațiile lor de premier.

Having said that, if you were to exclude the first six rounds of the competition, Sydney would be first on the ladder having lost just twice in the thirteen matches since their abysmal start. Their final three matches include two against teams in the bottom third of the ladder and a clash against Adelaide which will certainly provide a good yardstick for their premiership aspirations.

Dacă le câștigă pe toate trei și se strecoară în primele patru. , poți să pariezi că prețul lor va scădea, așa că este cu siguranță un moment bun pentru a paria pe Swans.

Richmond și Geelong se înfruntă în acest weekend într-un meci care ar putea menționa un top patru pentru câștigător și să aibă ratat privind peste umăr. În ciuda faptului că doar două puncte separă cele două părți de pe scară, diferența de cote conformBet365 este destul de uluitoare, Richmond fiind disponibil în prezent la+650 și Geelong următorul cel mai bun loc la+1300.

Tigrii au avut un sezon impresionant și chiar ar putea fi acum în fruntea tabelului dacă nu ar fi fost trei înfrângeri consecutive cu mai puțin de un gol în prima jumătate a sezonului. În prezent, ei se află pe locul al treilea pe scară și ar trebui să se blocheze în primele patru locuri cu meciuri împotriva Fremantle și St. Kilda pentru a încheia sezonul. Astfel, Richmond va fi asigurat de un post-sezon care se extinde dincolo de prima săptămână, pentru prima dată din 2001.

Richmond și-a construit sezonul în jurul unui efort defensiv solid și a acordat cele mai puține puncte până acum în 2017. Deși acest lucru va fi esențial pentru succesul lor la sfârșitul anului, este dificil să-i vezi pe Tigri mergând până la capăt, mai ales având în vedere că nu au aproape nicio experiență în finală și un record destul de obișnuit în playoff-uri în ultimele două decenii. .

Geelong s-ar putea să nu fie la fel de puternic ca în trecut, ei trebuie să fie considerați un concurent autentic datorită anului 2017 solid, bazându-se pe locul doi în sezonul regulat al campaniei din 2016. Ei vor fi testați în ultimele trei runde atât de Richmond, cât și de GWS, dar dacă reușesc să depășească aceste provocări și să-și mențină poziția pe locul patru pe scară, cu siguranță vor provoca furori în finală. Cats nu au avut probleme în a pune puncte pe tablă în 2017 - sunt al doilea cel mai mare marcator al ligii în spatele Adelaidei - așa că meciul lor împotriva lui Richmond va fi foarte interesant. Asigurați-vă că îl susțineți pe Geelong acum, dacă credeți că poate câștiga Marea Finală anul acesta, deoarece șansele lor se vor scurta doar de aici.

The Outsiders

Port Adelaide conduce lista celor din afară și sunt destul de aproape de a fi considerați candidați. Ei au al doilea cel mai bun procent din ligă și au o alergare decentă în finală, doar Western Bulldogs pentru a oferi orice provocare reală.

Din nou, dacă reușesc să le câștige pe toate trei și să se strecoare în primii patru , vor fi o șansă la fel de bună ca oricine și, la cote de +1600, acum este momentul să acționați. Ar trebui să se asigure cel puțin un loc în primele opt locuri.

 Western Bulldogs se află în prezent pe poziția a șaptea, exact același loc din care au câștigat competiția în finala de anul trecut. Deși șansele împotriva lor să meargă unul la altul sunt mici, nu există absolut nicio modalitate de a anula o echipă care a fost acolo și a reușit-o.

Rețineți, ultimele lor trei jocuri vor fi foarte bune. provocatoare și procentul lor este mai slab decât echipele din jur. Ei vor trebui să fie la maxim pentru a se menține în primele opt poziții.

Predicția Top 8

Pe măsură ce ne îndreptăm spre ultimele trei runde, există încă paisprezece echipe care se află în disputa pentru finala. Deși Collingwood, Hawthorn și Fremantle au o șansă din punct de vedere matematic, îi vom exclude din această listă, deoarece ar fi nevoie de un miracol absolut ca ei să-i facă pe cei opt să continue și să câștige titlul. Asta lasă șapte echipe care sunt toate în pragul ultimelor patru poziții. Cine va rata?

Essendon ocupă în prezent poziția a opta și o parcurge destul de confortabil, în ciuda faptului că se confruntă cu Adelaide în acest weekend.

Coasta de Vest, care se află pe locul nouă în acest moment, aleargă în cele mai bune două echipe ale ligii din ultimele două runde și se va lupta pentru a-și asigura un loc în finală.

Melbourne și St. Kilda (al 10-lea și, respectiv, al 11-lea) se duc cap la cap în acest weekend, iar învinsul va fi aproape sigur eliminat din primele opt curse, deși ambele părți au meciuri câștigabile în ultimele două runde.

Mai jos este predicția noastră neînfricată pentru primele opt clasamente finale:

 1. Adelaide
 2. Richmond
 3. GWS
 4. Geelong
 5. Sydney
 6. Port Adelaide
 7. Essendon
 8. Western Bulldogs

Sezonul 2017 AFL este unul dintre cel mai apropiat din istoria recentă și fiecare meci de aici încolo este absolut crucial. Cine crezi că va câștiga marea finală AFL 2017? Sunteți de acord cu analiza noastră? Asigurați-vă că accesați pagina noastră de Facebook și spuneți-ne părerile voastre!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Category : Mai multe știri

  Mai multe articole...
  Mai multe știri - 20/12/21
  Cum să alegi cel mai bun cazinou online din România? 
  How to Select the Best Online Casino in România?

  Aflați ce este este unul dintrecele mai bune cazinouri online din 2021 din România aici.

  More news - 28/10/21
  Bet365 printre companiile care cred în creștere pentru piața de pariuri eSports 
  Bet365 Among Companies that Believe in Growth for eSports Betting Market

  ESports pariurile sunt în creștere din 2020 – șiBet365, împreună cu alte companii, consideră că va continua și anii următori.

  Mai multe știri - 25/10/21
  Chuck-a-Luck: A Weird Casino Game 
  Chuck-a-Luck: A Weird Casino Game

  Ce esteChuck-a-Luck: un joc de masă unic care implică trei zaruri și mult noroc.|| |1369

  Mai multe știri - 23/09/21
  Best Craps Strateg y - Pariuri zaruri pentru începători 
  Best Craps Strategy - Betting Craps for Beginners

  Un joc de zaruri de cazinou cuacțiune rapidă și strategie intensă, la prima vedere, ritmul frenetic alcompetiției la masa de zaruri o poate face să pară un loc copleșitor și adesea intimidant pentru noul venit al pariurilor de cazinou. Cu toate acestea, odată ce jucătorii înțelegregulile de pariuri pe zaruri șicel mai bun mod de a paria pe masa de zaruri, nu este chiar atât de greu de înțeles. Acest ghid la îndemânăpariuri pentru începători ghid cu siguranță vă va ajuta.