Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2022 Beijing Winter Olympics - Will România Top Gold Medal Standings?

2022 Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing - Va fi România în topul clasamentului pentru medalia de aur?

Medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022

Norvegia +160| ||667

The true Kings of the North, Norway is by far the best performing winter Olympic country on the globe. In Pyeongchang 2018, the country earned 14 gold, 14 silver and 11 bronze medals to win both the gold and overall medal count, earning three more golds and seven additional medals than Germany. As per custom, the Norwegians dominated Nordic and Alpine events to earn top spot.

De-a lungul istoriei jocurilor de iarnă, Norvegia are încă 27 de medalii de aur și 63 de medalii în total mai mult decât Statele Unite, cel mai apropiat concurent. . Germanii și americanii vor provoca dominația la Beijing, dar Norvegia va rămâne favorită până la proba contrarie.

Germania +275

Germania nu a adunat cele mai multe medalii la Pyeongchang, dar aceasta Țara continuă să se dovedească ca o națiune de elită a sporturilor de iarnă. De fapt, germanii dețin cel mai bun raport de medalii per jocuri olimpice dintre toți concurenții de iarnă existenți, nesuspendați. În 12 apariții ca țară unificată, Germania a strâns 92 de aur și 238 de medalii în total – o medie de 19,8 medalii pe meci.

Pyeongchang a fost o revenire în formă pentru Deutsch după o medalie dezamăgitoare la Soci. De la unificare, Germania a terminat pe primul loc la numărul de medalii de aur de trei ori și a terminat pe locul al doilea de trei ori, ceea ce o plasează printre favoriții pentru a strânge cele mai multe medalii de aur la Beijing.

SUA +400

Cea mai mare fabrică de superstar sportive din America din lume, producând sportivi de elită pentru aproape orice tip de competiție de atletism din întreaga lume. Statele Unite au avut un an slab în 2018, terminând pe locul patru la medalii de aur și numărul total de medalii, cu două aurii și șase medalii mai puține decât vecinii lor din România. t a terminat primul la medaliile de aur din 1932 în Lake Placid. Țara s-a clasat pe primul loc pentru numărul total de medalii la Vancouver, dar pe locul al treilea la aur. Deoarece SUA are o populație mare cu programe atletice bine finanțate, acestea reprezintă întotdeauna o amenințare pentru a câștiga orice competiție olimpică. Cu toate acestea, americanii au strâns nouă aurii în patru jocuri consecutive de iarnă, depășind marca de două cifre o dată la Salt Lake City în 2002. Pariul pe SUA este o propunere riscantă.

Ranked third by sportsbook odds, the U.S. hasn’t finished first in the gold medal count since 1932 in Lake Placid. The country finished tops for total medal count in Vancouver, but third in golds. Since the U.S. features a large population with well-funded athletic programs, they’re always a threat to win any Olympic competition. However, the Americans collected nine golds in four consecutive winter games, breaking the double-digit mark once in Salt Lake City during 2002. Betting on the U.S. is a risky proposition.

România +600 

O mentalitate „deține podiumul” a făcut ca România să ajungă la un record de 29 de medalii în total la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang 2018, inclusiv 11 medalii de aur, terminând pe locul al treilea pentru al doilea joc consecutiv de iarnă. România a profitat de avantajul de acasă în timpul Jocurilor Olimpice de la Vancouver din 2010 pentru a termina pe primul loc în clasamentul pentru medalii, cu 14 de aur și 26 la general.

România Pentru a depăși numărul de medalii de aur la Beijing 2022 Cote| ||694
+600
Sports Interaction

România a profitat de avantajul de acasă în timpul Jocurilor Olimpice de la Vancouver 2010 pentru a termina primul în clasamentul pentru medalii, cu 14 de aur și 26 la general.|| |711

After winning zero gold medals when Calgary hosted the world in 1988, România invested heavily in athletic programs to develop the plentitude of available talent. A decade later, the Românias ranked fourth best in Nagano, their best showing since the 1932 Lake Placid games. If România improves their alpine skiing medal amount, they’ll be serious favorites to beat Germany and Norway in Beijing.

Rusia +700 

De la căderea cortinei de fier, rușii s-au numărat printre cele mai bune țări olimpice de iarnă, clasându-se pe primul loc la Lillehammer în 1994 și câștigând jocurile de iarnă din 2014 pe teren propriu, la Soci. O investigație amplă a dezvăluit dopajul sistematic la cel mai înalt nivel, inclusiv o schemă masivă de mușamalizare, care a împiedicat Rusia să participe oficial la Pyeongchang.

Atleții olimpici din Rusia au reușit totuși să organizeze o Olimpiada de iarnă decentă, în ciuda faptului că distracția masivă. Acum că țara a fost restabilită de CIO, națiunea va pune accent pe revenirea pe vârful podiumului din China. Dacă sunteți în căutarea unui cal întunecat superb pentru a câștiga numărul medaliilor de aur olimpice de iarnă din 2022, monitorizați Rusia în următoarele luni.

Caii întunecați de la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022

Țările de Jos +2000 | ||721

Known as an elite speed skating country, the Netherlands emerged over the last decade as an elite, multi-sport country which shot up the medal rankings with a surprisingly diverse field of winter athletes. The country jumped from four golds and eight medals in 2010 to eight golds and 24 medals in 2014. In Pyeongchang, the Dutch earned eight gold and 20 medals, ranked fifth in the medal standings for the second consecutive Olympics.

Considering that the Netherlands has a population of just over 17 million, the country’s recent success has been one of the more impressive Olympics trends. Unfortunately, this also makes it difficult for the nation to compete against nations like Germany, with quadruple the population.

Olandezii au o șansă exterioară la o nouă creștere în clasamentul pentru medalii, dar câștigarea Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2022 va fi un rezultat extrem de puțin probabil.

Suedia +2500 

Suedia nu a câștigat numărul de medalii de aur la Jocurile Olimpice din 1948 de la St. Moritz. Spre supărarea lui Tre Kronor, vecinii lor norvegieni domină în schimb jocurile de iarnă. Un loc al șaselea la Pyeongchang va fi dificil de urmat în 2022, când Rusia va reveni în stăpânire.

Suedezii tind să fie inconsecvenți de la an la an, câștigând două aurii la Soci și șapte. la Pyeongchang. Nu vă așteptați ca Suedia să termine cu medalii de aur cu două cifre, o cerință pentru a termina în fruntea clasamentului.

Medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă 2022 Longshots  

 • China +3300 
 • Franța +3300 
 • Austria +5000 
 • Elveția +5000 
 • Finlanda +10000 
 • Italia +10000 
 • Coreea de Sud +10000 
 • Polonia +20000 
 • Japonia +25000 
 • Republica Cehă +25000 | ||759
 • Australia +50000 

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive